Şimdi Ara

AYT FİZİK UNUTTUM :ddddDDDddD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ahahaha ulan 12 konularına çalışayım derken bütün elektrik manyetizma uçmuşşsssss esş var en baştan izlemek zaman kaybı olur mu öyleyse ne önerirsiniz

• Vip fizik çekap serisi belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim hocamda ki fizik hocasının kendi kanalında 30 günde ayt fizik oynatma listesi var hepsi yarım saat 30 video otur 3 günde bitir rahatça sonrada fulle adamlar 13 sorudan sadece 3 tane sayısal soru soruyor ama herkes it gibi sayısal soru çalışıyor fizikte :)

• blacklistmember kullanıcısına yanıt

nesi balon ya 21 aytde döküldü herkes

• noobodynow kullanıcısına yanıt

21 in aytsinde değil 21in ayt matematiğinde döküldü herkes aç bak bi ayt kimya sorularına adamlar YÜKSELTGENME BASAMAĞI KAÇTIR diye sormuş kör gelse koklayarak net toplar

fazla işlemli sorulara girmeden yüzeysel bitir sonra deneme aban mantık bilmek lazım ayt fizik için 13 sorunun 2 3 tanesi işle millet boşa zaman kaybediyor biyolojide öyle millet detaylıca ezberliyo yok mebten tekrar ediyo 1 hafta it gibi ayt biyoloji çalıştım özet videolarından şuan 1 yanlış yada full geliyor insanları anlamıyorum koskoca bitki ünitesinde sadece bitkinin hormonlarından bi kaç özelliklerinden ve üremesindeki bi kaç denklemden soru geliyo bitkinin yüzde 30una çalıştım ama denemede full geliyo o yüzden her konuya değil sadece çıkacak yerlere çalışmak az zamanda çok iş demektir ayt fen için ayt mat için ömür lazım ömürrr...................

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ayt geo sorusu
    4 yıl önce açıldı
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Esş vakit kaybı olmaz bence

• ıyı de cıkacak yerlerı tam olarak nerden bılıcez sen ac bakalım bı aydının,capın bıyolojı denemelerını cozmeye basla full mu gelıyor yarı yarıya yanlıs mı gelıyor  

• Mezun2022 M kullanıcısına yanıt

kanka zaten tüm ayt fenden değil fizikten bahsediyorduk biyo ya da kimya zordu demedik ki.

mat zordu zaten fizikte de vardı eleyici sorular

• 15 tane deneme çöz gör aynı tip geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.