Şimdi Ara

Ayt Kimya Biyoloji Toplu Kitap Önerileri Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
3
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler beyler.Ayt kimya ve biyo için palme hariç soru çözümlü orta-zor ölçeğinde kaynak önerir misiniz?

• Kimse yok mu?Hey
  • simya kavram iyidir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • todareistodo kullanıcısına yanıt
    Hiç duymadım o yayınları.Bitirdin mi bu kitapları? ÖSYM'ye yakın tarzda sorular var mı?
  • Vlademir Petrov kullanıcısına yanıt
    trollüyordum ya jsdfjsd neyse dur ciddi yaziyim. ayt kimya icin aydın var ama böyle full hedefliyorsan öneririm bir de zamanın bolsa onun dısında kalın bi kitap. orbital güzel kimyada bir de bilgisarmal fena değil. zaten 1-2 kitap çözsen gerisi deneme. biyolojide paraf+palme+fenbilimleri yıldız serisi yap bitir işi.
    Fen bilimleri’nin yıldız serisi daha mı zor? Birde diğer dersleri nasıl fizik kimya biyoloji neler kullandıysan

• quote:

Orijinalden alıntı: Scath

Fen bilimleri’nin yıldız serisi daha mı zor? Birde diğer dersleri nasıl fizik kimya biyoloji neler kullandıysan
    evet yıldız daha zor ama ben cok iyi ogrettigini düsünüyorum gereksiz zor değil. mesela bilgisarmal biyoloji berbat bence en gereksiz en kıyıda köşede kalmış bilgiyi sorup durmuslar. ama fen bilimleri yorumlatarak bilgiyi kullandırtmış tıpkı ösym gibi..

fizik icin nihat bilgin + bilgisarmal + yayındenizi tek yeterli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt biyoloji kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    TYT FEN KİTAP ÖNERİSİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam biyoloji ve kimya için ne dersiniz kaynak sıralama

Çok ayıp:( Aydın'ın denemesi vardı bende güzeldi,bakacağım bu kitaba.Bir de yayın denizi kimyaya bakacağım.Bu Paraf'a baktım da 60 lira kitap mı olur aw altın kaplama mı bu
  • Vlademir Petrov kullanıcısına yanıt
    kamka evet ama paraf cidden palmeden de güzel bence hakkıyla çözersen fullersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi todareistodo -- 13 Ağustos 2019; 22:9:5 >
    Limit TYT-AYT biyoloji için ne dersiniz. Galiba bu sene video çözüm geliyormuş. Soru tutturma oranı yüksek bir yayın diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TinyHerkul T kullanıcısına yanıt
    aa evet onu unuttum o da cok iyi ygs lyssini selin hoca cozuyodu hatta:d güzel ya çözülür hepsi
  • Paraf ile Palme aynı yayın grubunun diye biliyorum bu yüzden aynı anda 2 sini de alma bence benzer soru çıkabilir (Paraf 1-2 tık daha zor palmeden) bu yüzden fen bilimleri ya da limit alınıp 2. Bi kaynak olarak Paraf alınabilir. Ya da hepsini birden al senin fantezin

• Sarmal biyoloji bence ayt kismi icin guzel tam orta bir kitap ve baya öğretiyor diyebilirim.Limit çözmüştüm gecen sene bide palme ama bu sene sarmal paraf gidicem
    Kimyada aydıni onermiyorum 500 kusur sayfa icinde bogulursun coz coz bitmez onun yerine ayt denemesini alirsin daha pratik olur

• Apexs kullanıcısına yanıt
    Limit nasıldı hocam memnun muydunuz ?

Güzeldi gayet

• Apexs kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Güç sizinle olsun

With all of us

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.