Şimdi Ara

Az ve öz tarife

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell faturalı paketim bu ay bitiyor. Kullandığım paket 4gb internet, dakika ve smslerin sayısını bile hatırlamıyorum, 27₺ ödüyorum, vergi vs. çıkardılar 30₺ oldu ama yinede memnunum. Bulunduğum her ortamda WiFi var, 4gb bile fazla aslında. Hatta dikkatli kullansam belkide, ayda 500mb bile mobil veri kullanmamış olurum. Fakat Spotify kullanıyorum yoğun olarak, nadir de olsa bazen doldurmaya yetişiyor 4gb’ı. Dakika olarak 500dkkadan aşşağı paket yoktur heralde ama o bile döke saça yeterli. SMS yılda 100 kere atmıyorumdur.

Kısaca operatörler bulunduğum ilde çekim olarak hepsi normal. Hatta Vodafone daha iyi çekiyor diyorlar. Mobil veri kullanımım özetle 4gb’ı baz alarak değil de o ay ne kadar kullandıysam kullanayım; %80 civarı Spotify odaklı geriye kalanı ıvır zıvıra gidiyor. Yeni paket için 30₺yı aşmak istemiyorum sebebi yukarda yazıyor zaten. Hatta herşey yukarda açık. Var mıdır bu durumuma göre bir faturalı tarife acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teliganli61 -- 9 Haziran 2019; 2:34:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vodafone oralarda daha iyiyse HD görüşme avantajından dolayı vodafone tercih et bence.

Vodafone tarifelerinde master yapmış hocayı etiketliyorum o yardımcı olur.

• Hocam 26yasindan dusuk akrabaniz vs var mi ? Onun tcsini kullanici tanimlayarak surdaki faturasiz cazip tekliflere goz atin derim.

22tlye 2gb + 2gb spotify alabilirsiniz veya 4+4 seklinde 28tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 9 Haziran 2019; 11:32:4 >
  • Faturasız tarife hiç kullanmadım nasıl kullanıldığını bile bilmiyorum. Faturalı tavsiye bekliyordum fakat verdiğiniz tarifeyi araştıracağım. Teşekkür ederim.

• teliganli61 T kullanıcısına yanıt
    Fatura oder gibi tl yukluyorsunuz hocam. Mobil bankacilik kullaniyorsaniz 1dk icinde tl yuklersiniz hattiniza.

• Aynı siz gibi spotify yogun kullaniyorum,Turkcellden hattımı taşımak istiyorum Vodafone Konya'da iyi çekiyormuş diyen birini Vodafoneye yönlendirdim. Hattını Vodafone'ye taşıdı,2 gün sonra özel mesajdan isyan mesajları attı. Ben de siz dediniz burada Vodafone iyi çekiyormuş diye,ben de tarife önerdim dedim. Neyseki faturasız tarifeye yönlendirmiştim. 1 ay sabredip Turkcell''e geri taşıyacaktı ama dayanamadı Turk Telekom Costuran 3GB 19 TL paketine taşıdı 30 gün doldurmak için. Turk Tekekom'un iyi oldugunu söyledi ama Turkcellde 25 TL 3GB kampanyası devam ederse 2 hafta sonra hattını Turkcell'e taşıyacak. Turkcell stabilitesine alışanlar diger operatorleri sevemiyor. Ancak hediye takibini sevmeyenler diger operatorleri tercih ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 9 Haziran 2019; 23:25:32 >
  • Hocam bende 51 tl oduyorum 5gb internet var uygun hir tarife tavsiyesi olan varmi faturali icin internet i max seviyede

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    türk telekom tam bana göre
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladım hocam en mantıklısı bu tarife şuan için. Çok teşekkür ederim öneriniz için.

• teliganli61 T kullanıcısına yanıt
    Rice ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.