Şimdi Ara

Az önce üzüntüden bayılıyordum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar olympiadayım.Şimdi biri geldi ''oyunu bırakıyom'' dedi.İtemleri sana vercem dedi.Sonra trade attı.Bi baktım adam 2 tane +4 rebirth md,+5 rebirth rogue chitin,priest pendalt,+4 shard.Bende heyecanlandım.ama kutum dolu diye iptal ettim.bekle boşaltiim dedim.Adam sonra vermedi.Sonra;

Senle bi oyun oynucaz beni yakalarsan bu itemleri alırsın dedi.Hızlı koşmaya başladı.bende light feet le yetişemedim.Sonra son bi şans dedi.Adam sordu işte şu kaç hp şu kaç mp veriyo diye.Bende bilemedim!Adam şansını yitirdin dedi gitti

ve ardından dc yedik.Morodonda kekurikaka gördüm.Bende işte Allah'ım beni seviyomuş dedim.Gitttim kestim.Ama o da boş çıktı !!!!!!!!

Ömrümde 600m im bile olmamış bi adam için gerçekten çok üzücü bi olay(ben)

Buyrun buda kekurikaka ss;

Az önce üzüntüden bayılıyordum!!

• eğer koxp kullanıp invertoyunu doldurduysan iyi olmuş sana, fakat koxp kullanmadan gerekli itemlerini üstüne alımışsan yazık olmuş.
    bende bi eziğe 500m vercektim, onla parti kurduk haritada bi yere saklanacağız eğer beni bulabilirse 500m verecektim bulamadı beni, insaflı olayım dedim peş peşe oynadık ( tp sc olmaksızın ) 7-5 yendim onu, birde bana 3 yıldır oynadığını söylemişti
  • yo hiç kosp kullanmadım gerçekten.Zaten nasıl çalıştığını bilmiyorum valla.
  • bizler kospa karşıyız
  • ya nolur saflasmayalım eger vercegı warsa zaten verırdı dalga gecmıs adam nolur kafana takma herkesın basına gelebılecek bırsey bu
  • boşve kafana takma.ayrıca ben bi aralar olimpiyada oynuyodum piyasası şimdi çok ucuzladı.(eski knıghtçılardanız)
  • Geçmiş olsun takma kafana. Bu arada koxp kullanmadığını giden SP lere bakılarak anlaşılıyor. Arc ile çekip yakınlaşınca 5liye dönmüşsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlooDyLoVe

Geçmiş olsun takma kafana. Bu arada koxp kullanmadığını giden SP lere bakılarak anlaşılıyor. Arc ile çekip yakınlaşınca 5liye dönmüşsün

ya adamın yaptığı çok günah ya.Bide diyo kutun boş olsaydı vercektim sana diyo.bende dedim çok günaha giriyon ama ilk gösteriyon vercen diyon oyalıyon,oyun oynuyon benle filan diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim_869 -- 26 Mayıs 2007; 14:39:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertino15

bizler kospa karşıyız

karşıymış bu forum da diolar koxp kullanmam nereye kullanmıon ya koxp kullanmayan oyuncu mu var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.