Şimdi Ara

Ayt mat neti hakkında hem de 3D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaş vasıtasıyla 3d ayt mat denemesi aldım ve ilk denememdi rasgele yeşillerden birini aldım ve çözmeye başladım yaklaşık 1.5-2 saat sürede bitirdim ve kontrol ettim 30 net integral alan,pkob, çember analitiğini bitirmedim çözen arkadaşlar için denemenin genel zorluğu nedir ve netim iş görür mü?

• Bir de ban yemek kadar üzücü bir şey yok
  • Hocam kaç soru bankası çözdünüz 30 net yapmak için? Geometri ve matematik ayrı ayrı söylerseniz çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: rinnola

Hocam kaç soru bankası çözdünüz 30 net yapmak için? Geometri ve matematik ayrı ayrı söylerseniz çok sevinirim

karekök çözünce 30a dayanıyor direk netin karekök aytnin bel kemiği
  • rinnola R kullanıcısına yanıt
    Hocam ben önceden bu konu hakkında forum açmıştım daha hiç kaynak bitirmedim hiçbir derste sadece hayvan gibi soru çözüm videosu izledim matematik ve geometriden
  • 3d zor, kolaylari bile ortalamanin oldukca uzerinde
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Sizce iyi mi hocam sizin sizin fikriniz benim için önemli
  • dextermisali D kullanıcısına yanıt

Konularin tam olmadigi bir durumda çözülen bir deneme icin konusmayi pek dogru bulmasam da bence fena değil sonucunuz

• generation z kullanıcısına yanıt

hocam 11 olarak bu sene 345 acil cozdum seneye karekok iyi gider mi ne cozulur 12de?

• quote:

Orijinalden alıntı: generation z

karekök çözünce 30a dayanıyor direk netin karekök aytnin bel kemiği

Alıntıları Göster

Ben büyük bir heves ile aldim ama işlem yığınından başka bir şey degil sorular zor diyecegim zor değil kolay da değil sadece ugrastırıcı içinde çok güzel sorular var ama o sorular için cozulecek bir kitap degil bence , ayt mat genel olarak islem ama geçmiş ayt lere bakarsan nerdeyse hiçbiri bunun kadar ugrastırıcı değil

Not:bitirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenilum16 -- 16 Nisan 2021; 1:49:51 >
  • frenilum16 F kullanıcısına yanıt
    Bir şey kattı mi hocam
  • dextermisali D kullanıcısına yanıt

ben de çözüyorum şu an ve arkadaş haklı. herkes göklere çıkardı karekök karekök diye, hiçbir olayı yok.

• air raid siren A kullanıcısına yanıt
    3d knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: dextermisali

Bir şey kattı mi hocam

Kanka kattı ama dedigim gibi bunu tum kitaba oranlarsak değmez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.