Şimdi Ara

AYT Matematik İçin Hangi Soru Bankasını Önerirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
2
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene çözüp hoşunuza giden ve gerçekten sizi geliştirdiğini düşündüğünüz soru bankaları varsa söyler misiniz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Çözdüklerim bilgisarmal,acil,karekök,çözüm 3d idi.
    En çok geliştiren ise acille karekök olduğunu düşünüyorum.Bunun dışında 345 çözmedim ama çözmeyi istediğim bir yayındı.Bu sene sınav kolay olmasaydı çözmediğim için pişman olacağım bir kitaptı.
  • Sarmal çok geliştirmez ama konuya başlangıç için güzel kaynak. Konu çalıştıktan sonra hemen üstüne çözülebilir.
    Geliştiren kaynaksa tabi ki acil.
    Başka önerim yok zaten bu ikisini ve apotemi fasiküllerini çözdüm. Apotlar da geliştirir baya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karekök ayt mat kesinlikle epey iyi yanina 345 de cozerseniz yeter bence.345'in son iki testi ve osym tipi soruları cidden çok hoş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinal ayt matematik (konuyu farkli dusunduruyor guzel kitap)
    Endemik Ayt Matematik( klasik gibi ama sorulari guzel gelistirir)
    Acil Ayt matematik (bu biraz kasinti bunla baslama )
    3d matematik (orta kivam guzel sorular var sekilli anlamali sorilar da var bir sey katar tekrar da yaptirir)
    bilgisarmal ( kolay duzey ama tekrar yaptırır cok tavsiye değil ama)
    345 cozdum guzel ama cok az sorusu var 2 haftada bitti sayfaya iki soru sigdirmislar onun haricinde guzel kitaptir

Ozetle ben tekrar girsem şunları cozerdim
    1-Orijinal Matematik
    2-345 matematik
    3-Endemik matematik
    4-3D matematik
    5-Acil Matematik

Guzel kaynaklae kardesim her sorusunu cozdum dedigim gibi acil biraz kasinti lanet okutturmasin diye sonlara dogru alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belakral61 -- 23 Temmuz 2020; 3:52:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözdüklerim:

345 ayt matematik :klasikleşmiş sorular çok basit ama diğer kısımları çok güzel çözülebilir orta denilebilir
    ayt karekök mat : Kesinlikle çözmeniz gerekli diye düşünüyorum . orta-zor denilebilir
    orijinal ayt mat : bazı soruları gerçekten zor ama bana bir şeyler kattığını düşünüyorum zor sayılabilir
    Acil ayt mat : Orta - zor arası karekökten sonra bana çok şey katan 2. kitap bence kesinlikle çözülmeli
    3D ayt mat : güzel soruları var ama açıkçası ben pek beğenmedim ama çözülebilir
    Matematik kulübü ayt zor mat : Yazarı dershanede matematik hocamdı .Fena değil çözülebilir zaten öyle kalın bir kitap değil

özet
    karekök-acil kesinlikle çözülmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstemi Yagbu -- 23 Temmuz 2020; 4:15:24 >
  • Endemik

• harrow33 H kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 345 Ve karakök çözüyorum şuanda karakök çözebiliyorsanız veya acil bence 345 e gerek yok 345 in ayt si kolay (Bana göre başkalarına orta gelebilir ama zor değil) diğer ayt kaynaklarına geçmeden önce hazırlık niyetine çözüyorum çünkü konuya sizi hazırlıyor gibi

• Haklı olabilirsiniz Hocam bende çevremden bu tarz tepkiler almıştım ama 345in ayt fiziğini gördükten sonra (matematik denemeleride bunda önemli etkendi) içimde bir ukte olarak kalmıştı.Belki karekökten sonra çözsem ahım şahım bir değişim olmazdı.
  • Öncelikle 345 sonra acil ve bence yeterli 2 kitap. Yalniz kitaplarin içinde çözmediğin bir soru , okumadığın bir harf bile kalmasin. Kitaplar bitince seri denemelere başla,geç kalma. Başarılar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.