|
Ayt mat neti hakkında hem de 3D
-
-
Bir de ban yemek kadar üzücü bir şey yok -
Hocam kaç soru bankası çözdünüz 30 net yapmak için? Geometri ve matematik ayrı ayrı söylerseniz çok sevinirim
-
karekök çözünce 30a dayanıyor direk netin karekök aytnin bel kemiğiquote:
Orijinalden alıntı: rinnolaHocam kaç soru bankası çözdünüz 30 net yapmak için? Geometri ve matematik ayrı ayrı söylerseniz çok sevinirim
-
Hocam ben önceden bu konu hakkında forum açmıştım daha hiç kaynak bitirmedim hiçbir derste sadece hayvan gibi soru çözüm videosu izledim matematik ve geometriden -
3d zor, kolaylari bile ortalamanin oldukca uzerinde -
Sizce iyi mi hocam sizin sizin fikriniz benim için önemli -
Konularin tam olmadigi bir durumda çözülen bir deneme icin konusmayi pek dogru bulmasam da bence fena değil sonucunuz
-
hocam 11 olarak bu sene 345 acil cozdum seneye karekok iyi gider mi ne cozulur 12de?
-
quote:
Orijinalden alıntı: generation z
karekök çözünce 30a dayanıyor direk netin karekök aytnin bel kemiği
Alıntıları GösterBen büyük bir heves ile aldim ama işlem yığınından başka bir şey degil sorular zor diyecegim zor değil kolay da değil sadece ugrastırıcı içinde çok güzel sorular var ama o sorular için cozulecek bir kitap degil bence , ayt mat genel olarak islem ama geçmiş ayt lere bakarsan nerdeyse hiçbiri bunun kadar ugrastırıcı değil
Not:bitirdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenilum16 -- 16 Nisan 2021; 1:49:51 > -
Bir şey kattı mi hocam -
ben de çözüyorum şu an ve arkadaş haklı. herkes göklere çıkardı karekök karekök diye, hiçbir olayı yok.
-
3d knk -
quote:
Orijinalden alıntı: dextermisali
Bir şey kattı mi hocamKanka kattı ama dedigim gibi bunu tum kitaba oranlarsak değmez
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X