Şimdi Ara

az önce belediye otobüsünde yaşadığım rezillik (ihtiyar içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
3
Favori
6.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Plug

O sırada karısı ne yapıyordu?

o arka koltukta oturuyodu hiç sesini çıkarmadı.
  • Görgü meselesi.Bak bir olay geldi aklıma yazayım hemen, bahçelievler'den bindim metrobüse okula gidiyorum, birkaç durak sonra bir amca bindi yani amca dediğim 60 falandır sanırım dedim gel otur, adam beni tuttu kalkmama izin vermedi otur evladım şimdi inicem dedi geçiştirmeye çalıştı, tuttum zorla oturttum bende yani zorla derken kalktım işte olmaz öyle şey falan, adam köprüden sonra indi.
  • Bir de yaşlanmış insanlar konuşmayı çok severler genelde,hele bu tip olaylarda bir başlar aman efendim biz öyle miydik,biz böyle miydik,ben her gün bir arkadaşımla giderdim otobüste hep yer verirdim,şimdi o arkadaşımın düğünü oldu,geçen gittim işte çok güzeldi çok özlemişim,onun bir de yengesi var amaan çok konuşuyor,tam dedikoducu o kadın falan da filan...çeneleri susmak bilmiyor,olayları en alakasız yerden en alakasız yere götürebiliyorlar ve malesef her zaman haklı olmalılar.Evde aynı sıkıntıyı ben de çekiyorum,bir kere bile bana pardon demediler veya özür dilemediler.Hep onlar haklı sözde,ben berbat bir insanım her şeyi yanlış yapıyorum onlar hep haklı hep 10 numaralar
  • peki bu ego otobüslerini napıcaz otobüste adım atıcak yer yok tıklım tıkış otobüs şöförü dolduruyo arkaya doğru ilerlerleyin diyor sonra vay efendim niye fordlandım
  • Takma dostum.
  • akıl yaşta değil başta işte, ne yapacaksın.İşlerine gelince kötürüm olurlar işlerine gelince metrobüs duraklarında milleti devire devire istedikleri yere otururlar işlerine gelince de azarlar izdivaçta taklalar atarlar hık bile demeden.geçen otobüste otururken çok da yaşlı olmayan bir adam geldi yer istedi hastayım dedi kalkıp topalladım inerken de merdivenlerden düşüyor efekti verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: Plug

O sırada karısı ne yapıyordu?

o arka koltukta oturuyodu hiç sesini çıkarmadı.

Kadın alışmış artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaa bende her sabah o lanet kadıköy tuzla arabalarına biniyorum millet paket halinde kimseye sürtmemeye çalışıyorum ama gidene kadar akraba oluyoz resmen yolcularla yer verme meselesine gelince kardeşim

sen doğru olanı yapmışın iyilik yapıyosun ve karşılığında kötülük buluyosun...

takma kafana burası istanbul görgülü terbiyeli adam zor bulunur burada köyünün dağından inmiş gelmiş burda artistlik taslıyolar görende istanbulun yerlisi sanar bu tipleri yaa
  • ben en çok yer verdiğim bayanların tşk bile etmemesini boşver sanki yer vermek suçmuş gibi tavırlarla üstüne namahrem biçiminde davranıp yüzüme bile bakmayıp oturmalarına sinir oluyorum.
  • Beyler ben taktigi buldum.Eger ters koltuk varsa arkada oraya oturuyom yaslilarin midesi filan bulaniyo

Birde diyelim yanima yasli geldi bakiyo amca geccen mi diyom cogu zaman yok cocum otur diyolar ama kesinlikle 2. sefer sormayin israr etmeyin! Boylelikle hem oturmaya devam ediyonuz hemde yer vermedi bak bak durumuna dusmuyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisini yapmışsınız hocam kendinizi ezdirmeyerek.

Sanki yer vermek zorundayız,birazda onlar ayakta dursun.Birde gelip başımda bekliyorlar ona deli oluyorum.
  • Yaşlıa deseydin arka koltuklar boS ise git oraya otur veya burası terbiyeli bir otobüs merak etme taciz etmezler eşine deseydin.

• ' dimeye '

• Kadın ordan kesin gülüyordur
  • Ben olsam orada sinir krizi geçirirdim ve herhalde adama dalardım
  • Fakirliğin alemi yok kardeşim bir araba al kendine yıl 2012 hala belediye otobüsüne binen var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No SS No Güven

Vermeyeceksin yer filan. Yaşının senden büyük olması yer vermen gerektiği anlamına gelmez. Sende 26 yaşındasın. Belki ogün sen sürekli ayaktaydın ve o gün ondan daha fazla oturmaya ihtiyacın var? Vermeyeceksin yer mer. Adama bak bide o benim eşim diyo. Ne bilsin adam.

Senin gibileri islak odunla sabah aksam dövmek lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mucuklu Sucuk

Fakirliğin alemi yok kardeşim bir araba al kendine yıl 2012 hala belediye otobüsüne binen var.

Trollüğe mi başladın yavrucum?
  • Ulan gerekirse amuda kalkıp gideceksin, isterse tüm koltuklar boş olsun bir tek otobüsde sen ve o yaşlı insan olsun o otobüse girdiği anda kalkıp yer verip elini öpeceksin,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mucuklu Sucuk

Fakirliğin alemi yok kardeşim bir araba al kendine yıl 2012 hala belediye otobüsüne binen var.

Dua et mobildeyim block kisa yolu yok , simdi senin profiline girip zaman kaybetmek istemiyorum ama seni aklimdan hic cikarmayacagim bu kadar kamil nickli kac tane adam varsa blocklayacagim soft trollsunuz..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.