quote:Orijinalden alıntı: YERER FORUMDA ORUÇSUZ DAKİKALAR Adama farz değil zaten daha ergenliğe adımını atmamış bırak tutmasın
quote:Orijinalden alıntı: drmxmyt quote:Orijinalden alıntı: Corpolar quote:Orijinalden alıntı: YERER FORUMDA ORUÇSUZ DAKİKALAR Adama farz değil zaten daha ergenliğe adımını atmamış bırak tutmasın üniversite 2. sınıfa gideceğim bu sene, bu arada oruçlu olup olmadığım kimseyi ilgilendirmez, en azından müslüman olduğumu da söylemedim. +1 sizene...
quote:Orijinalden alıntı: Mert261994 benimkiler de dün geldi.ayı şeyler çıktı kutudan 2 tanede buz kesesi koymuşlar. Hoca nerden geliyor bunlar ss falan koyun
quote:Orijinalden alıntı: drmxmyt quote:Orijinalden alıntı: Corpolar quote:Orijinalden alıntı: YERER FORUMDA ORUÇSUZ DAKİKALAR Adama farz değil zaten daha ergenliğe adımını atmamış bırak tutmasın üniversite 2. sınıfa gideceğim bu sene, bu arada oruçlu olup olmadığım kimseyi ilgilendirmez, en azından müslüman olduğumu da söylemedim. FORUMDA SÜNNETSİZ DAKİKALAR .
benimki bayağı geçti halen gelmedi ama zaten hemen beklemiyorum oruçlu oruçlu insanın canı çeker , gelsinde oruç bitince gelsebile daha iyi olur.