Şimdi Ara

Az önce sınırsıza geçtim bu ay gelecek faturadan korkuyom yaa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nede olsa telekom bugün ayın 6 sı 600 -700 mb falan indirmişim 6 günde bundan sonra 1mb sınırsıza geçtim bu ay ne kadar gelir acaba ortalama dogru zamandamı geçtim acaba...

• 75-80 lira gelir
  • neden:?
  • 2 ay sonra 72 lira civarı fatura gelir..
  • niye yaa ne zaman geçmem gerekiyodu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuber
    niye yaa ne zaman geçmem gerekiyodu...

Bugüne kadar kullandığınız günler kotadan hesaplanıyor. Aşılmışsa farkı alınyor.Tarife değiştirdiniz günden sonrası da yeni tarifeden hesaplanıyor. Bide kıst ücreti diye bişey var. Baya karışık bir hesaplaması var telekomun. Ben 76 ödemistm sınrsıza geçtm ay.
  • Hattınızın gelebileceği en fazla fatura miktarı normal şartlarda 61,25TL'dir. Ama bu TTnet. Sağı solu belli olmaz.
  • geçtiğime pişman oldum yaa bu ay 70-80 milyon fatura gelirse yanarım keşke ay sonunda geçseydim yaa lanet olsun bu telekoma
  • Aralık sonunda eski tarifenin Kasım faturasını ödersin, Ocak sonunda da sanıyorum 54 günlük 70-80 civarı fatura ödersin

Mantık şu; sınırlı tarifede ay sonu, bir önceki ayın faturasını ödersin.. Çünkü kota aşım miktarı filan eklenebileceğinden ödenecek rakam sabit değildir.. Sınırsızda ise, rakam sabit olduğundan içinde bulunduğun ayın sonunda o aya ait faturayı ödersin.. Sınırsıza geçildiğinde bir ay ekstra fazla ödemenin mantığı budur.. (Biraz karışık oldu ama)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.