Şimdi Ara

AYT MATEMATİK İÇİN KAYNAK ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
4.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler AYT matematik için Bilgi sarmalı 3–4-5 den başka bir kitap daha kullanmak istiyorum sizce Acilin Ayt si ne zaman çıkar ya da önerebileceğiniz bir kitap var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• acil sanırım şu tyt olayından sonra çıkaracak gibi duruyor mail atmak gerekli.

yeni kitaplar çıkmadı hocam bilgisarmal ve 345 ayt çıktı onları da almışsınız zaten ama yetersiz buldum ben.
  • Hocam sizce ne zamana kadar çıkar kitaplar ?

3-4-5 ve Sarmal zaten orta seviye kitaplar hocam bir tane de üst düzey kaynak çözüp denemeye geçmeyi düşünüyorum deneme için öneriniz var mı

• Up

• Up

• seriiiacıbademtıp S kullanıcısına yanıt
    hocam 3d yazarı ozgür hoca forumda belki görmüşsünüzdür tyt matematik için bilgilendirme konusu açmıştı.ekim ayında yeni sınava uygun olarak yazdığı ayt matematik kitabının çıkacağını yazdı kitabın iyi olacağını kesinlikle eminim.

acilin geçen dönem çıkardığı kitabı gerçekten güzeldi bu sene de zaten tyt de gördük sorular çok iyi o yüzden onu da görmek gerekli.

eğer hedefiniz yüksekse ikisini de alın.
  • Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Ayt biyoloji kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • acilin ayt matematik kitabı bu hafta olmadı haftaya çıkıyor hocam.
  • Anladım hocam tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

• Umarım dediğiniz gibi olur hocam çok gecikmez umarım

• Hocam bilgi sarmalı bitirdikten sonra nasıl oldu ayt mat? Ben de çözüyorum da şuan:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hdhdjdjdbdbd -- 10 Eylül 2018; 21:53:14 >
  • Hocam ne kadar sürede bitti sizinki?
  • Hocam şuanda Lti sini çözmedim ancak sorular ösymnin sorduğu zorlukta hakkını vererek çözen 35+ yapar diye düşünüyorum. Ha bu arada çok hızlı giderseniz ileride sıkıntı yaşayacağınızı baştan söyleyeyim o yüzden 3-4 kaynaktan götürerek çözmek en mantıklısı bence

• seriiiacıbademtıp S kullanıcısına yanıt
    Hocam bundan sonra deneme var elimde Apotemi ondan sağlamlaştırırım artık. Bazı şeyleri hâllettikten sonra 1 kaynak daha çözerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanda başka kitap yoksa elinizde Sarmalı çözüp deneme atmak mantıklı olur ancak yanlışlarınızı analiz ettikten sonra 1 ya da 2 kaynak şart

• Elinize geçen kitap eski olabilir hocam ben biraz baktığımda soruların güncel olduğu kanısına varmıştım

• Karekök ayt çok güzel çözmediyseniz

• limon1907 kullanıcısına yanıt
    Elimde geçen senenin baskısı var ancak çok hoşuma gitmemişti yeni basımı ile arasında çok fark var mıdır yeni basımını incelemedim henüz

• quote:

Orijinalden alıntı: seriiiacıbademtıp

Elimde geçen senenin baskısı var ancak çok hoşuma gitmemişti yeni basımı ile arasında çok fark var mıdır yeni basımını incelemedim henüz
    Ben de geçen seneninkini çözdüm zaten ama türev konusunda baya iyiydi özellikle soruları yani kendinizi geliştireceğiniz nitelikte bi kitap

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.