Şimdi Ara

AYT Matematik Sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu AYT Matematikte 35+ yapanlar nasıl yapıyor? Kimden dinliyorsunuz konuları?
    Mezunum, geçen sene o kadar kötü bir hocaya denk geldim ki nefret ettim dersten. Fonksiyonları sınava iki ay kala TYT'de gördük, AYT Fonksiyonlarda sadece iki sayfa defter notum var. Öyle ki sınıfta iki kisi hariç hiç kimse fonksiyonların AYT kısmını islediğimizi bile hatırlamıyordu.
    Hiçbir sekilde mantigini anlatmiyordu, "Evet arkadaslar geometrik yer denklemini sorarsa bunu buraya yazin, bunu buraya esitleyin..." diye gitti derste. Gecen sene Acil cozmeye calisiyorduk, Irmak Hoca'dan anlamadıklarımı hocamıza soruyordum adam soruyu anlamıyordu.
    Farkındayım, bu çağda okuldaki hocadan şikayet etmek mantıksız. Bir ton yol var ogrenmek için. Youtube'da bazı kanallara baktım ama yok, ı ıh. Olmuyor. Genel bir sorun yasadigim tek ders AYT Matematik.
    Mikail Hoca almayı düsündüm, adam bir yıldır türevi bitirmemis. Kafayi yiyeceğim artık.
    Kimden ilerliyorsunuz arkadaslar? Kitaplar zaten Acil - Karekok - Sarmal - 3D, orası tamam.
    3D çözüyorum su an, zar zor gidiyor. Bir konuyu iki günde falan bitiriyorum. Hele bir de video çözümü var ki kitabın ben böyle rezalet görmedim. Anlamıyorum, adam da anlatmıyor. Özgür Hoca ben kitabı kendim cozecegim demisti, 3 ay geçmis onu demesinin üzerinden. :D
    Tavsiye konularina bakıyorum da "Mantigini kavrayin" diyorsunuz, eyvallah. Kim anlatıyor peki bunun mantigini?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Rezerve

Tunç kurta bi bak derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şuan da kimse size tam olarak yardımcı olamaz çünkü siz olmuş olduğunuz konumu değil olmak istediğiniz konum için konu açmışsınız. Demek istediğim şuan da kaç net ortalamasında sınız ? ona göre yardımcı olunabilir ancak ?

AYT TYT Matematik de hayat kurtaran etken: Geometridir hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nefret58 -- 16 Kasım 2019; 18:4:41 >
  • Hocam vala bende ayt matta pek iyi degilim tavsiye verecek bir durumda degilim su an ancak fonskiyonlari su anda mikail hocadan goturuyorum baya saglam anlatiyor. Tyt adina gelince kaf 1 ve 2 yi behzat hocadan bitirdim beni baya bi gelistirdigine inaniyorum tyt mattan 27 -30 arasi yapiyorum. Yani hocam fonskiyonlari mikailden gotur obur konularini behzat hocadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    AYT Geometri Deneme Tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    AYT MATEMATİK YARDIM
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.