Şimdi Ara

AYT KİMYA YAPAMAMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AYT Kimyadan aşırı derecede sıkılıyorum. Tek sıkıntı yaşadığım ders Ayt Kimya. Diğer derslerde çok fazla eksiğim kalmadı. Ama Ayt Kimya zorluyor. Video izleyip not almayı düşündüm sıkıcı geldi ve çok vakit kaybettiriyor. Çap fasikülleri ardından soru bankası çözme fikride uzun süreli gibi ne yapmalıyım bilmiyorum,kafam aşırı derece de karışık. Çok fazla ders dinleyebilen birisi değilimdir sıkılıyorum kendim çabalayarak öğrenmem lazım genel olarak. Sizce ne yapmalıyım? Ayt kimya hakkında tavsiyeleriniz neler? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Rez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayt dersleri içinde çalıştıkça yapılabilecek en temiz ders hocam sabirsizliginiz çok fazla kolay nete mal olur

1.5x hızda kimya adası/ kimya özel öneririm sonra bir soru bankasından temizlersiniz

• Tyt de eksiğiniz olabilir mi veya kimyasal hesaplamalarda? Bunlarda eksiğiniz olmamasına rağmen kimya sıkıcı geliyorsa garip. Çünkü bana göre çok eğlenceli.

• Ben de çap alacaktım sonra burada cevap anahtarı yanlış çıkıyor tarzında bir yorum okuyunca vazgeçtim. Ayt kimyayı da saldım :/
  • Konuları öğren bir kere test çöz sonra deneme çöz kimyada ben geçen sene 11/2 yapmıştım o iki yanlışta hep yanlış yaptığım sorulardi yani zevke yanlış yaptım ... Ama sb'de kaybolma özellikle kimya için hiç gerek yok sadece eksik oldugun konu için test çöz bu aradw kimya en nefret ettiğim derstir benim de :(

• hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    dediğinizi yapıyorum hocam yaklaşık bir haftadır verim almaya başladım teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT-AYT vs YGS-LYS
    6 yıl önce açıldı
    AYT'de edebiyat sosyali fullemek
    4 yıl önce açıldı
    ayt kimya için
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tyt kısmında eksik yok hocam. 11.sınıf konularında sıkılıyorum genel olarak.
  • jürklopp kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam
  • Jane Rizzoli J kullanıcısına yanıt
    Salmayın hocam,bir yerden başlamak ve bir şeyler yapmak lazım.
  • Gerçekten dedikleri gibi video izleyip çözünce en çabuk yükselen ders ama benim ayt de çalışırken en sıkıldığım ders malesef... Bunaltıyor çalışasım gelmiyor allahtan konuların yarısını hallettim gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haklısınız hocam.
  • Bundan birkaç ay önce ben de böyleydim. Herkes kimyayı bitirmişken o 13 konu arasından daha 1. Konuyu yeni bitirmiştim. Ama bundan kaçmak yerine üstüne gittim. Şimdi sadece organiğin yarısı kaldı. Netlerimde de ciddi artış var ve bunun sayesinde ayt netlerimi 65+’ya hemen hemen sabitledim gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haklısınız hocam teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.