Bildirim
limit türev integral için mustafa yağcı veya ali nesin izleyen var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
up -
hobi amaçlı izlenebilir
insanın ufkunu açıyor -
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben ocak ayında falan okulda türev dinliyordum eve gelip daha iyi derine inmek, anlamak için de mustafa yağcıdan izliyordum çok iyi pekiştiriyordum bu sayede, özellikle integralin temel teoremi adında bir videosu var my nin konuyu bitirdikten sonra kafanızdakileri bi anda toplayabiliyorsunuz neden integralin alan ifade ettiğini falan anlıyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben limit ve türevi ocak ayında mustafa yağcı dan bitirdim türevde tersten başlıyor adam kafan karışabilir türeve ilk defa çalışacaksan my den dinleme ama limiti kesinlikle öneririm -
Eğer bir temelin varsa geliştirmek için çok iyi. Biraz derine , nedenine nasılına iniyor ama en azından kafandaki sorulara cevap bulabiliyorsun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X