< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ayt mat neti hakkında hem de 3D
-
-
Bir de ban yemek kadar üzücü bir şey yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam kaç soru bankası çözdünüz 30 net yapmak için? Geometri ve matematik ayrı ayrı söylerseniz çok sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
karekök çözünce 30a dayanıyor direk netin karekök aytnin bel kemiğiquote:
Orijinalden alıntı: rinnolaHocam kaç soru bankası çözdünüz 30 net yapmak için? Geometri ve matematik ayrı ayrı söylerseniz çok sevinirim
Hocam ben önceden bu konu hakkında forum açmıştım daha hiç kaynak bitirmedim hiçbir derste sadece hayvan gibi soru çözüm videosu izledim matematik ve geometriden
3d zor, kolaylari bile ortalamanin oldukca uzerinde
Sizce iyi mi hocam sizin sizin fikriniz benim için önemli
Konularin tam olmadigi bir durumda çözülen bir deneme icin konusmayi pek dogru bulmasam da bence fena değil sonucunuz
hocam 11 olarak bu sene 345 acil cozdum seneye karekok iyi gider mi ne cozulur 12de?
-
Ben büyük bir heves ile aldim ama işlem yığınından başka bir şey degil sorular zor diyecegim zor değil kolay da değil sadece ugrastırıcı içinde çok güzel sorular var ama o sorular için cozulecek bir kitap degil bence , ayt mat genel olarak islem ama geçmiş ayt lere bakarsan nerdeyse hiçbiri bunun kadar ugrastırıcı değil
Not:bitirdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenilum16 -- 16 Nisan 2021; 1:49:51 >
Bir şey kattı mi hocam
ben de çözüyorum şu an ve arkadaş haklı. herkes göklere çıkardı karekök karekök diye, hiçbir olayı yok.
3d knk
Kanka kattı ama dedigim gibi bunu tum kitaba oranlarsak değmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X