Şimdi Ara

AYT MATEMATİK FULL/39/38 YAPANLAR İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
44
Favori
32.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2020 de sınava gireceğim ve 2019 sonuçlarından ve yığılmalardan anladığım kadarıyla seneye bu durumu önlemek amaçlı ösym tarafından kazık gibi bir mat2 bekliyorum. Hatta ygs lys sistemi de dahil olmak üzere son 10 yılın en zor matematiği bile gelse şaşırmam çünkü sistemin kötü gidişatını başka türlü durduramazlar. O yüzden bu sene ayt matı fulleyenler neler yaptınız, neler çözdünüz, kimleri dinlediniz, nasıl bir yol izlediniz yardımcı olursa çok mutlu olurum :). 2020ler için çok kritik bir konu umarım yardımcı olursunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huysuzbiradam -- 8 Ağustos 2019; 20:35:9 >

• Bilgi Sarmalı Problemler
    345 TYT MAT Soru Bankası
    Apotemi: Türev, İntegral, Limit, Trigonometri
    Acil LTİ Denemeleri

Karekök Geometri Sıfır
    Birey B Geometri
    Karekök Geometri Eski 2. Oturum Soru Bankası
    Acil Geometri Denemeleri

Ve okulda yapılan denemeler.

Pek kimseyi dinlemedim (okulda bile dinlemedim), konuların mantığını ve güzel düşünmeyi bilmek önemli olan. Onlarca formül veya soru ezberlemek mantıklı değil. 11. sınıfın başında matematiğim 40 soruda 2 doğru idi :).

2020 için muhtemelen Acil ve bolca deneme çözerim. Bir de 345 AYT MAT'a dokunmamıştım ona bakarım, tekrar yapıp paslanmamak adına zaten hepsi.

Edit: Unutmuşum, Kenan Kara'yı bolca izledim Karekök çözerken.
    Sağolun hocam ama tam düşündüğünüz gibi maalesef :p.

Fen derslerine heves bulamadım sene boyunca, hem tyt hem ayt fen doğrularım hep 2-10 arası geziyordu, son 40 gün evde oturup fen kastım ama tyt 17 ayt 21 yapabildim anca.
    Sonuç olarak tytde 7k yapıp aytde 22.9k'ya düştüm .

Amacım bilgisayar mühendisliğinde top 5 üniversiteye hatta direk Boğaziçi'ne girebilmek olduğu için mezuna kalıyorum, bütün sene fen çalışırım artık . Küçüklüğümden beri idealim buydu pişman değilim neyse ki.
    Yani evet istisnalar var ama daha çok analitik geometri kısmını kastettim sayılır aslında. Analitiği sağlam oturtan biri için o 4 konunun zorluğu yarısına iner, matematik temeliyle birlikte çeyreğine kadar düşer. Sene boyunca o 4 konuda zorlananlarda gözlemlediğim ya analitik geometriden ya başka temel tyt konusundan eksik olduklarıydı hep.

Dediğim konulardaki grafikli soruları görünce değerini anlayacaksınız, öyle ki grafiksiz sorularda bile aklınızdan geometrik yorumlar yapmaya başlayacaksınız.

