Şimdi Ara

az sonra ilk dereceli maçımı atacağım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
1.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Herakles.

3600 rp karşılıgı kalan 9 maçını senin yerine ben oynarım ^^ silver 2-3 garantisi veriyorum hatta^^

sonra insanların oyununu batırayım değilmi orda ? öğrenmem gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seras Victoria

quote:

3600 rp karşılıgı kalan 9 maçını senin yerine ben oynarım ^^ silver 2-3 garantisi veriyorum hatta^^

1800 rp ye bronze 1 silver 5 e atayım seni :D 5 win alayım gerisini sen oyna kalmış 8 oyunun zaten :D
  • quote:

quote:

quote:

1800 rp ye bronze 1 silver 5 e atayım seni :D 5 win alayım gerisini sen oyna kalmış 8 oyunun zaten :D

hocam param yok. param olsada öyle birşey yapmam zaten. bu ilk hesabım ilk rankedim ilk deneyimim.

not:

gangsta mısın ?

• Şu dediklerine bak, umarın sezon 4 boyunca bronzdan çıkamassın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas92tr

Şu dediklerine bak, umarın sezon 4 boyunca bronzdan çıkamassın.

Açık açık yalnız kaldım arkadaş istiyorum desene.
  • İyi şanslar bakarsın geri kalan oyunların hepsini kazanıp gold yada silver 1 falan olursun
  • Tehlikely kullanıcısına yanıt
    Yok cidden bronze da değilim """"Tehlikely"""" çok uğraştınmı böyle cool bir nick için:D
  • Şansın kötü değilse silver düşersin normal bir oyuncuyum 10 maçta 1 kere troll geldi silver 5 düştüm.Çerçeve falan alırsın gir sen de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

Bronze olanları anlamıyorum bilerek oyunu satman felan lazım bronze olman için. Ortalama bir oyuncu ilk 10 maçın 5-6sını çok rahat alıp silver olur üstüne ne koparırsa kardır.Çekinmeyin ranked girerken oyunu burada öğreniyorsunuz.

Yanlış düşünüyorsun bence. Bildiğim kadarıyla daha önce hiç bir oyun f2p olup da bu kadar popüler olmadı, doğal olarak çoğu insanın pvp olarak tanıştığı ilk oyun League of Legends. Ortalamanın altında oynayanlar için bronze diye bir lig var zaten, o dediğin de saçma olmuş Ayrıca bir insan bronzeda diye inanılmaz kötü oynadığı anlamına gelmiyor, temelinde bir eksiklik olabilir. Mesela adam 10-0 oynasa bile tanky itemlar alıyordur/snowball olmasını bilmiyordur vs. Tabi inanılmaz kötü oynayanlar da var, bu herif lol oynuyorsa bizim oynadığımız ne dedirtecek cinsten

ABİ BATIRDIM YA. MORALİM ALT ÜST OLDU. İLK MAÇIM LOSE İSE DİĞERLERİDE LOSE OLUR SALAĞIN TEKİYİM BECERİKSİZİM BEN

altı üstü oyun. oyun için kendini salak yaptın.

• Supportun ignite alamayacığını düşünen tipler var hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Bronze olanları anlamıyorum bilerek oyunu satman felan lazım bronze olman için. Ortalama bir oyuncu ilk 10 maçın 5-6sını çok rahat alıp silver olur üstüne ne koparırsa kardır.Çekinmeyin ranked girerken oyunu burada öğreniyorsunuz.

Muhtemelen silver olup kendini diamond sanan arkadaslardan birisisin.Sana hic mi afk gelmiyor baska bir sey gelmiyor?Ben bilmeden girdim bunlari direk bronze 4 basladim 5 e dustum.Sonra bronze 1 100 lp oldum ve arka arkaya tam 11 mac afk geldi.0 oldu puan tabi.Eger o arkadasin da benim gibi sansi varsa bronzedan ustte baslamasi imkansiz.Suan goldum,burada ki afklarda bana denk geliyor

Plat 1im sezon bitmeden muhtemelen diamond olurum. Benim 2-3 aylik arkadaslarim bile silverdan basliyor zor bir ismis gibi anlatmayin sunu.

• quote:

az sonra ilk dereceli maçımı atacağım

varus full build yapmış
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Muhtemelen silver olup kendini diamond sanan arkadaslardan birisisin.Sana hic mi afk gelmiyor baska bir sey gelmiyor?Ben bilmeden girdim bunlari direk bronze 4 basladim 5 e dustum.Sonra bronze 1 100 lp oldum ve arka arkaya tam 11 mac afk geldi.0 oldu puan tabi.Eger o arkadasin da benim gibi sansi varsa bronzedan ustte baslamasi imkansiz.Suan goldum,burada ki afklarda bana denk geliyor

Plat 1im sezon bitmeden muhtemelen diamond olurum. Benim 2-3 aylik arkadaslarim bile silverdan basliyor zor bir ismis gibi anlatmayin sunu.

Takimi her turlu tasirsin fakat adamin babasi modemin fisini cekiyor markete gonderiyor.Bu adamdan 4-5 tane(ben 30 hesap kassam kesin 5 tane gelir) gelse en fazla silver 5 olursun.O adam benim gibi bahtsizsa imkansiz neredeyse silver olmasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BioManiac

quote:

varus full build yapmış

varus ?
  • Abi sup oynayamıyorum ne demek sen oraya girmeyi göze aldıysan her laneden hero bilmek zorundasın sup kaldı diye feedleseydin bide

• quote:

quote:

quote:

varus full build yapmış

varus ?

mesajı mı editledin bilader? biraz önce ilk oyununun ss i hakkındaydı bu yaptığım yorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

varus full build yapmış

varus ?

mesajı mı editledin bilader? biraz önce ilk oyununun ss i hakkındaydı bu yaptığım yorum.

Yanlış mesajı alıntılamışsın.

quote:

ilk maç:

varus ilk fb yi aldı. bizim rengar jaceye gitti. tabi beni zorla sup oynattılar. dedim kardeşim yok okadar iyi değilim dedim yok sen sup oyna dediler biz taşırız dediler tamam dedik. dakika 10 gank yok hala jungler+ mid bot laneye girmiş 4 kişi gank yedik 2 kere böyle öldük. diğerlerini maç sonu trolleyeyim diye gidip gidip barona öldüm. akali zaten sormanıza gerek yok. ilk 5 killi 4 dakika içerisinde verdi. bende tabi goldluk oyuncu değilim varusu koruyamadığım yerler oldu. neyse ss burda:
    kısacası bende sütten çıkmış ak kaşık değilim. benimde kötü oynadığım hatalı hreket yaptığım yerler oldu. karşısı bizden iyiydi zaten.

• Hunter777 kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

Supportun ignite alamayacığını düşünen tipler var hala.

Alır da ofansif supportlar alır. Gank yersen ne olacak ignite mı atıcaksın adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: The One With No

Abi sup oynayamıyorum ne demek sen oraya girmeyi göze aldıysan her laneden hero bilmek zorundasın sup kaldı diye feedleseydin bide

ya hocam ben dedim başta solo diye adamlar inadına solo picklediler.yok yani karşıdaki duo girmiş zaten
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.