Şimdi Ara

Ayt'nin önemi [Ss'li][DoktorBurakBey2]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
9
Favori
6.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tabi Tyt de önemli ama Ayt'nin ne kadar önemli olduğunu görmenizi istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoktorBurakBey2 -- 31 Ocak 2019; 20:0:45 >

• fene nasıl çalıştınız
  • Takip
  • 38-2 fen var bi zahmet 20k ya giriver
    Önerilere açığım bu arada frn hakkında
  • Nereyi kazandın ?
  • nYselmech kullanıcısına yanıt
    Biyoloji -> Palme konu anlatımlı ve limit el kitabından okuyordum.2 sene hazırlandığım için 7-8 tane soru bankası çözmüştüm.Ha çok mu önemliydi? Değildi.Çünkü soru bankaları birbirini tekrar ediyor hatta zaman kaybı bile diyebilirim.Ayt için endemik ve apotemi bölüm denemeleri çözmüştüm.Lys biyoloji çıkmışları çözmüştüm.(Selin hoca,Fundamentals ve Bekir hoca YT kanali olarak önerebilirim)
    Kimya: Palme konu anlatımlı,palme lys ve organik kitaplarını çözdüm.Endemik ve apotemi bölüm denemesi çözdüm ve lys çıkmışları çözdüm.Kimya genelde kolay olduğu için fazla vakit ayırmaya gerek yok bence ama ara ara konu anlatımlıdan okumakta fayda var.Youtube kanalı olarak Kimya Adası iyiydi.
    Fizik: Mezuna kaldığım yılın dönem başı gibi Umut Onculden tüm konuları izleyip not çıkarttım.Yayın denizi Tek , bilgi sarmal ve Nihat Bilginden soru çözüyordum.Konuların mantığını kavramak bence çok önemli fizikte çünkü bana kalırsa soruların mantığı bilinirse rahat çözülüyor sınavda.Endemik apotemi ve Nihat bilgin bölüm denemeleri çözdüm.Lys çıkmışları çözdüm.
    Genel Ayt denemelerinde de çözüyordum.Çözüm ve 345 yayınları genel deneme olarak.Ayt Fen bölüm denemesi olarak da Nitelik çözmüştüm.Şansıma sınavda Fen kolay geldi ve Tytden kötü yaptığımı düşündüğüm için artık kaybedecek bir şey yok kafasıyla rahat çözdüm.

• myfiwo kullanıcısına yanıt
  • Hocam ayt matta nasıl bir yol izlediniz?
  • Karekok ,Bilgi Sarmal ve 345 Lys çözdüm.Apotemi ve %100 yayınlarının LTİ'sini çözmüştüm.
    Geometri içinse Bilgi Sarmal, Hız ve Renk,Karekok Lys,Karekok'un analitik fasikülünden çalışmıştım.Konikler ve Vektorler icin YüzdeYüz yayınlarının fasikulunu kullanmıştım.
    Sınavda 2 yılımda da çalışmama rağmen matematikte batırdım o yuzden mat konusunda çok bir şey demek istemiyorum.Sanırım biraz ozguvenli ve rahat çözmek gerekiyor sınav anında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoktorBurakBey2

Biyoloji -> Palme konu anlatımlı ve limit el kitabından okuyordum.2 sene hazırlandığım için 7-8 tane soru bankası çözmüştüm.Ha çok mu önemliydi? Değildi.Çünkü soru bankaları birbirini tekrar ediyor hatta zaman kaybı bile diyebilirim.Ayt için endemik ve apotemi bölüm denemeleri çözmüştüm.Lys biyoloji çıkmışları çözmüştüm.(Selin hoca,Fundamentals ve Bekir hoca YT kanali olarak önerebilirim)
    Kimya: Palme konu anlatımlı,palme lys ve organik kitaplarını çözdüm.Endemik ve apotemi bölüm denemesi çözdüm ve lys çıkmışları çözdüm.Kimya genelde kolay olduğu için fazla vakit ayırmaya gerek yok bence ama ara ara konu anlatımlıdan okumakta fayda var.Youtube kanalı olarak Kimya Adası iyiydi.
    Fizik: Mezuna kaldığım yılın dönem başı gibi Umut Onculden tüm konuları izleyip not çıkarttım.Yayın denizi Tek , bilgi sarmal ve Nihat Bilginden soru çözüyordum.Konuların mantığını kavramak bence çok önemli fizikte çünkü bana kalırsa soruların mantığı bilinirse rahat çözülüyor sınavda.Endemik apotemi ve Nihat bilgin bölüm denemeleri çözdüm.Lys çıkmışları çözdüm.
    Genel Ayt denemelerinde de çözüyordum.Çözüm ve 345 yayınları genel deneme olarak.Ayt Fen bölüm denemesi olarak da Nitelik çözmüştüm.Şansıma sınavda Fen kolay geldi ve Tytden kötü yaptığımı düşündüğüm için artık kaybedecek bir şey yok kafasıyla rahat çözdüm.
    kaç k dan mezuna kalmıştın ? temelin iyiymiş zaten obp 94.

sadece umut öncül ve soru bankaları ile fizikte 13-1 yapmak mümkün mü temelsiz birisi için ?

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    21kdan kalmıştım.
    İlk yıl yanlış hatirlamiyorsam Lys fizik 30 soruda 21D 7Y olması gerek.Ben dediğim gibi Umut hoca + sb ile yaptım ama şansıma bu yıl kolaydı ve rahat bi kafayla çözdüm fiziği.
  • Tyt mat için neler yaptınız hocam
  • Tyt mat için ben tavsiye vermesem daha iyi olur
  • DoktorBurakBey2 kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece merak ettim durumum sizinkinden daha kötü nasıl 25net yapabilirim onun için sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoktorBurakBey2

Sağ olun hocam hem mezundan kalan birikimle birlikte düz çalışmışsın tebrikler. Matım çok iyi şu feni senin gibi yapabilsem çok mutlu olurum ve bir şey daha sormak istiyorum. Mezunum demiştiniz ben de mezunum ve tüm fen derslerine sıfırdan başladım şimdi tyt biyo ve kimya bitti fizik de biter fakat konuları unutuyorum ve tekrar yapmak çok sıkıcı geliyor, her gün deneme çözüyorum fen tyt için sence ekstra bir şey yapmalı mıyım?

Hocam biliyorum tekrar yapmak çok sıkıcı ama iyi sonuç almak istiyorsanız tekrar yapmanızı öneriyorum ve deneme cozmeye devam edin.Tyt konuları bittiyse ygs çıkmış fenleri çözebilirsiniz.
    Hocam ben hala mezunum tavsiye vermem ne kadar doğru bilmiyorum ama Vakit ayırabilecekseniz soru bankası da çözebilirsiniz sürekli konuları taze tutmak için. Tyt fen soru bankaları var piyasada
  • Hocam tg genelleri nasıl geliyordu
  • Teşekkürler, çıkmış soruları çözeceğim yakında. Fen sb baktım limitin varmış da 200 sayfa onun yerine ayt kasmayı düşünüyorum hocam ,tekrar için denemelerle giderim herhalde.
  • Elward kullanıcısına yanıt
    Tg dediğin türkiye geneli sınavlarsa hiç girmedim.MSÜ 3k yapmıştım ama giren sayısı azdı ve o sayıya göre kötü bir sıralamaydı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.