Edit: bir örnek daha vereyim, ayt mat denemelerinde hep en sevdiğim ve eğlendiğim sorular LTİ soruları oluyordu çünkü bedava net olarak görüyordum diğer konulara göre.
    Benim de 40/0
    Acilin AYT mat denemesini kesin çöz bence, soruları kaliteli ve saçma değil.
    Açıkçası ben 345 beğenmemiştim ama herkes beğeniyor, soruları kaliteli ama saçma bence.
    Lti için apotemi çözebilirsin, ben üçüne de sadece apotemiyi çözdüm başka kaynak kullanmadım. Ama iyice sindir, hiçbir soruyu boş geçme. Ben integralde sıkılıp sadece maratonu çözdüm ama dediğim gibi her soruyu anlayarak çöz. Farklı düşün
    yol falan izlemedim olm. limit türev integrali deli gibi öğren karşına gelip gelebilecek her türlü soruya hazır ol yeter. polinom parabol falan bilmemne tyt ortak zaten. he bir de trigonometri var. onda da uzmanlaşacaksın. mesela cogu geometri sorusunu herkes yok menelaus yok dis aciortay falan teoremleriyle cozerken ben trigonometriyle cozuyordum. farkli dusuneceksin. sorun varsa sor.
    Msü gerçekten zor bir sınavdı. Matematiği hakikaten zordu yani, ona rağmen yapıldı. 110.5 netle 500 küsur olmuştum ki sınava katılım 300.000 falandı. ÖSYM bunu gördüğü halde tyt’yi kolay yaptı. 345 denemelerinin falan yanından geçemez. Çok kolay diye kızdığımız töderler gibiydi sınav. Zor soracak olsalar o msü’nün bile yapılabildiğini görünce sorarlardı. Ayt’de de feni zorlaştırdılar ama bir işe yaramadı çünkü matematiği kolaylaştırdılar :D inşallah zorlaştırırlar ama hiç sanmıyorum
    Yapay Zekanın Yanıtı

AYT Matematik Full/39/38 Yapanlar İçin Rehber

AYT Matematik sınavında full/39/38 puan almak, üstün bir başarıdır ve yoğun çalışma ve özverinin sonucudur. İşte bu hedefe ulaşmana yardımcı olacak bazı ipuçları:

• AYT Matematik Nasıl Fullenir?

AYT Matematik fulllemek için güçlü bir matematik temeli oluşturmak esastır. Temel kavramları ve formülleri mükemmel bir şekilde anlamalı ve bunları çeşitli problemlere uygulayabilmelisin.

• Anahtar Kelimeler:

• AYT Matematik fullemek

• Matematik fullemek
    • YKS fullemek

• Yıllık Plan Yap:

Başarına ulaşmak için uzun vadeli bir plan yap. Konuları zamanında bitirmek ve düzenli olarak tekrar yapmak için bir çalışma programı oluştur.

• Egzersiz ve Alıştırma:

Çok sayıda soruyu çözerek becerilerini geliştir. Çeşitli soru türlerini kapsayan AYT Matematik deneme sınavlarına gir.

• Zayıf Alanları Belirle ve İyileştir:

Önceki sınavlar veya denemelerde zorlandığın alanları belirle. Bu alanlara odaklanarak ek çalışma yap ve bunları iyileştir.

• Anahtar Kelimeler:

• AYT mat fullemek

• AYT mat nasıl fullenir

• Öğrenme Tekniklerini Kullan:

Aktif öğrenme tekniklerini kullanarak materyali daha iyi anla ve hatırla. Örneğin, not al, zihin haritaları oluştur ve başkalarına öğret.

• Zaman Yönetimini İyileştir:

Sınavda zamanı etkili bir şekilde yönetmek önemlidir. Çözmekte zorlandığın soruları atla ve zamanı boşa harcama. Kolay sorulardan başla ve zor soruları sona bırak.

• Olumlu Kal ve Motivasyonunu Sürdür:

Çalışma yolculuğun boyunca olumlu kal ve motivasyonunu yüksek tut. Zorluklarla karşılaştığında bile vazgeçme.

AYT Matematik full/39/38 puan almak, çok çalışmayı ve özveriyi gerektirir. Bu ipuçlarını takip ederek, bu hedefi başarabilecek bilgi ve becerilere sahip olacaksın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 39/1

edit:ilk mezun senem 22/12’den 39/1’e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karsitkütlecekimi -- 8 Ağustos 2019; 20:56:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karsitkütlecekimi kullanıcısına yanıt
    Kaf kullandınız mı hocam ? Kullanmadıysanız nasıl çalışıyordunuz ? Neleri çözdünüz ?

