Şimdi Ara

AYT MATEMATİK İÇİN KAYNAK ÖNERİSİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
4.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam bunu çözmeyeni Ayt ye almazlar.
  • İlk basta 345 i cozup sonra sarmal ayt ve karekok un gecen seneki lys basimiyla goturmek istiyorum .Yeterli olur dimi beyler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşük seviyeysen ya da öyle arkadaşlar varsa finalin ayt matematik kitabını önerebilirim konu anlatımlı. basit ama etkili anlatıyor. ben düşük seviye ve tm öğrencisiyken 24 25 net yaptım konuyu o kitaptan çalışarak bir bakabilirsiniz
  • Bende acil lys var geçen seneki sb bombos var limit-türev-integral için zaten apotemi cözecegim tekrar yenisini almasam mantıklı mı sizce acilin lti haric gümceldir iste belki polinomda modda ufak degiisklikler önemsiz ,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +35 hedefim var yksde 24d 13y yanlış yaptım bilgi sarmal +acil yeterli olur mu aytde?

• seriiiacıbademtıp S kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 345 ayt soru bankası alıcam da, internette basım tarihi yazmıyor hiçbir sitede siz nereden aldınız ?
  • DefuseHostage kullanıcısına yanıt
    Hocam işlerin internet sitesinden satın alabilirsiniz

• Valkyrimon V kullanıcısına yanıt
    Bilgi sarmal orta seviye bir kitap eğer onu çözdükten sonra acile geçebilirseniz yeterli olur gibi ama işimi garantiye alayım diyorsanız bir kaynak daha süpürülebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: TheFormul

Düşük seviyeysen ya da öyle arkadaşlar varsa finalin ayt matematik kitabını önerebilirim konu anlatımlı. basit ama etkili anlatıyor. ben düşük seviye ve tm öğrencisiyken 24 25 net yaptım konuyu o kitaptan çalışarak bir bakabilirsiniz
    Yok hocam üst düzey matım ona göre önerebileceğiniz bir şey var mı

• Karekök ayt mat neden önerilmiyor acaba?

• Sarmal+acil

• Hocam acil tek başına yetmezmi yada karekök+acil karekök iyi değilse çözüm+acil fulletir bence fazla bile çözümü çok övüyorlar incelemedim 345 gereksiz bence

• Hocam yksde 24 d 13 y yaptim su an sarmal cozuyorum ardindan cozum 3d ve acil cozmeyi planliyorum geodan da nitelik ve acil cozecegim +35 seviyesine cikar miyim sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Valkyrimon

Hocam yksde 24 d 13 y yaptim su an sarmal cozuyorum ardindan cozum 3d ve acil cozmeyi planliyorum geodan da nitelik ve acil cozecegim +35 seviyesine cikar miyim sizce?
    Rahat çıkarsınız hocam :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.