Çoğunluğu kezbanlardan oluşan Türk kadınları bence biz Türk erkeklerinden çok daha kötüler ve bunun kompleksindeler diye düşünüyorum. Oysa Rus kadınları öyle mi? Tam Türk erkeklerine layık seviyede güzeller bence |
Türk Erkeklerinin Türk Kadınlarından daha iyi olması
-
-
alakası yok dışarda yakışıklı erkek nadir denk gelirken güzel kız dolu var -
Hocam erkeklerimiz yakışıklı değildir belki doğrudur ama kızların da makyajını hesaba katmamışsın ev halleriyle çok farklılar
-
Kesinlikle katiliyorum -
Zaten Avrupa Birliğine girersek eğer bir gün, bundan en çok zarar gören kesim Türk kızları olacak. Türk erkeği öyle yada böyle yabancı kız ayarlayabiliyor, ama Türk kızı o kadar kolay yabancı erkek ayarlayamıyor. Avrupa'ya Rusya'ya gidin bakın dediğimi doğrulayacaksınız.
-
Çirkin kız yoktur,makyajsız kız vardır. -
Yok hocam hahahah
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest8080
alakası yok dışarda yakışıklı erkek nadir denk gelirken güzel kız dolu varErkeğin çirkini olmaz.
Uç örnekler atmayınh buraya.
Hala işin tipte olduğunu sanıyorsunuz.Tip erkeğin tercih edilmesinde yüzde 5 falan anca etkilidir
-
Saçmalık Türk kadınlari sokakta rahat rahat yuruyemiyor bile erkekler yüzünden
Asayis yok her yer tacizci sapik dolu
Bu ulkede kadin olmak dunyanin en zor seyi koca adamim ben bile sokakta rahat olamiyorum her yer tehlike dolu bunun suclusu da Türk erkekleri acik ve net -
ahsfjadngjdg
-
sen buna cidden inanıomusun knk
-
teşekkürler -
dalga geçiyosun dimi? ya da kendin yakışıklı olduğun için mi tip önemli değil diyosun? hah biz sokakta kızlar yüzünden neler yaşıyoruz bi bilsen. dik dik bakanı mı dersin yüzümüze bakan olunca koşar adımlarla kaçan mı dersin bir şey sorduğunda direk terslemeleri mi dersin daha bir sürü şey
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X