Şimdi Ara

Ayt mat VURAL HOCA YORUMU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vural hocam sizi severim obp etkinliğimize katılmıştınız ama kimse kendini kandırmasın mat2 acil 345 gibi sağlam ayt denemesi çözenler için kekti tek sıkıntı iyi bir analitik bilgisi gerekiyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingtheNazgul

quote:

Orijinalden alıntı: AnteriorMaxmill

hedefi sadece sınavın başındaki dört işlem sorularını yapmak olanlar için konuşmuş
    yüksek hedefleri olanlar için 2016'dan daha zor bir sınav değildi

Bak güzel kardeşim 2016 senesinde kaç yasindaydin bilmiyorim belki 16 belki 17 belkide girmissindir 18sindir
    2016 lys mat ile bu seneseneyi karşılaştırmak cidden cok komik neresi zor ulan 2016nin?
    karekok lys+Bilfen lys+fem denge cozenler max 5-10 yanlis yaptı mat geo dahil o sene
    Kac tane özgün soru vardı inceledin mi sen hiç
    Sınav anında heyecan olsa bile girdigimen kolay lys sinaviydi benim 2016 mat

Alıntıları Göster
    2016'ya zor demiyorum ki, 2016 da zor değil bu sene de zor değil diyorum. saydığın gibi 3 sağlam kaynak bitiren zaten bu sene de 36+ yapmıştır. süre fazla olmasa soruların özgün olması o soruları çözümleyene kadar çok süre harcanmasına neden olur süreden öğrenci elerdi, ama 3 saat süre olunca bunun çok fark yarattığını düşünmüyorum. sonuçta integral sorusu yine integral sorusu, soruları anladıktan sonra da ekstra zorluğu olmayan sorular. tabii ki tek tük sert sorular da vardı ama 2016 ygssinde bile vagon sorusu gibi çok zor olduğu iddia edilen sorular vardı.

ben geçen senenin mezunuyum. 2016 yı da geçen sene sınavdan önceki hafta çözmüştüm. o zamanlar ben de sınavdan sonra bu kadar kolay bir sınava göre 2017 sonucu çok iyi gelir diyordum ama sonuç geldi 2016.
    ilk defa bu sene sınava giren 12'ler geçen sene bizlerin yaptığı gibi sınavın zor olduğunu sanıp iyi bir sonuç geleceğini sanıyor, ama forumda geçen sene bu dönemleri yaşamış benim gibiler bu sınavın aytdeki süre faktörünü de dikkate alınca 2016'dan iyi gelme gibi bir ihtimalin olmadığının farkında.

• sırf şu kaç k gelir konularından kurtulmak için sınavdan sonra kendimi 3 hafta banlamıştım. bugün yeni haberleri takip etmek için tekrar girdim ve hala aynı muhabbet devam ediyor. biz ne söylesek zaten boş. Bin nasihatten bir musibet yeğdir demişler. geçen sene sınav 2014'den kötü gelecek dediklerinde ben de ihtimal vermiyordum. 2018ciler de sınav sonucu gelmeden gerçekleri göremeyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 22 Temmuz 2018; 13:9:58 >
  • Yök atlas verilerine göre ilk 20k da 2016 -2017 arasında aynı sıralama için 6 -7 puan fark var . Yani puanlar 2017 de düşmüş .Nasıl 2016 ile aynı geldi ?

• Hedefim yüksek ve 2016 dan daha zordu.2017den daha kolaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rickyrickmany

Yök atlas verilerine göre ilk 20k da 2016 -2017 arasında aynı sıralama için 6 -7 puan fark var . Yani puanlar 2017 de düşmüş .Nasıl 2016 ile aynı geldi ?
    https://forum.donanimhaber.com/2017-osys-2016-osys-den-kotu-geldi--127573183
  • Ben diyorum ki ilk 20k için yök atlas böyle gösteriyor. Sen bana dh linki atıyorsun ve link de en beğenilenler 40k 70k ile ilgili

• Bugün de 2010cuyuz

• xenophoctopus kullanıcısına yanıt
    Biraz öyle dostum

• xenophoctopus kullanıcısına yanıt
    Biraz öyle dostum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.