Şimdi Ara

Ayt Matematik Apotemi Fasikülleri Çözüm Sırası Sizce Nasıl Olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fonksiyonları çözüyorum şuan bundan sonra trigo,analitik,lti çözmeyi düşünüyorum.Bu sıralama nasıl olmalı? Fonksiyon/Analitik/Trigo/Lti diye düşünüyorum

• Trigo

Limit

Türev

İntegral

Analitik ve fonksiyon keyfe göre bence epey zorlar. Diğerlerini kesin çöz
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    hocam zaten eksik olduğum konular ağırlıklı olarak bunlar ayrıca fonksiyonlar ve analitiği bilmeden nasıl ltisini çözmeyi düşünüyorsunuz apoteminin
    ayrıca ayt matematiğinin temelinde bu 2 konu var hedefim yüksek bunları kesin çözücem
  • güncel up
  • yukarı
  • Hocam Trigo çok zor değil 1.kısım için konuşayım en azından bence konu sıranıza göre alın eğer mezunsanız Trigo analitik lti diye gidebilirsiniz ama pek fark etmez
  • 12.sınıfım fakat açığa geçtim hocam
  • tüm fasikülleri çözücem de nasıl çözsem daha faydalı olur diğer konular için diye düşündüm
  • Bende açıktayım hocam kalp kalbe karşı bende hepsini çözecem dediğim sıra ile gidiyorum Fonk-Trigo-analitik-limit-türev-integral zaten Trigo cidden çok zor değil aradan çabuk çıkar diye düşünüyorum
  • evet öyle olur hocam önemli olan şuanlık fonksiyon ve analitiği halletmek
  • sonra lti bummmm
  • siz böyle deyince Palmiyenin sözü geldi aklıma kfkdkkfkfk aklın yolu bir
  • Genelde fonksiyonlar çözülmezdi zaten gereksiz zor diye.Yani fonksiyonu öğrenirsin de apotemi gereksiz kasıyor sonra ösym ne soruyor basit bir fonksiyon grafiği sorusu.Apoteminin fonksiyonları farklı seyler soralım diye epey zorlamışlar.Bizim zamanimizda öyleydi yani..

Analitik de aynen öyle diğer konular icin analitik bilgisi yeterli fasiküle gerek yok apoteminin analitiği çok zor bence..
    hocam benim matematikte hedefim yüksek olduğu için bu fasikülleri çözmeden sınava girmeyi düşünmüyorum
    Doğru bu arada. Ayt kısmı çözülür de tyt kasınç
  • 😂😂 O Palme paraf ve karekök çözersen geçerli benim akıl bir değil onun hesaba göre
  • Doğru hocam
  • theiceman07 kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle demişsiniz de analitik ve fonksiyon zaten ayt diye biliyorum ben ?
  • Fonksiyon 1'i kast ettim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.