Şimdi Ara

az önce belediye otobüsünde yaşadığım rezillik (ihtiyar içerir) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
3
Favori
6.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yorgun değilsem hamile, çocuklu, 65+ teyze ve amcalara yer veriyorum. onun dışında hayatta kalkmam. çünkü bende yoruluyorum genciz tamam ama bizde insanız neticesinde.
  • Bazı yaşlılar da var ki bi itici oluyor bi itici.
    Ağzının ortasına yumruğu yerleştiresim geliyor.
  • En doğru şeyi yapmışsın bu arada otobüstekilerin de seni desteklemesine çok şaşırdım. Haklı olsan bile..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lanet olası 26 yıl boyunca hep yaşlılara yer verdiğinden bahsetmene rağmen konuşan o moruk... Ah o moruk -.- Boşver, sen bir otobüs kahramanısın
  • "csb" ne af buyur evladım
    ben ona takıldım
  • Otobüs eski değilse (KIRMIZI BEYAZ LARDAN DEĞİLSE YANİ - Bknz. Ikarus Otobus) Telefonla konuşabilirsiniz onların frenleri boşalmıyor. Eski topraklar hala öyle bilirler söylerse açıklarsınız durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkin Kayalar -- 7 Eylül 2012; 18:51:07 >
  • İzmirli oldugunu tahmin ettim hocam ""

Cok sizli bizli konusmussun git arkaya otur karina sahip cik o zaman diyeydin. Ben sinir oldum burdan munakke

• quote:

Orijinalden alıntı: zulu1616

aslında ona sormak lazım daha eşi binmeden hemen boş biyere tüneyecek kadar centilmen kart horoza, sen kendi yerini niye eşine vermiyosun ? diye...

otobüs boş zaten hocam, boş yerler var, adamın kızdığı neymiş ben yinede yer mermek zorundaymışım boş yer olsa bile, neden? çünkü eşi. ama eşi olduğunu söylemedi ki söylese yer veririm zaten, boş yer olmasa bile yer veririm.

quote:

Orijinalden alıntı: zulu1616

Karaktersiz insan her yaşta karaktersiz. genç yaşlı farketmiyor...

bence adamın derdi ailenin dedesi olması, zaten her lafında benim yaşımda torunu olduğunu vurguluyodu. yani bu adam başka yerde karşıma çıksa görgülü olabilir, ama istiyoki otobüste olunca bana torunu gibi davranabilsin.evde bunun astığı astık kestiği kestik dir kesin, burda da aynısını yaşamak istiyo, herkese torunu gibi davranabilmek istiyo. yaşayamayınca da hemen 'terbiyesiz' lafını oturtup kaçmaya çalışıyo. zaten bu 'terbiyesiz' lafı çok kolay telaffuz ediliyo yaşlılar tarafından halbuki küfür bu resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

En doğru şeyi yapmışsın bu arada otobüstekilerin de seni desteklemesine çok şaşırdım. Haklı olsan bile..

otobüstekiler beni destekledi dediğim bi adam gözüyle salla boşver gibi işaret yaptı, biri de yanıma gelip boşver herif dengesiz işte görmüyomusun cevap verme dedi. yoksa diğer millet izliyo öyle de kimse kalkıp bana karşı çıkmadı ya o yeter.
  • İşte hakkını arayan DH'li
  • Bana öyle diyecek döverim adamı yaşlı maşlı dinlemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101
    ulan 70 milyonun nüfus kaydını mı tutacam kafamda ne saçmalıyosun sen, bana terbiyesiz dimeye hakkın yok

Şöyle yazmasaydın iyiydi de burdan sonra koptum.

yazım hatası

• Gaziemir-Alsancak 90'da bu olayları hergün yaşayabilirsiniz.
    1-60 lı yaşlarda bir adam genç bir oğlana dayıyordu oğlan uyardı bunu ardından sms ile birilerine haber verdi adamı son durağa kadar bekledi bende son durakta inerim her zaman 5 kişi oğlan sübyancısı adamı dövdüler durakta bekleyenler ayırdı.
    2-Çankayadaki bit pazarının karşısındaki duraktan otobüse binicem otobüs 1 saati geçti gelmiyor bir yığın yolcu birikmiş vaziyette bir geldi herkes üst üste zaten arka kapıdan bindik biz 40 lı yaşlarında bir teyze resmen takımlarımı avuçladı ben zaten şok oldum kadında hiçbir ifade yok sanki ellememiş gibi böyle birşeye hiç rastlamamıştım ya istemiyerek eli çarptı yada isteyerek elledi,işin kötü yanı direk dikik vaziyette gaziemire kadar gittik
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Gaziemir-Alsancak 90'da bu olayları hergün yaşayabilirsiniz.
    1-60 lı yaşlarda bir adam genç bir oğlana dayıyordu oğlan uyardı bunu ardından sms ile birilerine haber verdi adamı son durağa kadar bekledi bende son durakta inerim her zaman 5 kişi oğlan sübyancısı adamı dövdüler durakta bekleyenler ayırdı.
    2-Çankayadaki bit pazarının karşısındaki duraktan otobüse binicem otobüs 1 saati geçti gelmiyor bir yığın yolcu birikmiş vaziyette bir geldi herkes üst üste zaten arka kapıdan bindik biz 40 lı yaşlarında bir teyze resmen takımlarımı avuçladı ben zaten şok oldum kadında hiçbir ifade yok sanki ellememiş gibi böyle birşeye hiç rastlamamıştım ya istemiyerek eli çarptı yada isteyerek elledi,işin kötü yanı direk dikik vaziyette gaziemire kadar gittik

2.sine çok benzer bir olayı bende yaşadım ama benimkisi 20li yaşlardaydı

• Bizim burdaki yaşlılar bedava diye bir durak fazla yürümemek için otobüse biniyorlar.O kısım beni ilgilendirmez de oturan adamı yerinden kaldırıyorlar.E madem bir durak sonra inecen niye milleti rahatsız ediyorsun? 2 dk ayakta kalmak zor bir şey mi?Hayır hasta değil, sakat değil niye bütün koltuklar onlara aitmiş gibi davranıyorlar.Sonuçta herkes parasıyla biniyor.Sakatlara her zaman yer verilmeli ama eli ayağı düzgün senden benden sağlam adama yer vermek istemiyorum, zaten bi teşekkür bile etmiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ride The Lightning

quote:

Benimkini mature kavramış seninkini teen

• Sendeki sabırı takdir ettim kardeşim.Ben olsam kesin vites kolunu yerinde sökmüştüm ve işe başlamıştım yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ride The Lightning

quote:

ciddi misiniz?

• İzmirde yaşıyorum ben akşam iş çıkışı ve otobüs herzaman olduğu gibi ağzına kadar dolu adım atacak yer yok zar zor ilerliyoruz. Birtane yaşlı amca ayakta kapının önüne dikildi sonra birtane bayan geldi oda kapının oraya dikildi gidecek yer yok çünkü inecek olanlarda zorluk çekiyor mecbur. Sonra bu yaşlı amca bayana inmeyeceksen neden kapı ağzında duruyorsun dedi. Bayanda ilk önce amca ne yapabilirim otobüs dolu dedi ama amca hala söylenmeye devam ediyor. Sonra bayan sesini yükselti sende kapının önünde duruyorsun falan dedi amca hala söyleniyor bayan soruyor sen neden duruyorsun ozaman diye ama amca cevap vermiyor. En sonunda bayan ağzına geleni söyledi sonra araya girdi birileri öyle bitti olay. Belediye otobüsleri resmen bir film seti oluyor hergun farklı farklı olaylarla karşılaşma ihtimalin var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Haksız olduğu halde diklenen insana tahamül edemiyorum. Allah böyle anlayışsız , yarım akıllı insanları benden uzak tutsun

Çok güzel ifade etmişsiniz,katılıyorum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.