siteye login olup mykoldan ban nedenine baksan hic fena olmaz.
ödeme ile ilgili problemlerde (payment fraud=ödeme sahteciligi) paranin yatmamasi vs gibi konularda birseyler yapabilirsin. click and buy veya western union ile yatmamis miktar ile ilgili problemleri hallederek banin acilması mumkun.
ama 3rd party tool ise 1 bardak soguk su ic, 999 gün falan yazdigina bakma account hic acilmaz, k2 nin 999 günden kasti dalga gecmek
ii olmus rahatladım kullanmayın kosp
Banlanman için bir neden varmıydı? Sen daha iyi bilirsin?
aynen banlamışsın
Ben de son günlerde msn koxp olayını abarttım İnş yemem ban
quote:
Orjinalden alıntı: mpc
ödeme ile ilgili problemlerde (payment fraud=ödeme sahteciligi) paranin yatmamasi vs gibi konularda birseyler yapabilirsin. click and buy veya western union ile yatmamis miktar ile ilgili problemleri hallederek banin acilması mumkun.
ama 3rd party tool ise 1 bardak soguk su ic, 999 gün falan yazdigina bakma account hic acilmaz, k2 nin 999 günden kasti dalga gecmek
nerden bakaıcam bi ilginenir misin
quote:
Orjinalden alıntı: FrozenTr
quote:
Orjinalden alıntı: mpc
nerden bakaıcam bi ilginenir misin
siteye giriş yap gelen/giden ticketların oldugu bölümde yazılıdır.
Ayva Deil Ban Yemişin
ban yemişşin kurtulmak için kasayı yan yatır
mucx olmuşsun arkadaşım bence siteye bir login ol orada göreceksin işlediğin suçun boyutuna göre ban yiyeceksin 999gün 30gün artık neyse
arkadas sen ısırmadan yutmussun ne dıım tumuyle g.o ama yanı 999 gun ban nedensız yere gelmez bı sucn vardır ıllakı