Şimdi Ara

Aytemiz indirimli yakıt (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: educationist

Motorin de %5 düşüyor. Önceden :%6 indirim vardı zamlardan sonra 5 e düşürdüler.
    3 değil mi ya hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    İki aydır aytemiz den alamadım (opet bonus kampanyasına katıldım) en son motorin %5 di

• quote:

Orijinalden alıntı: educationist

İki aydır aytemiz den alamadım (opet bonus kampanyasına katıldım) en son motorin %5 di
    3 e düştü hocam

• dizel yakıtımı 1 sene aytemizden aldım sorun yaşamadım yolda fırsat buldukca alırım shell den iki defa aldı yol üstü tuvaletleri berbat ötesi bir dahada almam opet yada aytemiz

• quote:

Orijinalden alıntı: alpikom

aytemiz petrol sanki dünün firmasısıymış gibi bir izlenim bırakmış çoğu arkadaşta.hani yollarda gördüğümüz starpet,kadoil techo,çekoil tarzı değil efendim değil, bunlardan değil.aytemiz petrol türkiyenin en eski petrol firmalarındAN BİRİDİR.ESKİ SAHİPLERİ İSMAİL AYTEMİZ ÇOK TEMİZ VE BU SEKTÖRE YILLARINI VERMİŞ BAŞKANLIKLAR YAPMIŞTIR.şimdi çok daha iyi konumdadır şirket olarak. 50 yıl öncesinde çoğu firma yokken aytemz petrol önemli dağıtıcı şirketlerdendi,fazla sorgulamadan gönül rahatlıyıyla alın yakıtınızı.
    İsterse diğer yerlerden alsınlar 3 kuruş fark için katkılı diye iteliyorlar rafineriden hazır halde çıkıyor

Bayi temiz ise hiçbirinden sorun olmaz

• Bende 3 4 kez lukoilden aldim motor ariza lambasini yakti bi sure sonra sondurdu fakat lamba yanarken aracin cekisi acayip dustu.suan shellden aliyorum

• 1 yıla yakındır Aytemizden yakıt alıyorum herhangi bir sorun yaşamadım aksine diğer yakıtlardan ara sıra aldığımda araç sanki hantallaşıyor gibi geliyor bu arada Aytemiz kart kullanıyorum dün 6,26 olan optumum dizeli 5,88 e indirdi litrede 38 kuruş indirim bu şartlarda tercih sebebi olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UCUZ DİYE BİR DEPO MAZOT ALDIK ÇEKTİĞİMİZ ÇİLE OLDU.PEUGEOT MARKA ARABAMDA DEPOLATİON SİSTEM FAUND DİYE HATA VERDİ SİMSİYAH DUMAN ATTI VE 1 DEPO MAZOTU DÖKTÜM MAZOT FİLİTRESİ DEĞİŞTİ SİSTEM TEMİZLENDİ KIZDIRMA BUJİLERİNE ZARAR VERDİ OPET YAKITI VE WÜRT SİSTEM TEMİZLEYİCİ KULLANDIM ARIZA SONLANDI ŞİKAYET ETTİ MAZOTUMUZDA VE İSTASYONUMUZDA SORUN YOK BAŞKA ŞEYDEN KAYNAKLANIYOR DENDİ AYRANI EKŞİ OLAN AYRANIM EKŞİ DERMİ HER İSTASYONUNU BİLMEM AMA UÇUZ VERENDE MUTLAKA BİRŞEYLER VAR BENİM ARABANIN MOTORU YAĞ BİLE YAKAR DİYORSAN AL AMA İYİ BİR ARAÇ KULLANIYORSAN KESİNLİKLE UZAK DUR
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.