Şimdi Ara

bozuk süt içtim bişey olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok çok ekşi kesin bozuk. olm bak yörsan almayın mok gibi burdan diyorum. bişey olurmu lütfen yardım bi iki yudum aldım

• Kardeşim bir iki yudum aldım ne bozuk olduğunu ilkinde anlarsın zaten bari inandırıcı ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fıstıklıı

• Welcome to tahtalı

• quote:

Orijinalden alıntı: sütlügahve

Kardeşim bir iki yudum aldım ne bozuk olduğunu ilkinde anlarsın zaten bari inandırıcı ol

yalan uydurup buraya konu açmama ne ithiyacım var. 200 ml süt yörsan marka. bi yudum aldım kötü oldum bidaha aldım bu sefer kesin bozuk dedim . fazlalık yapmayın konuda
  • Gidici

• bozuk olunca eksi gibi olmuyoki knk ilkte anliyosun dedigi gibi tadi cok cok kotu oluyo cunku belki yeni yeni bozulmaya baslamis olabilir ama bozuk degil yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  bozuk süt içtim bişey olurmu ?
  • abartma ya ben bozuk ayran içtim karnım ağrımadı bile tadıda kötüydü bittirdikten sonra aklıma geldi tarihimi geçmiş olabilir diye baktım harbiden geçmiş

•  bozuk süt içtim bişey olurmu ?
  • vayyy sütü bozuk!
  • Geçende bizde içim süt ile kahve içtik annemle yaw diyoruz midemize oturuyor bu acaba kahvesini çok koyuyoruz da hazım mı etmiyor diye düşündük sonra bir daha içtik(Biz manyak değiliz. kahvesini az koydum bu sefer) tadında birşek yok ama mideye oturuyor nimet. Dibi gelince anladık süt dibine oturmuş işi bitmiş ama anlamamışız.

Siz siz olun paket daha açılmamışken içinde hava olmamasına dikkat edin(içim ürünlerinde çok var, biz genelde sütaş sek veya bulamazsak yörsan felan içiyoruz)
    Sütün bozuk olup olmadığını bir çorba kaşığına süt alın ocakta kaynatın ayrışmaya parça parça olmaya başlıyorsa bozuktur içmeyin.

Kamu spotu yaptıktan sonra diyebilirim ki kardeşim bi cacık olmaz merak etme.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.