Şimdi Ara

AYT Matematik Deneme Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konularım biteli 10 gün kadar oldu. Bir yerden elime 3-4-5'in geçen seneki denemeleri geçmişti.En düşük netim 27- en yüksek 35 gibi bir şey geldi. Net ortalamam ise 30-31 civarı. Seviyeli yazıyor ama ben bir zorluk değişimi fark etmedim. Denemeler hakkında hiç bir fikrim yok. Sizce bundan sonra hangi denemeye geçmeliyim ya da bundan sonra hangi denemeleri çözmem gerekir?

• 3d diyorlar ben daha çözmedim ama

• peki sence 345'in ve 3d nin seviyesi ne ösym'e göre

• 3d ösym ye teğet geçer

• olm teğet falan geçmez ösymyi cebinde katlar. ayt 2021 bunun yanında çerez kalır.
  • ein ausländer kullanıcısına yanıt
    abart biraz daha
  • sen 2021 aytye de çok zor diyorsundur.
    2021 tyt 2021 ayt ye göre daha zor ama 2021 ayt de bence gayet zor ve eleyici bir sınavdı,3d teğet geçer ama öyle yok cebinde katlar fln imkansız
  • açık konuşayım. 2021 ayt matı 4-5 soru çok zor kabul. diğer sorular yapılabilirliği gayet yüksek sorular. 3d net şekilde daha zor. hatta kırmızı denemeler ve 6. deneme net şekilde katlar. çıkmış aytleri, 3d denemelerini ve sonuç derecenin bir kısmını çözdüğüm için bunu demekte bir sorun görmüyorum. kalitesi belirli standardın üstünde olan branş denemelerinin çoğu 2021 aytden daha zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ein ausländer -- 20 Nisan 2022; 23:16:1 >
    hmm yani sen 3d daha zor ama ösym daha kaliteli bir sınav diyorsun
  • kalite konusunda net bir ayrım yapmak yanlış olur. zaten doğal olarak en kaliteli deneme sınavları genelde ösymnin sınavları oluyor. ha ösymnin üstüne çıkan vardır illaki ona bir şey diyemem. 3d kalite olarak da ösymye benzer.
    peki ayt mat kitabı hakkında ne düşünüyorsun 🤓
  • hepsini çözmedim. çözdüğüm kadarıyla beğendim.
  • Yanlış konu. 3D iyidir ama yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElFerrari -- 22 Nisan 2022; 16:30:56 >
  • 3d ayt mat denemesi gecen sene cozdugum en saglam denemelerden ve en cok tatmin oldugum ayt denemesiydi. Yesillerini atladim, mavileri orta-zordu ama 2021 ayt mattan kolaydi. 3d nin mavi denemelerinde hep 38+ yapmistim ama ayt de oyle yapamadim gecen sene. Kirmizilari ise baya bi zordu. Ayt 2021 matematige denk olanlar kirmizilardi.
  • 345 3d apotemi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.