Şimdi Ara

Ayt netlerim 40 da takıldı kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ben TYT ye 11. sınıfın ortalarında başladım ancak 12. sınıfın ortalarında doğru bitti. Son 4 ayda AYT çalıştım. Şuan sınava yaklaşık olarak 50 gün var ve AYT netlerim hep aynı. Dün de sınava girdim yine 40 yaptım. Ne artış var ne düşüş. Bu TYT netlerimi de etkiledi. 80-90 yaparken 70-80 arasına düştüm. Bilginiz varsa ne yapmam gerektiğini yazabilir misiniz? Teşekkürler.( AYT-MAT:28D 9Y , AYT-FİZİK:9D 3Y , AYT-KİMYA:3D 7Y , AYT-BİYOLOJİ: 6D 3Y)
    (TYT de ise MAT 25-30 TÜRKÇE 25-30 FEN 15 SOSYAL 15 NET civarı)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam kimya biyo kassanız 60 oluyor zaten

• Yalnız hocam, korkum şu ki diğer derslerde düşüş olur. Bundan korkuyorum. Hedef 70 75 net arası bu arada.

• Hocam TYT'yi bitirme süreniz, yaptığınız netler, AYT'ye başladığınız zamanı göz önünde bulundurarak tahminde bulunacak olursam çalışma stilinizin yanlış olduğunu söylerim. Bence bu saatten sonra eğer konularınız bittiyse sürekli deneme çözmeyin yine de. Mesela açın AYT Fizikten 4 deneme çözün, eğer belirli bir konuyu hiç doğru yapamıyorsanız konuyu tekrar edin soru bankasından. TYT için netlerinizi düşüren branştan zor sorular çözün. Tüm yanlışlarınızı irdeleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • civanus kullanıcısına yanıt

Diğer derslerde niye düşüş olsun onu anlamadım ? Ayrıca diğer derslerde düşüş olacak diye kimya biyo çalışmayacak mısınız hocam. Sadece oradan 15 16 net eksiye düşüyorsunuz zaten

• GhastManTR kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bu dediklerinizi dikkate alacağım. Aklımda şöyle bir sorun da var, bu konular çok çabuk unutuluyor. Hallettim geçtim diyorum.1 hafta sonra yine yanlış yapıyorum. Bunun için sürekli tekrar mı yapmam gerekiyor ?

• Yks2022Hedef15k yorumuna +1

kimya 3 doğru az ve görece daha kolay net artırabileceğiniz bir alan.

Biyoloji yine 6d üstü yapılır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EA'da 65 üstü AYT Görmemem
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam şöyle söyleyeyim, fende birikmiş 3-4 konum kaldı (soru çözümü) ve bu konuları yeni gördüm. Bunlara çalışırsam öncekiler zora girer diye düşündüm.

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Genel bir yorum olarak biyoloji ve kimyaya ağırlık veremem gerekiyor galiba. Bunu deneyeceğim. Teşekkür ederim.

Hocam yanlış anlamayın ama kimyada zaten çözdüğünüz denemede ekstrem bir zorluk veya saçmalık yoksa daha ne kadar düşebilir ki ? 2 haftada biyo ve kimya yüklenseniz diğer derslerden de arada bi tekrar yapsanız gayet 60 lara çıkarsınız

• Yok hocam yanlış anlamadım haklısınız. 6 haftam var ve 2 sini kimya biyoloji ve geometriye ayıracağım. Teşekkürler 🙏

hocam geometriye belirli bir süre ayırmak yerine sınava kadar atıyorum her gün 5 test çözün. geçen yıl ben geometriyi hiç çalışmadığım haftalar bile olurdu nefret ettiğim için sonra oturup 2-3 gün geo çalışırdım, en büyük hatamdı. bu yıl her gün azar azar çözüyorum kesinlikle daha iyi, 2-3 ay önce başladığım denemelerden şu zamana kadar nerdeyse tüm denemelerde geoyu fulledim 1-2 sınavda 1 boş oldu.

• criticalAcclaim kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Geometri konu eksiğim yok. Yalnız soru çözmem gerekiyor. Buna değinmeniz iyi oldu. Teşekkür

Evet. Başka çaresi yok varsa da ben bilmiyorum ama sürekli tekrar yapacağın için az zamanda çok iş mantığıyla ilerle yoksa zamanın çok gider. Zaten sınava 1 hafta kala da meb kitaplarını okuyup tüm konuları tekrar edeceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GhastManTR kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Bilgileriniz benim için önemli . Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.