Şimdi Ara

Ayyüce Türkeş'ten Bahçeli'ye: 'Bugün itibari ile MHP Genel Merkezi’nden babamın resmini indirin'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayyüce Türkeş'ten Bahçeli'ye: "Bugün itibari ile MHP Genel Merkezi’nden babamın resmini indirin"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün grup toplantısında PKK lideri Abdullah Öcalan'a yeni bir çağrıda bulunması ve "umut hakkı" sözlerinin arkasında olduğunu söylemesinin ardından, Alparslan Türkeş'in kızı olan İYİ Parti Adana milletvekili Ayyüce Türkeş tepki geldi. Bahçeli'nin "teröristbaşını özgürlüğüne kavuşturma" girişiminde bulunduğunu ve bunu reddettiğini söyleyen Ayyüce Türkeş X platformundaki hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Alıntı

metni:
    Zikir çeker gibi Terörist başını meclise davet etmek; Türkçesi 'teröristbaşını özgürlüğüne kavuşturma' girişimini REDDEDİYORUM.
    Hele hele bu çağrının; kurucusu Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ’in olduğu partinin genel başkanı tarafından yapılmasını HİÇ KABUL ETMİYORUM.
    Bugün itibari ile MHP Genel Merkezi’nden (kendisinden tek iz olan) Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ’in resimlerini indirsinler; teröristbaşının resimlerini assınlar.
    Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ’in kemiklerini daha fazla sızlatmasınlar.
    Ayrıca, PKK'yı lağvetmenin Türkiye’nin bölgedeki terörizm hareketine karşı operasyon yapma gücünü kaybedeceği anlamına geldiğini, bu açıklamayı yapanların bilmeme şansı olmadığını düşünüyorum.
    Recep Tayyip Erdoğan ömür boyu Cumhurbaşkanı olacak diye kaybedecek ülkemiz yok bizim. Ne mutlu Türküm diyene…

Ayyüce Türkeş'ten Bahçeli'ye: "Bugün itibari ile MHP Genel Merkezi’nden babamın resmini indirin"
    Ayyüce Türkeş'ten Bahçeli'ye: "Bugün itibari ile MHP Genel Merkezi’nden babamın resmini indirin"x (formerly twitter)
    Dr. Ayyüce Türkeş Taş (@ayyuceturkestas) on X
    https://x.com/ayyuceturkestas/status/1853733537804951583

T24

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 5 Kasım 2024; 20:56:41 >

• Güzel açıklama tebrikler.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Hodjam senin muhafazakar çizgide olduğunu biliyorum muhalefete mi geçtin artık

Bu *calan olayı cok kişiyi ayırdı hükümet cenahından

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkeş mezarında vertical ve horizontal olarak bahçeli konuştukça ivmelenerek yüksek bir momentle dönüyor.

• Ucuz siyasi söylemden başka bir şey değil yaptığı İYİ partili isimin ne yazık ki.

Bahçelinin oynadığı Santracı gram anlamayıp yok babamın resmini indir APO'nun resimleri as flan gerçekten sığ siyasi söylemler.

İYİ parti böyle böyle kendini bitirmeye devam edecek anlaşılan.

• Türkiye'nin bölgede operasyon yapması için PKK'nın varlığına ihtiyacı yok ki. Sanki PKK'nın bitmemesi devletin çıkarına ( veya devlet istiyormuş) gibi anlatmış ... Sadece babasının ismi nedeniyle vekil olmuş toy bir siyasetçi gibi geldi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.