Şimdi Ara

az sonra ilk dereceli maçımı atacağım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BaranBjk1903

gel duo girelim tr deysen silver 1 im

benlede atar mısın? tr serveri nick ver ekliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaranBjk1903

gel duo girelim tr deysen silver 1 im

girelim hocam.
  • oh oh iyi oldu inşallah daha önceden söylediğim gibi bronzda yerini alırsın. adam support oynamayı bilmiyor lan. ben en kötü olduğum rol olan jungler oynasam yine snowball olup taşıyorum oyunu. daha fazla defeat alman dileğiyle.senin gibi 30 level olup direk ranked girenler yaşamamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RakiBalikKavun

Sadece wardının olması gerçekten ilginç. Ayrıca bitkinlik varken neden ignite aldın onu çözemedim :)

hocam dedim ya. son anda sup oyna dediler exhaust alcaktım değiştiremedim. oyu sonu baktık gidiyor zaten keyfine herşeyi satıp ward aldım üstüne gidip gidip barona öldüm.
  • Her konuda millete laf atan adam daha yeni 30 olmus ve sup oynamayi bilmiyor.Umarim bronza dusersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seras Victoria

quote:

Orijinalden alıntı: Pancar Suyu

At la at sezon 4 e kadar bi yerde gir en azından bir şeyler kazanırsın

. ya bronz olursam ? ben silver istiyom anneeğ

Sen çok şey istiyorsun millet dötünü yırtıyor 1 yıl silver olucam diye sen 10 maçta silver olucaksın öyle köfte yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pancar Suyu

At la at sezon 4 e kadar bi yerde gir en azından bir şeyler kazanırsın

. ya bronz olursam ? ben silver istiyom anneeğ

Sen çok şey istiyorsun millet dötünü yırtıyor 1 yıl silver olucam diye sen 10 maçta silver olucaksın öyle köfte yok.

• quote:

inşallah kazanırım. ss atarım. forumdan duo bulsaydım girecek daha kolay olurdu işler ama işte :D

ekle birlikte atak Frankenstein11 Silver 2 yim Ama Troller Saolsun Lp 72 Yaptım 4 Mac Troll Geldi :(
  • ikinci maça girdim ss atarım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RakiBalikKavun

Sadece wardının olması gerçekten ilginç. Ayrıca bitkinlik varken neden ignite aldın onu çözemedim :)

hocam dedim ya. son anda sup oyna dediler exhaust alcaktım değiştiremedim. oyu sonu baktık gidiyor zaten keyfine herşeyi satıp ward aldım üstüne gidip gidip barona öldüm.

Ashe alsaymışın keşke ben de ranked girmeyi düşünüyorum ama rünlerim çok saçma onları düzenleyip gircem.Takipteyim

Not: Ashe al

• seziyorum sende bir güçlü noobluk
  • quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

Bronze olanları anlamıyorum bilerek oyunu satman felan lazım bronze olman için. Ortalama bir oyuncu ilk 10 maçın 5-6sını çok rahat alıp silver olur üstüne ne koparırsa kardır.Çekinmeyin ranked girerken oyunu burada öğreniyorsunuz.

Muhtemelen silver olup kendini diamond sanan arkadaslardan birisisin.Sana hic mi afk gelmiyor baska bir sey gelmiyor?Ben bilmeden girdim bunlari direk bronze 4 basladim 5 e dustum.Sonra bronze 1 100 lp oldum ve arka arkaya tam 11 mac afk geldi.0 oldu puan tabi.Eger o arkadasin da benim gibi sansi varsa bronzedan ustte baslamasi imkansiz.Suan goldum,burada ki afklarda bana denk geliyor

• Late game de iyi olan offtanklar al oyun taşırsın ve asla bilerek ölme sonuna kadar oyna

• takip
  • soloda pantheonu ezdim. fb verdik ama ashe iyi çıktı. tabi karşı takım çalıya balıklama atlaycaklarını bildiğim için tfden önce ultiyi açtım triple attım . herkez bana sövüyor tabi. neyse işte uzattılar oyunu.
  •  az sonra ilk dereceli maçımı atacağım
  • quote:

soloda pantheonu ezdim. fb verdik ama ashe iyi çıktı. tabi karşı takım çalıya balıklama atlaycaklarını bildiğim için tfden önce ultiyi açtım triple attım . herkez bana sövüyor tabi. neyse işte uzattılar oyunu.

ooo qnq helal tek attınmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

quote:

soloda pantheonu ezdim. fb verdik ama ashe iyi çıktı. tabi karşı takım çalıya balıklama atlaycaklarını bildiğim için tfden önce ultiyi açtım triple attım . herkez bana sövüyor tabi. neyse işte uzattılar oyunu.

ooo qnq helal tek attınmı ?

2 kere adc ye tek attım
  • 3600 rp karşılıgı kalan 9 maçını senin yerine ben oynarım ^^ silver 2-3 garantisi veriyorum hatta^^
  • quote:

ilk maç:

varus ilk fb yi aldı. bizim rengar jaceye gitti. tabi beni zorla sup oynattılar. dedim kardeşim yok okadar iyi değilim dedim yok sen sup oyna dediler biz taşırız dediler tamam dedik. dakika 10 gank yok hala jungler+ mid bot laneye girmiş 4 kişi gank yedik 2 kere böyle öldük. diğerlerini maç sonu trolleyeyim diye gidip gidip barona öldüm. akali zaten sormanıza gerek yok. ilk 5 killi 4 dakika içerisinde verdi. bende tabi goldluk oyuncu değilim varusu koruyamadığım yerler oldu. neyse ss burda:
    kısacası bende sütten çıkmış ak kaşık değilim. benimde kötü oynadığım hatalı hreket yaptığım yerler oldu. karşısı bizden iyiydi zaten.

az sonra ilk dereceli maçımı atacağım

wp op asisr op death op nick op ''jaceye'' op

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.