acı ama gerçek:) herkes baksın diye buraya koyuyorum, umarım sakıncası yoktur.
az kullanılmış derken neyi kastediyorki
hocam garanti/faturası varmı?
kargo ücreti alıcıya mı ait?
Gerçekten çok acı...
ürünün özellikleride bunalr Muhasebe bilgisi dağarcığı geniş olan, Tüm muhasebe programlarını kullabilen, Henüz 28 yaşında olup sıyrılmamış, Az kullanılmış kelepir Muhasebe Elemanı satılıktır. Dilerseniz aylık dilerseniz yıllık tek ödeme ile. HEMEN AL'da bir aylık deneme bedava....... Ataları daha önce Afrika Kölelerinden olduğundan Köle uygulamalarına uyumlu, tam kapasiteli Muhasebe Elemanı... Lütfen teklif vermeyin....Önce deneyin.........
bulalım baştacı edelim arkadaşı. geleceği bize bu günden yaşattı
millet salaklık yapsın ben burda onların halini kendi halim gibi görüp AĞLIYAYIM MI yani...
NE ALAKASI VAR...ADAM PAZARLAMA KONUSUNDA YENİ BİR ÇIĞIR AÇMIŞ...
GERÇİ İSTANBUL/MERTER TARAFLARINDA AKSAMLARI BU TIP INSANLAR OLUYOR AMA ONLAR MUHASEBE KONUSUNDAKİ BİLGİLERİNİ DEĞİL BAŞKA KONULARDA BİLGİLERİNİ "PAZARLIYORLAR"....
arkadaşlar bu açık artırma gittigidiyorda dün akşam yer alıyordu. 10 günlük artırmaydı ve bir teklif de almıştı.gece birden site ulaşılmaz oldu, sayfa bulunamıyorlar falan, sabah baktığımda kapatılmıştı artırma. ben tamamen silinmesini ve sitenin özür dilemesini falan bekledim ama öyle birşey yoktu, yok gibi davrandılar. kapattılar sadece o artırmayı. tabi site telekomsal sebeplerlede göçmüş olabilir, o ayrı. niye tamamen silmediler o da bilinmez, onlarada komik geldi herhalde arkadaş sadece şu kariyer sitelerinin bir adım ötesine geçmiş, bi muziplik yapmış. ciddiye alıncak bi durum yok açıkçası. tabi insanlar parasızlıktan kendilerini belirli dönemler için açık artırmayla satmaya başlarsa yarın, o web sayfası da tarihi bir belge olabilir
kamera şakasıgibi valla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme