Bildirim
ayt matematik deneme yayın denizi 345 acil
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
3 ü de var bende ama 345 ve acili bugün aldığım için henüz bakamadım
Ayt denemelerinde matematiğim 37+ gelir çoğu zaman yayın denizinin ilk denemesinde 7-8 boş bıraktım gerçekten zor deneme fantazi için alınabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
apotemi tr geneli ayt matıyla kıyaslayabilir misin ? -
Girmedim malesef reklam yapmıyorlar haberimiz olmuyor...quote:
Orijinalden alıntı: Stewartteoremi
apotemi tr geneli ayt matıyla kıyaslayabilir misin ?
Hocam yayın denizi almayın. Çok pişmanım. Para verdim diye çözüyorum. Soruları zor ama öyle tatlı bir zorluk değil. Kaliteli bir zorluk değil anlam veremediğim bir zorluk. Tarif edemiyorum. Soruyu çözünce ulan ne soruymuş be çok şey kattı demiyorsun mesela. Acilin kalitesinin yanından geçemez bana kalırsa. 5. Denemedeyim bir bitse lanet deneme diyorum. Arada hatalı sorular da çıkıyor uygulamasında hatalı olanların çözümü yok oradan anlıyorsun. 5 deneme içinde tek bir katı cisim sorusu iyi ki görmüşüm dedirtti. Başka da bir şey katmadı. Ben bu deneme bitsin Aydın ve karaağaca bakacağım.
karaağaçta da hatalı sorular var haberin olsun -
sonuç veya sonuç dereceye bi bak derim hocam.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X