Bildirim
Ayt kimya
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kc nelerden etkilenir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kimya özel her türlü daha iyi. Alacak paran varsa düşünmeden alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 12 Kasım 2019; 21:17:4 > -
Çok sağolun hocam. Peki son sorum aydın kimya mı palme kimya mı soru bankası olarak? Kimyayı ösym çok kasmıyor aydın ağır mı kaçar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene aydın kimyayı çözerek 12/0 yapmıştım.
Hangi soru kaçtı hocam grafit sorusu mu
Evet oysaki hocama grafit, fulleren adına bilgisi sorusu çıkabilir mi diye sormuştum.Hocam çıkma olasılığı yok demişti.Aptallığım..
O zaman aydın kimya alıyorum
ben yeni başladım ayt kimyaya sizce geç mi kaldım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de aydın kimya çözüp 12/0 yapmıştım. Elektroliz kaçtı benim de. Ayrıca organik hariç ayt kimya çalışmaya mart-nisan gibi başlamıştım. Geç kalmalık bir durum yok yani.
Hocam zaten Kimya Özel Aydın Yayınları AYT Kimya'yı da çözüyor. Yani paketi alırsan kitabın video çözümlerine de ulaşabilirsin. Oktay Hoca kitabın yaklaşık %80'ini çözmüş. Bence Aydın alın. Hocam LYS'de Kimya'da 26 net yaptığınıza göre Kimyanız fena değil. Aydın biraz zor ama sizin için sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Ayrıca Oktay Hoca'nın da o kitabı çözmesi sizin işinize gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 13 Kasım 2019; 8:13:45 > -
7 ayda ayt kimya mümkün değil bitmez :D
İnsanların moralini bozmayın temeli varsa 2 ayda biter.
Hocam arkadaş ironi yapmış zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 13 Kasım 2019; 10:5:6 > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X