• ben de 2018 yüzünden 2019u kazık bekliyodum daha kolay geldi KFOWPQĞAŞLDPWPQĞAĞXW

• çok zor bir sınav beklemiyorum açıkcası. geçen yıl yekta saraç yeni sistemi tanıtırken abartısız yüzlerce kere "basit, yalın sade kolay bir sınav/sistem" olacak dedi.
    bu arada soru sayısının azaltılmasına bi anlam yükleyebilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misafir. -- 8 Ağustos 2019; 21:1:5 >
  • yol falan izlemedim olm. limit türev integrali deli gibi öğren karşına gelip gelebilecek her türlü soruya hazır ol yeter. polinom parabol falan bilmemne tyt ortak zaten. he bir de trigonometri var. onda da uzmanlaşacaksın. mesela cogu geometri sorusunu herkes yok menelaus yok dis aciortay falan teoremleriyle cozerken ben trigonometriyle cozuyordum. farkli dusuneceksin. sorun varsa sor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • huysuzbiradam kullanıcısına yanıt
    Yok hocam video falan izlemedim zaten matematiği çok seviyordum her ortamda çalışıyordum,çalışabiliyordum gürültülü sessiz vs. piyasadaki hemen hemen her kaynağı elden geçirdim soru bankası olarak tabi. Deneme olarak sadece acil ayt matematik çözdüm o kadar. Ha birde istisnasız her gün matematik/geo soru çözümü yapardım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • padfoot96 kullanıcısına yanıt
    Hfahfejfsj Yok hocam inanın ÖSYM bile 2019 un böyle geleceğini kestiremedi. Bence yks 2019 uyuyan devi uyandırdı. 2020 en iyi ihtimalle o da en iyi 19 ile aynı seviyede olur. En kötü ihtimalse .....

• karsitkütlecekimi kullanıcısına yanıt
    Çözdüğünüz sbler içinde en kaliteli 3 sb'yi seçseniz hangisi olurdu ? Kalite kıstaslarım : soru tipi zenginliği, kendini tekrar etmeyen, değişik soruları olabilen.

apoteminin her türlüsünü çöz endemik çözebilirsin ve 345 en beğendiklerimdi acil kasıntı geldi hiç almadım denemesi hariç

• qtay kullanıcısına yanıt
    taktik maktik yok bam bam bam diyorsunuz yani :D Hocam tanıdıklarımdan LTİ'yi tekleyip de beklemediği sorularda o tyt konuları dediğiniz kısımlarda yanlış yapanlar var (bkz: polinom soruları ) bunun için bi öneriniz var mı ?

hocam sınav biraz da şans ya. mesela ben o sosyaldeki ürdün kuveyt sorusunu hiçbir bilgim olmadan salladım doğru çıktı. orada şanslı olmasam şuanda istediğim fakültede değildim. bir an gelir polinom sorularında dikkat hatası yapmadan tak tak çözersin bir an gelir 4 soruda 3 hata yaparsın kafan dağılmıştır. ne olacağı belli değil saçma bir imtihan biraz.

• Acil

• YUSUF340809 Y kullanıcısına yanıt
    konuyu nasıl hallediyordunuz hocam ?

Rehber matematik + fasikül (çözümlü olduğu için)

• Msü gerçekten zor bir sınavdı. Matematiği hakikaten zordu yani, ona rağmen yapıldı. 110.5 netle 500 küsur olmuştum ki sınava katılım 300.000 falandı. ÖSYM bunu gördüğü halde tyt’yi kolay yaptı. 345 denemelerinin falan yanından geçemez. Çok kolay diye kızdığımız töderler gibiydi sınav. Zor soracak olsalar o msü’nün bile yapılabildiğini görünce sorarlardı. Ayt’de de feni zorlaştırdılar ama bir işe yaramadı çünkü matematiği kolaylaştırdılar :D inşallah zorlaştırırlar ama hiç sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ughasdah -- 8 Ağustos 2019; 21:53:39 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.