Şimdi Ara

Ayvalık Edremit Akçay ören burhaniye bilenler içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
2
Favori
6.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar orta halli maddi durum ile küçük aile olarak 2 yetişkin 1 bebek yukarıdaki yerlerden hangisini tercih etmeliyim? Uygun fiyatla temiz pansiyon yada günlük kiralık yer bulabileceğim fiyat bandı Denizi'nin kum ve sahilinin idare eder olduğu yerlerden varmı tavsiye? Özellikle 30+ yas arkadaslarım yazarsa sevinirim küçüklerden ricam özellikle Balıkesir eşrafı bildiklerini dökerse memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip...
  • akcay size uygun olacaktir hocam ancak biraz kalabalik bilginiz olsun.

• Ayvalık bunlar arasında en ucuz ve sakin olanıdır. Yazlığımız ayvalık yakınında ilçesi olan altınova'da, isterseniz oradan tutun ma orası tam 50 yaş üstü takılmalık, aşırı sakin. Yine de kafa dinlemek isterim derseniz tavsiye ederim.
  • Sahil kumsal sakın deniz ılık olsa yeter bebekle kum oynayıp boy asmayan yerlerde yüzeceğiz araba var 3-5 gün konaklama düşünüyorum

• altınoluğuda listeye ekleyin derim.
    zaten birbirine çok yakın yerler arabanız varsa gidin gezin bir kaç saat aklınıza hangisi yatarsa orada tatil yapın.akçay ve altınoluktan birini tercih edin bence.
    akçay birazdaha büyük şehir havası var ama altın olukta tatilde olduğunuzu daha iyi anlarsınız diye düşünüyorum.
    ayvalık ise biraz pahalı ve diğerlerine göre biraz daha gençlere hitap eden biryer.
    ayvalık ile akçay arası ortalama 1,5 - 2 saat diğerleri birbirine çok yakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: katamuk

altınoluğuda listeye ekleyin derim.
    zaten birbirine çok yakın yerler arabanız varsa gidin gezin bir kaç saat aklınıza hangisi yatarsa orada tatil yapın.akçay ve altınoluktan birini tercih edin bence.
    akçay birazdaha büyük şehir havası var ama altın olukta tatilde olduğunuzu daha iyi anlarsınız diye düşünüyorum.
    ayvalık ise biraz pahalı ve diğerlerine göre biraz daha gençlere hitap eden biryer.
    ayvalık ile akçay arası ortalama 1,5 - 2 saat diğerleri birbirine çok yakın

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Konya-Akseki-Manavgat yolu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bakalım burhaniye askeri kamp a bakacağım olumsuz olursa altinoluk aklıma yattı 30+ yiz küçük kızımız mevcut hızlı gece yaşamından çıktık 2-3 senedir bakalım

• kesinlikle altınoluk
  • burhaniye'yi ören'i ne yapacaksın ya,dandik memleket,her sene aynı şey.hiçbir gelişme yok.daha iyi bir yer seçin,birbirine yakın yerler,arabanız var ise gezer dönersiniz
    ben 9 sene oralarda yaşadım.Gerçi Akçay'ı,Altınoluğu filan hiç bilmem ama burhaniye'den daha iyi yerler vardır çevresinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: printf("Hello DH\n");

burhaniye'yi ören'i ne yapacaksın ya,dandik memleket,her sene aynı şey.hiçbir gelişme yok.daha iyi bir yer seçin,birbirine yakın yerler,arabanız var ise gezer dönersiniz
    ben 9 sene oralarda yaşadım.Gerçi Akçay'ı,Altınoluğu filan hiç bilmem ama burhaniye'den daha iyi yerler vardır çevresinde

Hocam cocuk yokken Alanya side bodrum Mersin antalya gezdik şimdi hem izmire yakınlığı hemde kızımın kucuk olmasından dolayı daha sakın temiz ve bunaltmayan yer arıyorum o yüzden malum ören de askeri kamp varmış orada yer ayarlayabilirsem arabam olduğu icin ulaşım sorun değil çok çarşı pazar gezme olayımızda yok amac sakin temiz ve kumsalı olan kumlu deniz

• hocam akcayda 8 sene yasadim edremit korfezinde deniz soguktur benim tercihim eger cok para harcamak istemiyorsaniz akcay olurdu fakat altinoluk burhaniye gibi yerlere en az birer gun harcayarak gezmenizi tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: boatswain

quote:

burhaniye'yi ören'i ne yapacaksın ya,dandik memleket,her sene aynı şey.hiçbir gelişme yok.daha iyi bir yer seçin,birbirine yakın yerler,arabanız var ise gezer dönersiniz

Hocam cocuk yokken Alanya side bodrum Mersin antalya gezdik şimdi hem izmire yakınlığı hemde kızımın kucuk olmasından dolayı daha sakın temiz ve bunaltmayan yer arıyorum o yüzden malum ören de askeri kamp varmış orada yer ayarlayabilirsem arabam olduğu icin ulaşım sorun değil çok çarşı pazar gezme olayımızda yok amac sakin temiz ve kumsalı olan kumlu deniz

askeri kamp güzel bir yer
    akçay çok kalabalık oluyormuş,iğne atsanız yere düşmez diyorlar
    internetten birde zeytinli beldesini(edremit) ve pelitköy(burhaniye) araştırın derim

bu arada yaşım 30-,tüm metni okumadan cevap vermiştim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boatswain

quote:

askeri kamp güzel bir yer
    akçay çok kalabalık oluyormuş,iğne atsanız yere düşmez diyorlar
    internetten birde zeytinli beldesini(edremit) ve pelitköy(burhaniye) araştırın derim

bu arada yaşım 30-,tüm metni okumadan cevap vermiştim

akçay aynen söylendiği gibi çok kalabalık ,altınoluktan memnunum ama otellerini bilmem ,gerisinin sahili taşlık denizi kumludur

• Akcay yazin cok kalabalik
    altinoluk zengin mekani
    ayvalik emekliler cenneti
    edremit torbaci cingene dolu
    zeytinlik bildigin köy

buyur sen sec ama bence akcay

• Hepsine gitmiş biri olarak size göre aralarında en uygunu Ayvalık.

• sarımsaklıyı öneririm. plajı çok güzel, yazlıkları daire olarak kiralayıp kalabilirsiniz.
  • edremitten uzak dur çingenelerin yeri.. akçay yada güre ye bak derim..
  • Akcay kalabalık oldugundan vazgeçtik altinoluk ve burhaniye arasındayim askeri kampa yer bulursam yada dibinde pansiyon apart bulursam orada bulamazsam altinoluk a bakacağım 5 günde her yeri gezmeyi planladım behramkale den burhaniyeye hepsini gezeceğim ama kalma olarak denize gireceğim yeri düşünüyorum kamp olursa daha iyi olur sahilde asırı kalabalık oluyormuş özellikle akcay

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.