Şimdi Ara

AZ Bİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaşlar ben daa hnz oyunda yeniim iki adamım war bri 13 lvl biri 25 lvl .

soruya gelince;

elimde bi staff war . ona ilk başta elemantal güç verip sonra elementini deiştirip soona da 4 level a kadar upgrade scroll ün en basit haliyle upgrade ediorm ( canavarlardan çıkmayan en basit hali, charondan 11000 e alabilioz ). ancak silah lvl 4 ten sonra upgrade olmuyor bozuluyor .

silahın bozulmasını nasıl önleyebilirim bi zahmet yardım edebilirseniz sevinirim .

• +4 ten sonra upgrade şansı azaldığı için yanıyor anladığım kadarıyla. 3-4 tane aynı itemden alıp öyle upgrade et en az 1 tane +5 olur. 3-4 yerine 15 -20 tane alarak +7 de yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OuterHeaven -- 26 Nisan 2006; 22:22:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hymeer

3-4 yerine 15 -20 tane alarak +7 de yapabilirsin.

burda ne demek istediini pek anlayamadım abi azck daha açık konuşsan ..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheBigMysterious

quote:

Orjinalden alıntı: hymeer

3-4 yerine 15 -20 tane alarak +7 de yapabilirsin.

burda ne demek istediini pek anlayamadım abi azck daha açık konuşsan ..?

mesela wizard staff mı basacaksın git moradonda 20 tane wizard staff +1 al sonra bunları sırayla upgrade et.
    hepsini +3 yap sonra mesela sırayla önce birini +4 sonra diğerini+4 o şekilde dene.+6 garanti cıkar, +7 ise %80 ; bazen cıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OuterHeaven -- 26 Nisan 2006; 22:26:40 >

• o kdr para olsa bi de ... opal, crystal, sapphire en çok hangi canavarlardan çıkıyo peki ? eskiden bandicootlardan bol bol opal çıkardı bi tanesi 250,000 . weya elinde bol bol dediim eşyalardan olan biri bna yardm olarak biraz atabilr mi 4-5 tanecik ( sümdüklük oldu kusra bakmayın fakirledim )

eer cidden gel gönderim dicekseniz de, edana " dayım nickim : redwings351

yardımlarınızı da ayrıca esirgemezseniz sevinirim ( malum oyunun yenisiiz ksra bakmayn yne smdklk oldu ) bunun içn sze msn imi weriorm :

msn : mode_marijuana@hotmail.com

ÇOK SAYGILAR DH ROCKZ

• Sen hangi server dasın sana yardım edeyim.Bole ezik eziq olmaski cnm
  • aga edanadayım ya edana 2 ya da edana 3. daa yeni sayılırım zaman geçirmelik öle kesiodum canavar yoksa oyunu iice örenmeden kesmem .

nickim : redwings351 weya deniz2099 . ama daa çk redwings351 den giriom .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBigMysterious -- 26 Nisan 2006; 22:39:42 >
  • Arkadaşım daha yeni olduun için sana böle anlatmak zorunda kalmış arkadaş.Eğer +5 e geçirmek istiorsan daha fazla staff kullanıp wakit geçirmeden upgrade etmelsin.Paranın olmaması norma daha civcivsin.Bu arda +5 elemental yapmak istiosun sanırım bunun için manner e ihtiacın war.+4 e kadar herkes getirebilr fakat +5 den sonrasını sanırım manner li arkadaşlar yapabilir.Bildiim bu...!opal.crystal,saphire de genelde ash knight we Dragoon tooth S den çıkıyor.Ama biraz uğraşman lazım tabi..bu lwl la ancak seni party e alırlar sana düşerse..!

• quote:

Orjinalden alıntı: ***imp***

Arkadaşım daha yeni olduun için sana böle anlatmak zorunda kalmış arkadaş.Eğer +5 e geçirmek istiorsan daha fazla staff kullanıp wakit geçirmeden upgrade etmelsin.Paranın olmaması norma daha civcivsin.Bu arda +5 elemental yapmak istiosun sanırım bunun için manner e ihtiacın war.+4 e kadar herkes getirebilr fakat +5 den sonrasını sanırım manner li arkadaşlar yapabilir.Bildiim bu...!opal.crystal,saphire de genelde ash knight we Dragoon tooth S den çıkıyor.Ama biraz uğraşman lazım tabi..bu lwl la ancak seni party e alırlar sana düşerse..!

brafoo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.