Şimdi Ara

Az Önce TTNET ten Aradılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu annem açtı, telefonda ki şahış yeni bir kampanyaları olduğunu söylemiş ilgilenip ilgilenmiyeceğini sormuş annemde "telefonu oğluma veriyorum, onunla bir konuşun" diye beni yanına çağırdı ancak telefondaki eleman anneme "kampanyayı hat sahibinden başkasına anlatamayacaklarını" söylemiş, bende elemanın duyabileceği bir ses tonunda "anlamayanlaramı kakalamaya çalışıyorsunuz" diye bağırdım elemanda telefonu resmen annemim yüzüne kapattı.

Evet arkadaşlar ttnet işi bilen kullanıcılarla uğraşmaktan bıkmış, ev ahalisine temkinde bulunun

• aynen ya iyice cıvıttı ttnet , tabi superonlineye kablonete her an müşterileri geçiyor etekleri zil çalmaya başladı
  • aynı şey banada oldu adamlara bak ya
  • Anneme öğrettiğim şu;
    Dinle hı hı de. Konuşma bittikden sonra" kullanan oğlum ona bir danışayım tekrar size döneriz" de dedim. Basit.
  • Akılları sıra bana 8mb, 15 gb limitli bağlantı çakacaklardı, iyiki evde idim yoksa...
  • Kampanyalan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

Akılları sıra bana 8mb, 15 gb limitli bağlantı çakacaklardı, iyiki evde idim yoksa...

Aramadılar fakat ben geçtim. Ne 15gb olayı var nede başka birşey. Gayet normal 8mbit ile sömürüyorun TTneti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Helal, iyi demişsin
  • Az sonra internetin kopacak
  • Bu dediğin olayı yaşayan bir çok yakınım var, habersiz bir şekilde 8 megabit sanıp geçtiler o tarifeye..

keşke bizim evide arasalar, iki çift laf etsem.
  • TTnet ve Türk telefon 2 ayda bir düzenli olarak arayıp kampanya sunarlar. Her seferinde biz bi düşünelim aklımıza yatarsa geri döneriz deyip kaptırırım telefonu.

Bir anımı anlatmak istiyorum hazır ttnet demişken,
    TTnetin verdiği şu antivirüs programını kullanıyorum. Bilgisayara format atmak zorunda kaldım. Format atınca da key no gerekiyor tabi ki. Neyse doğal olarak ardım müşteri hizmetlerini söyledim. Adam bana resmen geri zekalı muamelesi yaptı yahu. Bir anlatıyor sanki hiç bilgisayar kullanmayı falan bilmiyorum ben. İşte ie'de boş sayfa açın. Yukarıdaki adres çubuğuna tıklayın. Sonra boşluğa ttnet yazın falan. Resmen şok oldum ya

• 1mbit sınırsıza 49 tl verceme 8mbit al daha iyi aynı para hız falan düşmüyor 6 aydır sömürüyorum hiç düşmedi
  • forumda ne çok tt taraftarı varmış yahu, konu açmamımı beklediniz, konu neydi nereye geldi, telefonda ki adam bellkki sınırlı 8mb tarifeye geçirecek adam arıyordu, annemde oğlumla konuşun o daha iyi anlar diyince adam hat sahibinden başkasına açıklama yapmayacaklarını belirtti, bu nedemek "ya teyze şimdi oğlun gelir akıllıca bir iki bişi sorar ben cevap veremem sen bu işten anlamayan bi insana benziyosun gel he de bitsin bu iş"

konu birden miletin saflığı ile şusuna busuna dönmüş, yok herkez memnun, neden hala 1 mb, kardeşim mayış ayından beri sömüren varsa, haziran ayından beri hızı 512 ye düşüp ttnete sövende var ama konu bu değil, konu bilgisi olmyanaları kandırmaya çalışan bir kuruluş...
  • Bizide aramışlardı, annem telefonu bana verdi. Bana anlattı kadın, öyle ballandıra ballandıra anlatıyorki..
    Neyse birşeyi anlatmayı unuttunuz dedim. Ne o dedi bana, hız düşüklüğünden hiç bahsetmediniz, bunu unuttuğunuzdan mı demediniz yoksa herkese bu terbiyesizliği yapıyor musunuz dedim. Unuttum beyfendi özür dilerim dedi. Eminimki unutmuşsunuzdur dedikten sonra, iyi akşamlar diyip kapattım.

Bende geçmedim bu tarifeye, ama benim gibilere saf demeniz gerçekten çok yanlış. :)
  • ares dostum aynen. bende bi gün işteyim.
    annem beni arıyor. internetten aradılar tarifeyi değiştirdik faln diyor. ben zaten biliyorum tarifeyi 8 mb iyi bişey olsa geçerdim. annemi aramışlar söylemişler kandırmışlar . nasıl sinirlendim varya . 1 ay onu kullandık sonra kapattırdım ttnet üyeliğini

superonline adsl'e geçtik. hiç bir sorun yok. kullanabilme imkanı olanlara hiç düşünmeden geçmelerini söylüyorum. ttnet'in de allah belasını versin
  • Bizi de aradılar 2 hafta oldu. Ben açtım telefonu.İyi günler indirimli kampanyamız var etrafınızda internet kullanmak isteyenler varmı gibi bişey dedi.Bende ne biliyim lan ben dedim.Oldu iyi günler dedi kapattı..
  • Bi bizi aramadılar.Arasınlarda ben biiliyorum söleyeceğimi onlara
  • onla uraşacaklarına benim interneti açsınlar
  • Allah'tan internet benim üstüme.Onlar beni aramıyor aslında ben onları arıyorum.İnternet bağlantım neden böyle diye felan.8 yıllık bilgisayar kullanıcısıyım.Benimle konuşan kişiden daha fazla şey biliyorum.Adama iki bağırdım ertesi gün geldiler bağlantımı yenilediler.1 mb ile indiriyorum torrentten
  • bizide bi kere aradılar daha doğrusu babamı aramışlar cepten (8mbit ilk çıktığı zamanlar) 8 mbit e geçmek istermisiniz yeni kampanyamız falan demşiler,atlamış babamda fiyat farkı yoksa tamam demiş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.