Şimdi Ara

Az parayla yaşayabilmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Parasız yaşanılabilir mi ? Bu soruyu çoktandır düşünüyorum ve şuana kadar bir kaç örnek görebildim.Bunlarda yurt dışında sizce Türkiye de yaşamanın çok daha zor olacağını düşünüyorum.Böyle bir şeyi çok isterdim ama yapamam açıkçası yapılmaz Ondan dolayı az parayla nasıl yaşanılır ? Emekli hayatı yaşamak istiyorum

• Yaşanır ama burda değil az ötede.
  • Bitkisel hayat var verelimmi gurban

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşanır ama hayattan zevk alamazsın, gezemezsin, teknolojiye ilgiliysen hiç birşey satın alamazsın. Sadece karın tokluğuna yaşarsın.
  • Kocaeli taraflarında yalniz yaşayacaksın. Ucuza stüdyo daire bulucan evin yoksa . Bim den sadece normal yemek alacan abur cubur değil . Meşrubat olarak ayran . Gerisi kolay.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Fly

Yaşanır ama hayattan zevk alamazsın, gezemezsin, teknolojiye ilgiliysen hiç birşey satın alamazsın. Sadece karın tokluğuna yaşarsın.

Galiba bunu istiyorum.İnsanlardan uzak doğayla iç içe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn~

Yaşanır ama burda değil az ötede.

• İnto the wild der ve kaçarım

Az parayla yaşayabilmek

Az parayla yaşayabilmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigrerra -- 26 Ekim 2013; 18:42:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tigrerra

İnto the wild der ve kaçarım

Az parayla yaşayabilmek

Az parayla yaşayabilmek

Harikaymış.Aynen böyle bişi isterim ama çok zor aslında bunu yapabilirim ama kendimi ömür boyu parasız yaşamak değilde 6 ay gibi bir süre parasız yaşamayı deniyebilirim. Her şeyi garantiye aldıktan sonra böyle bir şey tatil gibi gelir.

• Yakınında bim varsa olur yaşayabilirsin

• Yakınında bim varsa sıkıntısız yaşarsın

• allhope A kullanıcısına yanıt
    hyde marie (adını tam hatırlamıyorum ama bu olması lazım) diye bir alman kadın , hiç para harcamadan hayatını sürdürüyordu.
    hatta ben o kadının mailini bulmuştum ve iletişime geçmiştim :) .
    kadın sadece tatile giden ailelerin çocuklarına bakmak vb... işler yapıyo, karşılığında hiç para almıyor sadece evdeki yiyecek ve içecekleri tüketiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allhope

Merhabalar.Parasız yaşanılabilir mi ? Bu soruyu çoktandır düşünüyorum ve şuana kadar bir kaç örnek görebildim.Bunlarda yurt dışında sizce Türkiye de yaşamanın çok daha zor olacağını düşünüyorum.Böyle bir şeyi çok isterdim ama yapamam açıkçası yapılmaz Ondan dolayı az parayla nasıl yaşanılır ? Emekli hayatı yaşamak istiyorum

Bi belgesel izlemiştim bir adam ve kızılderili karısı alaskada göl kenarında yaşıyorlar. Bulundukları bölgeden ayrılmak istediklerinde gittikleri yerde kütüklere çentik filan atıp lego gibi birleştirip ev yapıyorlar. Buz kırıp olta atıyorlar, çeşitli kuşları yakalıyorlar ulaşım aracı olarak köpekli kızak kullanıyorlar, ren geyiği avlayıp etin bir kısmını kurutuyorlar. Kendilerinin üretemediği şeyler için kasabaya samur kürkû satıyorlar. Ne güzel hayat demi......

• Aslında şöyle söylim köyde orta yollu bir evin ahırda bir kaç ineğin varsa bah bahçen su zati bedava, süttü yoğur5ttu tereyağı felan hayvanlardan sağlamak ekmek derdi yok bir çuval un alıyorsun gelsin mis gibi köy ekmeği ,yani yaşanırda az paran olsada köyde çok iyi yaşanır, bak ben RİZELİYİM köye çıkınca şehire dönmek istemiyorum yoksa parasız yaşanmaz hiç bir şekilde hiç biryerde mağara adamı olmak farklı ama..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.