Şimdi Ara

Az bütçeyle dünya turuna çıkmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazılarını görüyorum dünya turuna çıkıyorlar. Gittikleri yerlerde gönüllü işler falan yapıp kalacak yer-yeme-içmelerini karşılıyorlar. Bende böyle bir şey yapmak istiyorum. Acaba nasıl başlayabilirim? Neler yapmalıyım? Avrupa'ya gitmek kolay. Benim gitmek istediğim yerler genelde uzak çoğrafyalar. Tropik adaları çok seviyorum. Tropik bir adada kamp yapmak ne güzel olur. Eğer gidersem forumdaki arkadaşlarlada paylaşırım resim vs. Ama nasıl başlayabilirim. Nasıl plan yapabilirim. Hatta yanımda arkadaş olsa çok daha güzel olur.

• http://yolgunlukleri.net/

Şu arkadaş baya bir geziyor.Başlarda pek sponsoru yokmuş benim takip ettiğim kadarıyla ama ne kadar doğrudur bilemem.İnceleyin isterseniz.
  • Bilinmesi gereken ilk şey, bu tür bir işe kalkışanların yalnızca %10 başarılı olabiliyor. Öncelikle planınızı iyi yapmalısınız. Karakteriniz böyle bir iş için uygun olmalı. Doğru insanlarla iletişime geçip, doğru bağlantılar kurmalısınız.
  • Youtube da videolarini izlediğim biri var, adı emre durmuş sanırım.bu işe o da çok az bütçe ile başlamış.hem gezip hem parasini kazanmış.hâlâ da geziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aşırı Zeki Adam -- 6 Nisan 2017; 18:39:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.