Şimdi Ara

Uzun boylu olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avantajları mı dezavantajları mı fazla sizce?

• dezavantajları daha fazladır tahminen.
    [uzun derken 1.90ve üzerinden bahsediyorum]

1)Birtarafın kırıldığında yara oldugunda falan iyileşmesi çok daha uzun sürmesi.
    2)Yemek yeme,kıyafet,ayakkabı bulma daha maliyetli olur
    3)Erken ölüm ve omurilik problemleri
    4)arabalarda rahat edememek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 8 Mayıs 2020; 11:37:3 >
  • Hocam neden erken ölüm? Boy uzadıkça ömür kısalıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kd7

Hocam neden erken ölüm? Boy uzadıkça ömür kısalıyor mu
    Evet genelde öyle
  • 1.80-1.90 arası idealdir
  • Hocam tam 1.90 boyundayım kilo alamıyorum, evet boy avantajlıdır bir açıdan ama sırık gibiyseniz baya itici durur. Kilo alamayacağımı öğrenseydim orta boylu 1.75 civarında olmak isterdim açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brotha

Hocam tam 1.90 boyundayım kilo alamıyorum, evet boy avantajlıdır bir açıdan ama sırık gibiyseniz baya itici durur. Kilo alamayacağımı öğrenseydim orta boylu 1.75 civarında olmak isterdim açıkçası.
    Hastalığınız mı var hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD

Hastalığınız mı var hocam

Alıntıları Göster
    Hiçbir hastalığım yok hocam, zamanında B12 eksikliği haricinde herhangi bir vitamin eksikliği yaşamadım. İştahsızlıkla savaşıyorum sürekli, yemek yesem bile az yiyorum hemen doyuyorum daha sonra aralıklarla yemek yiyorum. Daha fazla kilo vermekten de korkuyorum açıkçası, şuan kilom 65.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brotha

Hiçbir hastalığım yok hocam, zamanında B12 eksikliği haricinde herhangi bir vitamin eksikliği yaşamadım. İştahsızlıkla savaşıyorum sürekli, yemek yesem bile az yiyorum hemen doyuyorum daha sonra aralıklarla yemek yiyorum. Daha fazla kilo vermekten de korkuyorum açıkçası, şuan kilom 65.

Alıntıları Göster
    Hocam doktor diyetisyen filan değilim ama hastalığınız yoksa yeterli kaloriyi aldıktan sonra kilo alamama gibi bir şey var mı ki?

Spor yapıyor musunuz? Fitnessla kilo alinabilir ben de oyle aldim mesela önceden az yerdim hemen doyardim ama spor yaptıkça hareket ettikce iştah da açılıyor. Mesela normalde bir yarım ekmek doneri bitiremeyen ben yuzmeden ciktiktan sonra rahatlikla tam ekmek yiyordum. Fitness zaten direkt kas inşa ediyorsunuz kilo mutlaka aliniyor fitnessla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD88C7FAD -- 8 Mayıs 2020; 13:47:33 >

• Brotha B kullanıcısına yanıt
    Hocam vücut tipiyle ilgili o muhtemelen ektomorf sizin vücut tipi ama inanın 190 olduğunuz için çok şanslısınız çünkü yaş ilerledikçe bile ister istemez kilo alırsınız ve biraz sporla alırsanız o kiloyu gösterişli güzel bir vücuda sahip olabilirsiniz. Ben 190 olmak için neler vermezdim değerini bilin boyunuzun
  • valla ben bi avantajını göremedim otobüslerde rahat edemiyom ayakkabı bulurken zorlanıyom bir ortamda omzuna yaslanılan hep ben oluyom
  • Simone Simons kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce uzun boylu erkekler nasıl giyinmeli? Kot,keten,kumaş,tişört,gömlek,sweat, vs?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halaycibasi

Hocam sizce uzun boylu erkekler nasıl giyinmeli? Kot,keten,kumaş,tişört,gömlek,sweat, vs?
    hocam moda insanın kendine yakışanı giymesidir ne yakışıyosa onu giyin
  • Uzun ve hafif kalıplıysanız çuval giyseniz yakışır hocam merak etmeyin :)
  • 172yim sinirlenince 190 oluyorum

Şaka bir yana 190 falan olup zayıf durunca yakışmıyor bence, en ideali 180 bandında olup ideal kiloda olmaktır diye düşünüyorum
  • İşim gereği sürekli yolculuk yapıyprum, Otobüsle yolculuk yapamıyorum, uçakta acil çıkıştaki koltuğu satın alıyorum :)
    İstediğim ayakkabıyı alamıyorum, olanlar arasından seçiyorum :) takım elbise de aynı şekilde. Takım elbisenin uzun ve hafif kalıplı olduğumdan dolayı yakıştığına inanıyorum. Normalde de bence uzun boylu erkeklere gömlek yakışıyor, t shirt pek gitmiyo. Bunşar benim görüşüm tabiki :)
    NOT:2 metreyim
  • AndOne kullanıcısına yanıt
    Hocam ne güzel ya keşke ben de olsam😂
  • kd7 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam iyi yanı da kötü yanı da çok, ben halimden çok memnunum tabiki orası ayrı😁 çok kısa değilseniz fazla takılmayın boy mevzusuna 😁
  • AndOne kullanıcısına yanıt
    180’im de dayımlar filan 195 ve 2 metre aralığındalar hep onlar gibi uzun boylu olmayı isterdim kısmet değilmiş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kd7

Hocam neden erken ölüm? Boy uzadıkça ömür kısalıyor mu
    Arkadaş cevap vermemiş de ortalama boyun üstündeki her inch için 1 yaş erken ölünüyor. Benim hatırladığım öyle en azından, kaynak kaba etim.

Kalbin daha fazla çalışması ile alakalıydı sanırım. Ben de herhalde bir 10 yaş erken ölürüm, zaten erkeklerin yaşam süreleri kısa...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.