silinsin lütfen < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kd7 -- 5 Nisan 2021; 17:5:27 > |
lütfen silinsin
-
-
Boş şeylere ne kadar takıyorsunuz! Aynı şeyi kız sana yapar mı, kendine bunu sor. Sen de ondan yorum iste. Yapmayacağı şeyi beklemesin. Ona bu fırsatı verme. Bana sorarsan, yoruma moruma gerek yok ama kız madem öyle bir şey istiyor, önce o yapsın ki sen de yap. Ağırlığını koy biraz. Ayrıca bu kadar düşünüp kendine eziyet etme. Kızın umrunda değil yani. Sen de sal gitsin. -
evet kızın aynı şeyi yapacağına eminim hocam
-
Çok ciddiymiş, ben böyle bir soruya cevap veremem -
gerçek hayat ile sosyal medyayı birbirine karıştıram bir vaka.bahse varım gününün en en en az 2saatini sosyal medayada geçiriyor.bu okadar iyimser bir rakamki.
-
bence ayıp etmişsin kıza, niye yorum atıp siliyorsun ki :/ ve ailenden saklıyorsun ki kızın gözünde güçsüz imajı çizersin
-
Hayatımda daha boş bir olay okumadım ya.
Ne kadar boş şeyleri kafaya takıyorsunuz.
Kız zorla kendi söyleyip yorumuna cevap yazdırıyor sonra da kendini özel hissediyor :DD
-
YAW 20 yaşında bir birey yorum yazmak için ailesinden izin alıyor
TÜRKİYE CUMHURİYETİ'in en büyük sorunu eğitim sağlık hukuk işsizlik güvenlik terör falan değil 18 yaşını doldurmuş gençlerin kendi ayaklarının üzerinde duramaması aileye bağımlı yaşamaya devam etmesi (bunda ailenin de katkısı çok büyük )
dünya nın bütün gelişmiş ülkelerine bakın bir genç 18 yaşına geldiğinde kendi başına yaşam mücadelesine bırakılıyor ve birey olması için çalışmaya kendi başına karalar verebiliyor
hani hep deriz elin gavuru 19 yaşında dünya yı geziyor bizim gençler köle gibi çalışıyor
hah işte bu konu 20 yaşında sosyal medyada yorum yazamayan bir insan nasıl dünyayı gezecek ki?
-
arkadaş neymiş bu ciddi bir soru diye girdim
olaya bak
-
Hocam normal insanlara benziyorsunuz. Bu forumda ciddi sorular sorup tavsiye istemeyin bence. Zararınıza olur
-
Bu kadar önemli konular açmayın forumda.Tek başımıza cevap veremeyiz,bi kurul toplansın
-
O kızı hak etmiyorsun bence abtal kılıbık özğuvensiz birisin -
Kötü çocuk: Ne yapacağı kestirilemez, kararsız, hiçbir şeye değer vermez ama kadınlar ona bayılır. Ne zaman iki erkek arasında kalsalar kadınlar daima kötü çocuğu seçerler. Dayanılmaz cazibesi ve şeytan tüyüyle kötü çocuk kadınların en çok beğendiği erkeklerin zirvesinde. -
çook komik la
-
Böyle ufak tefek şeylerin sorun olmasını istemediğini ve özel hissetmesi için çaba sarf edemeyeceğini söyle bence. Özel hissetmesi için seninle olması yeterli değilse o kız seni bırakır ilerde. -
Kız haklı madem silecektin niye yazdın -
Xd
-
Özel hissettirmelisiniz tabii ki de ?İliskide oldugun kizi da özel hissettiremiyorsan senin de ondan beklentin olmasın.Ne sevgisizsiniz ya
-
Blok
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Çok ciddiymiş, ben böyle bir soruya cevap veremem
|
Boş şeylere ne kadar takıyorsunuz! Aynı şeyi kız sana yapar mı, kendine bunu sor. Sen de ondan yorum iste. Yapmayacağı şeyi beklemesin. Ona bu fırsatı verme. Bana sorarsan, yoruma moruma gerek yok ama kız madem öyle bir şey istiyor, önce o yapsın ki sen de yap. Ağırlığını koy biraz. Ayrıca bu kadar düşünüp kendine eziyet etme. Kızın umrunda değil yani. Sen de sal gitsin.
|
Benzer içerikler
- vernem nidahen ne demek
- zehir nasıl yapılır
- ton balıklı salata yanına ne gider
- trend time güvenilir mi
- en çok kazandiran slot oyunları forum
- telegram indirim kanalları
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- bim para sayma makinesi
- elon musk roket
- vtouch nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X