Ayt matematiği kötü olan biri için kalan zamanda ne önerirsiniz? Konu eksiğim yok ama dün çözdüğüm denemeden 8 net geldi. Sınavda 15-20 arası ihtiyacım var ama bu saatten sonra olmaz muhtemelen. En azından iyi yapanlardan son birkaç taktik alırsam belki işime yarar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ayt Mat için Kalan zamanda taktikler

-
-
Çalışacan hacı. Düşünme netleri. Sadece çalış. Hedefinin üstüne bile çıkabilirsin başka eksiğin yoksa çok fazla -
Hocam ben bu forumda daha önce yine ağladım ayt matematik ile ilgili. Şimdi 2 ay kalmışken matematik olmuyorsa sözellere daha mı çok ağırlık versem diye düşünüyorum. Sosyal 30 üstü geliyor zaten aslında sorunum yok pek fazla o kısımda. Kafam karışık yani. Son 2 ayımı matematiğe verip karşılığını yine alamazsam üzülürüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu anlamak için çalışman lazım.
Ayt üzmez hocam. Çalışırsan tabi. -
Mert hoca fonksiyon ve polinom ile başla sıkı tut sonra 2. Derece denklemler - eşitsizlikler ve logaritma dizi çalış bunları mert hocadan çalıştıktan sonra
Log ve diziler için kesinlikle çap fasikül çöz.
Sonra sml hoca ilk 12 soru kampından bodoslama gir.
Bütün hepsi bittikten sonra tüm derslerin bittiyse limit ve türev almayı çalışır full denemeye odaklanırsın.
Fonksiyon ve polinom için 1 hafta
2.derece denklem
Karmaşık sayılar
Eşitsizlik 5 gün
2 gün hepsinin çıkmış sorularını çözersin apotemi youtubeda paylaşmış
Sonra 1 hafta logaritma kas ve her gün 20 soru fonksiyon çöz
4 gün hem dizlier hemde logaritma çıkmış sorular biter
7 gün boyunca bu konulardan bi test kitabı bitirsen o ara sözele ağırlık verirsin.
Limit ve türevi mert hocadan öneririm hem zamandan kazanır hemde kolay anlarsın.
Sonra limit 4 gün +1 gün Eyüp b tekrar +2 gün analiz ve soru çözümü ve çıkmış soruları
Analitik sadece türev kuralları için 2 gün
Geri kalan zamanda seri denemelere kadar günde 10 soru fonksiyon 15 soru limit çözersin ve türevi bitirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Çalışmanın yanında boş zamanlarında youtubedaki tekli soru çözen kanalları takip etmek çok yararlı oluyor seçmece sorular olduklari için bakış açısı kazandırıyorlar bakabilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
integrali niye yazmadınız
-
Sağlam Yetiştirmek için zamanı yok
Log ve dizi için fasikül çözerse elbette integral kalır hocam gerek yok ona.Soru bankalarındaki soruların üstünde çok bir şey yok
Hocam zaten logaritma ve dizi =integral ama log hem kolay hem 1 fasikül ile halleder. İntegrali halledicem diye kolay konulardan net kaçırmasın diyorum. Hem türevi oturması nereden baksan 2 hafta bu çocuğun seri denemlere süresi kalması lazım
Hocam teşekkürler cevap verdiğiniz için ama integral yetişmez mi? Limit bitti, türev alma kısımları da bitti. Türevin yorumu ve integralde eksiğim. Bu arada tüm konulara çalışmıştım yani aslında onlarda da sıfır değilim ama özellikle bu ikisinde daha yetersiz görüyorum kendimi. Apotemileri bitirme planı yapmıştım. Yetişmez diye korktum şimdi.
Haa hocam ben sizi 0 olarak ele aldım. Her türlü yetişir çok takılmayın daha 70 gün var. Limit türeve ağırlık verin yinede hocam.
Logaritma ve ilk 5-6 soru çok kolay net artışı sağlatır size. Ağırlık verin derim.
Sml hoca ilk 12 soru kampını yine çözebilirsiniz. Gerisi denemelere kalmış. Bol bol deneme ile artar netleriniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C115664D6 -- 15 Nisan 2021; 23:28:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X