Şimdi Ara

az sonra ilk dereceli maçımı atacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inşallah kazanırım. ss atarım. forumdan duo bulsaydım girecek daha kolay olurdu işler ama işte :D

• döt yemedi atmıycam ranked filan
  • At la at sezon 4 e kadar bi yerde gir en azından bir şeyler kazanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pancar Suyu

At la at sezon 4 e kadar bi yerde gir en azından bir şeyler kazanırsın

. ya bronz olursam ? ben silver istiyom anneeğ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seras Victoria

quote:

Orijinalden alıntı: Pancar Suyu

At la at sezon 4 e kadar bi yerde gir en azından bir şeyler kazanırsın

. ya bronz olursam ? ben silver istiyom anneeğ

Ne olacak bronz olursan (tabii 5 hariç) sezon 4 te elo sıfırlanıyor en azından tecrübe olur
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • At silver a girersin azıcık bilgin varsa ranked ile ilgili falan ward çerçeve falan alırsın.
    Tabi draft pick normal game oynamış olmanı şiddetle tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playinq

At silver a girersin azıcık bilgin varsa ranked ile ilgili falan ward çerçeve falan alırsın.

1-2 kere oynadım. çok fena pickler oluyordu. bildiğin turnuva diyeyim. jarvan- maokai filan. adamlar koreyi taklit ediyor her draft pick girdiğimde
  • Silver olmak çok kolay qnq. Zaten oynayanların hepsi çöp, rünsüz girer. 5 Galibiyet alırsın ellam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gakgoss

Silver olmak çok kolay qnq. Zaten oynayanların hepsi çöp, rünsüz girer. 5 Galibiyet alırsın ellam

rünler var. jaxın rünleri tam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seras Victoria

quote:

Orijinalden alıntı: Playinq

At silver a girersin azıcık bilgin varsa ranked ile ilgili falan ward çerçeve falan alırsın.

1-2 kere oynadım. çok fena pickler oluyordu. bildiğin turnuva diyeyim. jarvan- maokai filan. adamlar koreyi taklit ediyor her draft pick girdiğimde

işte ranked da her oyun öyle zaten
  • pickledik bakalım nolecek
  • Normal maç sayını bilmiyorum ama eğer 300ün altındaysa ranked girme bırak tecrübe kazan.Sonra elo helldeyim diye ağlarsın.Daha ilk 30 olduğumda dereceli girmiştim.Oyunda adamlar 0-10 0-15 gidyorlardı.Haliyle yenildik.Adamın maçlarına bakıyım dedim daha 20 win kazanmış normal maçlarda zaten o zaman mouseu kırdığımı hatırlarım .Bide geceleri gir sakata gelme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NyX Epsilon -- 12 Eylül 2013; 4:42:06 >
  • takımlar-

biz:
    akali nunu rengar varus poppy

karşısı
    jayce vayne mundo alistar casiopeia
  • quote:

Orijinalden alıntı: NyX Epsilon

Normal maç sayını bilmiyorum ama eğer 300ün altındaysa ranked girme bırak tecrübe kazan.Sonra elo helldeyim diye ağlarsın.Daha ilk 30 olduğumda dereceli girmiştim.Oyunda adamlar 0-10 0-15 gidyorlardı.Haliyle yenildik.Adamın maçlarına bakım daha 20 win kazanmış normal maçlarda zaten o zaman mouseu kırdığımı hatırlarım .Bide geceleri gir sakata gelme.

300 olsa nolcak orası tr . gir sen boşver
  • başarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bronze olanları anlamıyorum bilerek oyunu satman felan lazım bronze olman için. Ortalama bir oyuncu ilk 10 maçın 5-6sını çok rahat alıp silver olur üstüne ne koparırsa kardır.Çekinmeyin ranked girerken oyunu burada öğreniyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

Bronze olanları anlamıyorum bilerek oyunu satman felan lazım bronze olman için. Ortalama bir oyuncu ilk 10 maçın 5-6sını çok rahat alıp silver olur üstüne ne koparırsa kardır.Çekinmeyin ranked girerken oyunu burada öğreniyorsunuz.

silversın demi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.