Ayt mat için 3d, endemik ve 345 nasıl olur sizce? Soru çözümü üzerinden konuları ilerletmeyi düşünüyorum. Dershaneye göre gidersem çok yavaş gideceğim ve bu beni rahatsız ediyor. Önden gitmeyi, dershanede de dersler ile tekrar yapmayı düşünüyorum. Sizin öneriniz nedir ? Kaynak veya programım için düşüncelerinizi merak ediyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ayt mat için nasıl bir yol izlemeliyim?

-
-
Endemik AYT çözersen fikrini yazabilir misin hocam benim bi arkadaş çözdü çok iyi diyordu ama ondan başka çözenle denk gelmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagizo1 -- 13 Eylül 2022; 22:51:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Endemik ayt kolaydı be ben ilk bi log kısmına bakmıştım log2tabanında 4 nedir tarzı sorular falan vardı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aç İlyas Güneş Ayt Playlistini x2'de izle, her konu bittiğinde Endemikten testini çöz. Yapamadığın soruyla uğraş, hemen video çözümlerini izleme. Bu çalışmayla İntegralin sonuna kadar gel. Ortalama ve üstü bir zekan varsa Geometrisiz 15 neti görürsün.
Sonra Vayni Team, Barış Hoca, Tunç Kurt, Mat Fatihi gibi hocaların youtubeda tek soruluk olimpiyatvari çözümlerini izle. Her sorudan bir bakış açısı kazanmaya çalış. 2021 Ayt Matematik gibi bir sınav gelirse fark atarsın. 3d'den kendini eksik hissetiğin konuların testini çöz. 345'in de sadece orijinal ve Ösym tarzı sorularını çözebilirsin.
-
Tabi. Çözmeye başladığım zaman unutmazsam dönüp fikrimi belirtirim
Teşekkürler. Başka önerdiğiniz kaynak kitap var mı?
Ne önerirsiniz hocam ? Endemik ile temel atmayı düşünüyorum ben daha sonra daha zor kaynaklar ile pekiştirmeyi düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz?
Doğru doğru haklısın ben seviyeni bilmeden direkt atladım ben acille orijinal cozmustum acil daha kolay tabi kitabı almadıysan bir acile de bak hangisi sana daha uygun diye bu arada acilin fasiküllerini sevmem sadece ayt sb fena değil
Kitabı daha almadım. Sizce temel atmak için acil mi endemik mi daha iyi olur. Açık konuşmak gerekirse biraz zor olması daha iyi olur diye düşünüyorum. Zorlanmak hoşuma gidiyor
Acil bence iyi hocam Endemik hakkında çok farklı görüşler var biri iyi diyor biri beğenmiyor Acil en azından belli bir standartta Orijinal ve Apotemi fasikülleri ile işi bitirmek mantıklı olur tabi zaman kalırsa alın yoksa para boşa gider
İkisi arasında kaldım ben de. Hocalarıma sorduktan sonra net bir karar vereceğim fakat acil daha çok öneriliyor sanırım.
Yani yeni versiyonu temel için daha iyi anladığım kadarı ile Aydın ın 11 de AYT Mat fasiküllerini kullanmıştım ben LTİ dışında temel için uygundu ama LT de şov yapmışlardı zorluk olarak tek olarak alınıyorsa alınabilir Limit Türev fasikülü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A74E143A6 -- 13 Eylül 2022; 23:35:3 >
Teşekkürler. Bu sene de zor yapacaklar diye düşünüyorum o yüzden LT için ayrı bir kitap almak benim için de mantıklı geliyor. Program olarak nasıl gitmeliyim öneriniz var mı?
Acil den sonra Orijinal olabilir sonra Apotemi den belli başlı konulara takviye yaparsınız gerekirse ama Matematik çalışmanın seviyesini kaçırmayın diğer dersler de önemli
Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için. Evet diğer dersler de aklımda onlara da zaman yaratmaya çalışacağım. Tekrardan teşekkürler
Rica ederim
3d ve karekök kombini yap bak keyfine
hocam 2022 de geosuz 26 yapan ben napim konu anlatimi dinliyim mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Endemik, karekök ayarında bir kitap hocam ama karekökün 1-2 tık alt seviyesindeydi. Yukarıda biraz daha zor olması iyi olur yazmışsınız klasik soru ağırlıklı sağlam bir kitap olarak Karekök daha mantıklı bence. Endemikte eskiden çözenler güzel soruları var ama 10 testte 3-5 tane diyorlardı yeni baskısını bilmiyorum.
Dediğim gibi youtube’da Matematiğin Fatihi gibi hocalar ileri düzey sorular çözüyorlar. Onları izle, bir felsefe kapmaya çalış. Bu özellikle Ösym’nin sorduğu PKOB ve Polinom sorularında çok işine yarar. Ve bu saatten sonra soru bankası değil Ayt Mat denemesi çöz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- eyüp boncuk kaç yaşında
- hız ve renk türkçe deneme cevap anahtarı
- meslek seçemiyorum
- ayt fen kaç ayda biter
- ayt kimya kaynak önerileri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X