Şimdi Ara

Ayt mat VURAL HOCA YORUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Resim açılmıyorsa bunu dene

https://forum.donanimhaber.com/ayt-mat-vural-hoca-yorumu--133937966

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koznakban7 -- 21 Temmuz 2018; 2:31:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bak güzel kardeşim 2016 senesinde kaç yasindaydin bilmiyorim belki 16 belki 17 belkide girmissindir 18sindir
    2016 lys mat ile bu seneseneyi karşılaştırmak cidden cok komik neresi zor ulan 2016nin?
    karekok lys+Bilfen lys+fem denge cozenler max 5-10 yanlis yaptı mat geo dahil o sene
    Kac tane özgün soru vardı inceledin mi sen hiç
    Sınav anında heyecan olsa bile girdigimen kolay lys sinaviydi benim 2016 mat
  • Bu iyi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlısı be dünyanın sonu mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xenophoctopus kullanıcısına yanıt
    Kime dedin hocam

• Koznakban7 K kullanıcısına yanıt
    genel olarak yani 2010 gibi gelirse

• Birazdan Vural hocayı yerden yere vuracak kişiler gelir

• Geçen sene de 2014-2015 araları havada uçuşuyordu.Sonuçlar 2016 dan bi tık iyi geldi.Bu sene 2017 den pek bi farkı yok.

Gelse gelse 2016 gelir.

• Makakubukak kullanıcısına yanıt
    2014-2016 arası gelir diye düşünüyorum 2010 boş iş

• Hocalara geldik tayfaya göre zor olması normal değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: regista1

Hocalara geldik tayfaya göre zor olması normal değil mi
    Boş yapma be gayet zordu işte hala trolluk peşindesin
  • Vural hocanız hangi seviyeye göre konuştuğunu söyleseydi keşke.

Genel bir yargı konulamaz sınav için ilk 20k hedefleyen iyi öğrenciler için gayet basit bir mat vardı

• hedefi sadece sınavın başındaki dört işlem sorularını yapmak olanlar için konuşmuş
    yüksek hedefleri olanlar için 2016'dan daha zor bir sınav değildi
  • EfsaneMan E kullanıcısına yanıt
    tamam efsane sen yapamayınca sınav multi zor oluyor dereceye oynadığını unutmuşum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: bounmatematik

tamam efsane sen yapamayınca sınav multi zor oluyor dereceye oynadığını unutmuşum :(
    Mesaj küçümseme kokuyor.Ne saçma sapan düşünce o savundugunuz kel gibi kendime göre yorum yapmıyorum boş konuşma.
    hayır artık bıktırdın hangi konuya girsem zorlanmayan insanlara boş konuşma, troll gibi şeyler söylemekten bıktım. Bi yerde görmüştüm senin de çevren barajı geçmeye çalışanlarla dolu sanırım buraya bakıldığında hiç de zor bi sınav gibi gelmiyor insana
  • quote:

hayır artık bıktırdın hangi konuya girsem zorlanmayan insanlara boş konuşma, troll gibi şeyler söylemekten bıktım. Bi yerde görmüştüm senin de çevren barajı geçmeye çalışanlarla dolu sanırım buraya bakıldığında hiç de zor bi sınav gibi gelmiyor insana
    Milletin avukatımısın sen ya pardon? he aynen 3 kere sınava giren adam fulleyememiş ama kolay diyor ona bakıp yorum yapıyorsun.
    milletin avukatı değilim, yapamayınca hatayı kendinde arayacaksın sınavda veya başka bişeylerde değil, forumda kaç tane 40 mat yapan var :D bi kere de kabullen kardeşim ben yeteri kadar çalışmadım yapamadım yani zor bir şey değil
  • quote:

milletin avukatı değilim, yapamayınca hatayı kendinde arayacaksın sınavda veya başka bişeylerde değil, forumda kaç tane 40 mat yapan var :D bi kere de kabullen kardeşim ben yeteri kadar çalışmadım yapamadım yani zor bir şey değil
    Ya niye kendimde arayım boş yapma be sanki herkes fullemiş bir ben yapamamışım.40 yapan varmış burada her yazana inanıyorsan işin var
    sen böyle başkalarına bakarak, suçu kendinde aramayarak başarılı olursun devam et :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnteriorMaxmill

hedefi sadece sınavın başındaki dört işlem sorularını yapmak olanlar için konuşmuş
    yüksek hedefleri olanlar için 2016'dan daha zor bir sınav değildi

Bak güzel kardeşim 2016 senesinde kaç yasindaydin bilmiyorim belki 16 belki 17 belkide girmissindir 18sindir
    2016 lys mat ile bu seneseneyi karşılaştırmak cidden cok komik neresi zor ulan 2016nin?
    karekok lys+Bilfen lys+fem denge cozenler max 5-10 yanlis yaptı mat geo dahil o sene
    Kac tane özgün soru vardı inceledin mi sen hiç
    Sınav anında heyecan olsa bile girdigimen kolay lys sinaviydi benim 2016 mat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.