lütfen silinsin
silinsin lütfen
KIRIK OBP HAKKINDA
Sınava 2019 yılında girip tercih yaptım ve yerleştim. Şu an 2. sınıfım 2020’de sınava girmedim 2021’de girersem obp kırık mı sayılır?
Türk Erkeklerinin Türk Kadınlarından daha iyi olması
Çoğunluğu kezbanlardan oluşan Türk kadınları bence biz Türk erkeklerinden çok daha kötüler ve bunun kompleksindeler diye düşünüyorum. Oysa Rus kadınları öyle mi? Tam Türk erkeklerine layık seviyede güzeller bence
Depresyon
Daha önce yaşayan varsa kendinizde gördüğünüz belirtiler nelerdi?
Emeksiz yemek olur...
Bütün gün zor şartlarda ter döken ve asgari ücretle geçinen insanların verdiği onca emekle kazandığı 2300 tl ve 3-5 video çekip aylık 300 bin TL kazanan youtuber’ların verdiği emeği yaşadığı hayatı kıyaslayınca az emekle çok yemeğin olabileceğini ve dünyanın ne kadar adaletsiz bir yer olduğunu bir kez daha anlıyorum.
Estetik amaçlı boy uzatma ameliyatı olmayı düşünüyorum
14 yaşımdan beri boyum uzamadı ve profesyonel basketbol oyunculuğu hayalime veda etmek zorunda kaldım. Basketbolcu olmak ve uzun boylu olmak hep hayalimdi ancak benim boyumda basketbolcu olmak çok zordur. Bu yüzden ameliyat olup bu spordaki hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. Bu hafta doktorla görüşmeye gideceğim bakalım ne zamana ameliyat için randevu verecek. Takipte kalın...
Online Sınav Hakkında(İçeri lütfen)
|
Tıp isteyenler içeri
|
Sokak çocukları sokağa çıkma yasağında ne yapıyor?
|
Uzun boylu olmak
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 727
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 104.050 (Bu ay: 2.058)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 198 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar