Şimdi Ara

az önce belediye otobüsünde yaşadığım rezillik (ihtiyar içerir) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
3
Favori
6.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazen yeri sen veriyorsun teşekkür dahi etmek yok,allahı var bazıları cok iyimser ama bazıları var cok sinirli.Birde onlar sizi görünce sinirleniyorlar hani yaş 70 kemale ermiş modundalar sizide görüyorlar 20 30 yaşında sinirleniyorlardır diye düşünüyorum başka bir açıklama gelmedi aklıma.Ama konuyu açan arkadaş cok iyi yapmış helal olsun diyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternity

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

]nerelisin gardaşş

izmirliyim de sinirle ve hızlı yazınca imla hatası olmuş

Bende izmire ilk geldigimde bilmediğim İcin cep telefonu ile konuşmuştum,sonra bütün yaşlılar bağırmaya başladı,şöför saga çekip yanıma geldi uyardı ^kapat şu telefonu^ ardindanda otobusteki herkes vatan haini,yobaz,görgüsüz gibi ithamlarda bulundu.kisacasi bNn'de izmirin güzel insanları tarafından böyle karşılandım ilk geldiğim gun:)

ben otobüsten inecem bi durak sonra, otobüs kırmızıda durmuş ve 90 saniye var daha yeşil yanmasına (meşhur beşiktaş lambaları) durakta beni bekleyen arkadaş aradı, sadece geliyom demek için iki saniye açıp kapattım telefonu, otobüs kırmızıda beklediği halde yanımdaki yaşlı amca bi dellendi vaaaayy benim canıma kastediyosun sen!! amca sakin ol yav bomba yok bunda otobüs yerinde duruyo ne olacak iki saniye konuştuysam dedim cevap vermedi.

• Helal en iyisini yapmışsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yok arkadaş yapamıyorum böyle savunamıyorum kendimi ben ben olsam bağıramazdım kendinizi savunduğunuz için tebrik ediyorum sizi .

not: nasıl yapabileceğim konusunda tavsiyesi olan varsa p.m.

edit :

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İtalikA

Aynısını ben yapsam tüm otobüs halkı yaşlı olduğu için otobüsten atılırdım

o seviyeye varacak olsaydı şöföre otobüsü durdurtup polis çağırıp hepsinden şikayetçi olur gerekirse hepsine karşı mahkemeye gideceğimi söyledim. çocuk değilim kimse kimseye hakaret edip bide otobüsten atmaya kalkamaz.

bunu da gördüm tamam gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ot -- 7 Eylül 2012; 14:54:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ot

quote:

yok arkadaş yapamıyorum böyle savunamıyorum kendimi ben ben olsam bağıramazdım kendinizi savunduğunuz için tebrik ediyorum sizi .

edit :

quote:

quote:

o seviyeye varacak olsaydı şöföre otobüsü durdurtup polis çağırıp hepsinden şikayetçi olur gerekirse hepsine karşı mahkemeye gideceğimi söyledim. çocuk değilim kimse kimseye hakaret edip bide otobüsten atmaya kalkamaz.

böyle bişey ilk defa başıma geldi ama mesela ben önce iki kez fırça yedim ve cevap veremedim. bikere metrobüse binerken millet birbirini ezdiği anda önümdekine yüklenmiyom diye arkamdaki yaşlı kadın tersledi, şaşkınlıktan ne diyeceğimi şaşırdım. bikere de gene otobüse binerken kadının biri havaya bakıyosun be yürüsene gibi bişey söyledi, yine şaşknlıktan ne diyeceğimi şaşırdım kadın direk otobüsün ortasına doğru uzaklaştı zaten. milleti ezsen ayı derler ama ezmeden adam gibi yürüsen busefer de arkandaki kişi kızıyo hızlı yürü diye. saçmalık işte.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ot

quote:

edit :

quote:

quote:

böyle bişey ilk defa başıma geldi ama mesela ben önce iki kez fırça yedim ve cevap veremedim. bikere metrobüse binerken millet birbirini ezdiği anda önümdekine yüklenmiyom diye arkamdaki yaşlı kadın tersledi, şaşkınlıktan ne diyeceğimi şaşırdım. bikere de gene otobüse binerken kadının biri havaya bakıyosun be yürüsene gibi bişey söyledi, yine şaşknlıktan ne diyeceğimi şaşırdım kadın direk otobüsün ortasına doğru uzaklaştı zaten. milleti ezsen ayı derler ama ezmeden adam gibi yürüsen busefer de arkandaki kişi kızıyo hızlı yürü diye. saçmalık işte.

yok arkadaş beni 10 kere de ezseler ben içimden salla der geçerim.

hayır olay geçtikten sonra birdaha olursa atar yapacağım diye düşünüyorum ama olay olunca ...

• Hocam okudum ve aklıma bu geldi

•  az önce belediye otobüsünde yaşadığım rezillik (ihtiyar içerir)

• quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

Orijinalden alıntı: No SS No Güven

quote:

quote:

Vermeyeceksin yer filan. Yaşının senden büyük olması yer vermen gerektiği anlamına gelmez. Sende 26 yaşındasın. Belki ogün sen sürekli ayaktaydın ve o gün ondan daha fazla oturmaya ihtiyacın var? Vermeyeceksin yer mer. Adama bak bide o benim eşim diyo. Ne bilsin adam.

Senin gibileri islak odunla sabah aksam dövmek lazim.

Bi deneyelim istersen.

iyi olur stres atariz hic olmazsa.

post kasmış klavye delikanlısı seni.

• 4 yıldır hergün minibüs yolculuğu yapıyorum. yemin ederim 15-25 yaş arası bi kızın yaşlıya yer verdiğini görmedim. at hırsızı tipler var 20 25 yaşındaki kızlara bile yer veriyor artislik olsun diye. en iyisi en arka köşeye otur dışarı izle.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Vermeyeceksin yer filan. Yaşının senden büyük olması yer vermen gerektiği anlamına gelmez. Sende 26 yaşındasın. Belki ogün sen sürekli ayaktaydın ve o gün ondan daha fazla oturmaya ihtiyacın var? Vermeyeceksin yer mer. Adama bak bide o benim eşim diyo. Ne bilsin adam.

Senin gibileri islak odunla sabah aksam dövmek lazim.

Bi deneyelim istersen.

iyi olur stres atariz hic olmazsa.

post kasmış klavye delikanlısı seni.

Zuhaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçen sene falan, bir gün otobüse bindim, cam kenarında bi amca oturuyordu ben de yanına oturdum. bir süre gittik otobüs tıklım tıklım tabi. sonra amca birden "müsade eder misin" dedi ben de dedim herhalde kalkıp inecek ayağa kalktım sonra amca ayakta duran birine el hareketiyle gel yaptı bi baktım benim yerime başka birini oturttu. napıyosun der gibi baktım adamın suratına bana dönüp pis pis sırıttı onun yüzünden 1 saatten fazla ayakta gittim o günden beri çok çok gerekmedikçe kimseye yer vermiyorum
  • quote:

Sen hiç yaşlanmayacaksın değil mi çocuk.
  • quote:

ulan 70 milyonun nüfus kaydını mı tutacam kafamda ne saçmalıyosun sen, bana terbiyesiz dimeye hakkın yok

Şöyle yazmasaydın iyiydi de burdan sonra koptum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fungsclup -- 7 Eylül 2012; 17:07:47 >
  • o yaşlı adam benim . terbiyesiz
  • istanbulda millet kafayı yemiş takılmaya yer arıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karaktersiz insan her yaşta karaktersiz. genç yaşlı farketmiyor...

aslında ona sormak lazım daha eşi binmeden hemen boş biyere tüneyecek kadar centilmen kart horoza, sen kendi yerini niye eşine vermiyosun ? diye...

boşver dostum, öküz her yaşta öküzdür...
  • yaşlı bir amcayla böyle boş bi tartışmaya girdiğiniz için siz haksızsınız
  • Hocam o değilde siz otobüsten indikten sonra yaşlı amca eve gidene kadar kimi gördüyse sizi anlatmıştır böyle böyle yaptı diye.
  • Bunun yaşla filan ilgisi yok

Herşey kişilikte biter

Mesela o kadar saygısız yaşlılar varki

Benimde otobüste başıma gelen bir olay var orta boşluktaki koltukların önünde demir var. Cam kenarındaki demire tutunmuş ayakta gidiyorum yanıma biri gelince yer açmak için geriye doğru gittim arkamda demir var zaten diye bakmamıştım koltukta oturan teyze oraya başını yaslamış sanırım uyuyordu bende farkeder farketmez çekildim. Söylenmeye başladı yok saygısız bunlar filan falan birşey söylemedim sanki demiri başını öne yasla diye koymuşlar sanki arkamda gözüm var

Demem o ki bunun yaşlısı genci yok yaşlının cahili gencin cahili kim olursa olsun
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.