Şimdi Ara

Ayt mat Net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konularım bitti. Bilgisarmal denemeleri atıyorum ama 25-27 net civarında tıkandım bunu nasıl 32-33'lü seviyelere taşırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir sb daha patlat üst seviye.

• Konular bitmemiş detaylarda eksiklerin var sık deneme, eksik giderme

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tkexpert T kullanıcısına yanıt

Yetişmez gibi

• aspinall kullanıcısına yanıt

Eyvallah

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt
    Eyup b bir soru bir yorum ve değişik bir sürü playlisti var ortalama bir video 3 dk falan o detaylara değiniyor üşenme mutlaka başla onlara. Üstünkörü izlemeyip odaklandigin senaryoda 35+ sabitlemezsen gel beni bul

• Yt den deneme soru çözümlerine bakabilirsin 345 vb. baba yayınların çözümleri var seni geliştireceğini düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgi Sarmal AYT Mat Denemeleri
    4 yıl önce açıldı
    Ayt mat
    2 yıl önce açıldı
    Tyt mat deneme öneri
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Hocam bu playlistlerden maksimum verimi nasıl alırız

ben playlistleri izliyorum ancak kendime birşey katmış gibi hissetmiyorum. Bilgiler 1-2 gün sonra unutuluyor.

Eyüp B. Matematik Geometriyoutube
    ÇOK ŞEY ÖĞRENECEĞİNİZ 3 SORU | limit üçgen analitik
    https://www.youtube.com/watch?si=x-GpY3pHOFgUbiJn&v=sKHJM4kXLjc&feature=youtu.be

hocam mesela bugün bunu izledim daha soruyu çözmeden 2 tane max min ve mutlak yerinden yorum kattı bana. Bu videoları izledikçe kesinlikle doğrudur, kesinlikle yanlıştır tarzı yorum sorularında tüm ihtimalleri düşünmeli istisnalar varsa onu bulmalıyız. Burda öğrenilecek bilgiden çok verilen öncülün istisnasını yaratmayı öğrenmek önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspinall -- 4 Nisan 2024; 22:2:32 >

Öncüllü limit sorularında yaptığımız şeyi rutin haline getirmek amaç o zaman. Bu da geniş bir yorum kabiliyeti kazandırıyor. Ara tatilde yerim ben bunları. Sağolun hocam.

Aynen öyle eyup playlistlerinin amaci fonksiyonlarla başlayan ayt mat bağlantılarının grafik ağırlıklı detay yorumlarını yapmak

Hocam bir sorum daha olacak , örnek olarak geçenlerde eyüp b den limit süreklilik efsane sorular adlı videosunu izliyordum. bu kesinlik sorularında mal gibi kaldım. Hocanın dediklerininden de bir kısmını anlayabildim. Bu durum bu şrkil yorum soruları çözmeye yeni başlayan herkeste oluyor mu yoksa ben bir yerlerde hata mı yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 4 Nisan 2024; 22:29:56 >
    Herkeste olur hocam bu isin de matematiği var. Tyt ilk en basit sayılar konusunda bile ne zaman karşımıza kesinlik soruları çıktı orda bir tokezledi herkes. Basit bir sıralama sorusu işte sayi 0-1 arasında basit kesirse ya negatifse zaten işin zorluğu güzelliği burda limitin de olayı ne sağ limit bakmak sol limit bakma artan azalan her konunun fundamentalsini çözüp sonra sıralama, genelleme, grafik yorumunda istisna arayacaksın. Herkeste olur bu branş denemeleri atmaya ve çalışmaya devam

Eyvallah hocam çok sağolun

• Hocam bence konular bittiyse öncesinde hız ve renk kondisyon veya toprak tarzı bir deneme çözüp bs çözsen daha iyi olur diye düşünüyorum

• Bs iyi gidiyo ya orta seviye diye bs başladım

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

Ben geçen sene bs cozdum bazı denemeleri çok absürt derece zordu

• bs gayet iyi totalde 2sb ancak bitirmişimdir 35 civarı geliyor, aslında aşırı ince detay sorulara da rastlamadım bu zamana kadar (ilk 7 denemesini çözdüm). muhtemelen konuların bazı kısımlarında küçük eksiklerin vardır

• daxpc kullanıcısına yanıt

Hocam sen msü abanıyordun en son hangi ara bitirdin aytyi 

• ayt 12'nin başından beri hep çalışıyordum ki hocam, biteli bir ayı geçti, fende küçük tekrar eksikleri dışında çok sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 4 Nisan 2024; 23:17:3 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.