Şimdi Ara

AZ KULLANILMIŞ KELEPİR MUHASEBE ELEMANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=534232

acı ama gerçek:)
    herkes baksın diye buraya koyuyorum, umarım sakıncası yoktur.

• az kullanılmış derken neyi kastediyorki
  • hocam garanti/faturası varmı?

kargo ücreti alıcıya mı ait?
  • Gerçekten çok acı...
  • ürünün özellikleride bunalr
    Muhasebe bilgisi dağarcığı geniş olan, Tüm muhasebe programlarını kullabilen, Henüz 28 yaşında olup sıyrılmamış, Az kullanılmış kelepir Muhasebe Elemanı satılıktır. Dilerseniz aylık dilerseniz yıllık tek ödeme ile. HEMEN AL'da bir aylık deneme bedava....... Ataları daha önce Afrika Kölelerinden olduğundan Köle uygulamalarına uyumlu, tam kapasiteli Muhasebe Elemanı... Lütfen teklif vermeyin....Önce deneyin.........

o/c de oluomuş çok rahat
  • Gülün ağlanacak halinize Beyler bubir ibret tablosu
  • nie ağlıyalımki denyonun teki heralde şaka yapmış bence olaybu sen nerde gördün satılık elaman
    eğer öyle düşünüyosan sen kendi haline ağla derim
  • Herif fırlamanın teki ya(ayrıca biraz oğlanımsıdır). orada yazanlara bakmayın....
  • Sen bu şahsı tanıyosun gibim
  • nie yoksa ordaki adı geçen satılık elaman senmisin
  • o sitede bende ticaret yapıyorum. aynı nickim orada da mevcut. profilimi inceliyebilirsiniz...
  • Hocam en son chek-up ını ne zaman yaptırdın. Ve az kullanışmış derken Ne demek istiyorsun açıklarmısın?
  • dıcek bısey bulamıyorum sadece guluyorum

• Kım yaw hemde tekırdağ'dan yaw.ben sorusturam bakem.
  • bulalım baştacı edelim arkadaşı.
    geleceği bize bu günden yaşattı
  • millet salaklık yapsın ben burda onların halini kendi halim gibi görüp AĞLIYAYIM MI yani...

NE ALAKASI VAR...ADAM PAZARLAMA KONUSUNDA YENİ BİR ÇIĞIR AÇMIŞ...

GERÇİ İSTANBUL/MERTER TARAFLARINDA AKSAMLARI BU TIP INSANLAR OLUYOR AMA ONLAR MUHASEBE KONUSUNDAKİ BİLGİLERİNİ DEĞİL BAŞKA KONULARDA BİLGİLERİNİ "PAZARLIYORLAR"....

• arkadaşlar bu açık artırma gittigidiyorda dün akşam yer alıyordu. 10 günlük artırmaydı ve bir teklif de almıştı.gece birden site ulaşılmaz oldu, sayfa bulunamıyorlar falan, sabah baktığımda kapatılmıştı artırma. ben tamamen silinmesini ve sitenin özür dilemesini falan bekledim ama öyle birşey yoktu, yok gibi davrandılar. kapattılar sadece o artırmayı. tabi site telekomsal sebeplerlede göçmüş olabilir, o ayrı. niye tamamen silmediler o da bilinmez, onlarada komik geldi herhalde
    arkadaş sadece şu kariyer sitelerinin bir adım ötesine geçmiş, bi muziplik yapmış. ciddiye alıncak bi durum yok açıkçası. tabi insanlar parasızlıktan kendilerini belirli dönemler için açık artırmayla satmaya başlarsa yarın, o web sayfası da tarihi bir belge olabilir

• kamera şakasıgibi valla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.