Şimdi Ara

Az yakacak günlük uzun yol arabası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackHawkk

quote:

Orijinalden alıntı: onur-ay

quote:

Merhabalar ankarada ikamet ediyorum fakat kırıkkalede okuyorum. Hergün git gel 200 300 km yol yapıyorum ortalama şu anki aracım wv polo 2004 1.4 lpg. Benim aracımda ufak tefek sıkıntılar var 70 liralık lpg ile 150 170 km falan yapıyor bende biraz yüksek devirde kullanıyorum aracı.
    Gelelim asıl konuya :) ben sıfır 1.5 dci yeni clio almayı planlıyorum çok az yaktığını duydum hatta 150 lira dizel ile ankaradan artvine gittiğini iddaa eden bir aile dostumuz var. Buna benzer piyasası canlı, tabiri caizse az yakan çok kaçan bir araç arıyorum önerilerinizi 4 gözle bekliyorum.

İyi geceler,
    İyi forumlar. :)

bende bi konu açmıştım 2004 wv polo nasıldır alınırmı diye sana sorayım bari benim baktığımda lpg yok benzinli tavsiye edermisin alınırmı

kardeşim aracın temizini bulursan çok keyifli sürmesi torku yüksek çekişi kuvvetli sıfıra bile yatıyorum ben aracımla :) yakıt konusunda sıkıntı yaşadım ben bide aracım pertten cıkma ufak tefek sıkıntıları var şu an motoru komple sıfırladık nerdeyse sıfır gibi oldu ama çok yordu araba beni artk boyle içim rahat gezmek istiyorum :D tekrar söylüyorum temizini bulabilirsen kaçırma verdigin paraya değecek bi araç

Bir tane comfortline buldum 2 3 parca boya var hic lpg takilmamis alsamda lpg taktirmam zaten sevmiyorum lpg ben yakitindan korkuyorum kimi diyo cok yakiyo kimi diyo az yakiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhabalar ankarada ikamet ediyorum fakat kırıkkalede okuyorum. Hergün git gel 200 300 km yol yapıyorum ortalama şu anki aracım wv polo 2004 1.4 lpg. Benim aracımda ufak tefek sıkıntılar var 70 liralık lpg ile 150 170 km falan yapıyor bende biraz yüksek devirde kullanıyorum aracı.
    Gelelim asıl konuya :) ben sıfır 1.5 dci yeni clio almayı planlıyorum çok az yaktığını duydum hatta 150 lira dizel ile ankaradan artvine gittiğini iddaa eden bir aile dostumuz var. Buna benzer piyasası canlı, tabiri caizse az yakan çok kaçan bir araç arıyorum önerilerinizi 4 gözle bekliyorum.

İyi geceler,

bende bi konu açmıştım 2004 wv polo nasıldır alınırmı diye sana sorayım bari benim baktığımda lpg yok benzinli tavsiye edermisin alınırmı

kardeşim aracın temizini bulursan çok keyifli sürmesi torku yüksek çekişi kuvvetli sıfıra bile yatıyorum ben aracımla :) yakıt konusunda sıkıntı yaşadım ben bide aracım pertten cıkma ufak tefek sıkıntıları var şu an motoru komple sıfırladık nerdeyse sıfır gibi oldu ama çok yordu araba beni artk boyle içim rahat gezmek istiyorum :D tekrar söylüyorum temizini bulabilirsen kaçırma verdigin paraya değecek bi araç

Bir tane comfortline buldum 2 3 parca boya var hic lpg takilmamis alsamda lpg taktirmam zaten sevmiyorum lpg ben yakitindan korkuyorum kimi diyo cok yakiyo kimi diyo az yakiyo

valla benim aracım 70 lirayla 200 km yaptı geçen gün 1.4 basicline şehir içi yaklaşık 5 bin devirde falan kullandıgım düşünülürse normal gibi aslında :))

• al clio 4 1.5 dci 90 ps
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İyi geceler,

valla benim aracım 70 lirayla 200 km yaptı geçen gün 1.4 basicline şehir içi yaklaşık 5 bin devirde falan kullandıgım düşünülürse normal gibi aslında :))

Benzindemi gazdami

• gazda bagaj ufak baya tüpde küçük haliyle 70 liralık gaz anca alıyor tüp. :)
  • quote:

gazda bagaj ufak baya tüpde küçük haliyle 70 liralık gaz anca alıyor tüp. :)

Gazda 35krs yakiyosa benzinde 50krs garanti yakar

• megane, clio 4, ikinci el olursa clio 3.

• quote:

Üstat sizi 1.2 tdi poloya davet etsek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

quote:

Üstat sizi 1.2 tdi poloya davet etsek?

Polo 1.6 TDI 90 PS Comfortline 41,700 yazıyor sitesinde max 50 bin bütcem var. poloyuda düşünüyorum test sürüşüne cıkmam lazım bide poloyla :)
  • quote:

Polo 1.6 TDI 90 PS Comfortline 41,700 yazıyor sitesinde max 50 bin bütcem var. poloyuda düşünüyorum test sürüşüne cıkmam lazım bide poloyla :)

Boşline 1.2 tdi 38000 TL
    Bluemotion 1.2 tdi 41.800 TL
    Gönlünüzden geçen olsun...

Bu arada 2012 model 1.3 active plus linealar 33-34 bin civarıydı. Uzun yolda çokta yakmaz+geniş bagaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

quote:

Boşline 1.2 tdi 38000 TL
    Bluemotion 1.2 tdi 41.800 TL
    Gönlünüzden geçen olsun...

Bu arada 2012 model 1.3 active plus linealar 33-34 bin civarıydı. Uzun yolda çokta yakmaz+geniş bagaj

teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun :) linea sürme fırsatım olduda performans olarak bekleneni hiç vermiyor araç hoşuma gitmedi malesef

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

O yol gidilir mi hocam her gün her gün, benzin mi dayanır ona insan yorulur be ayrıca kamyoncu gibi o ne öyle

ankaradan kırıkkale 110 la falan gidersen 45 dakika falan sürüyor 120 km mesafe falan git gel 240 desen şehir içide sürdünmü işte :) su an kırıkkalede yurttayımda çok sıkıcı bi şehir durmak istemiyorum fazla git gel yaparım daha iyi :)

1-KIRIKKALE ANKARA 78 km üniversiteden daha kısa (haaa ankarada evin sincandadır gölbaşındadır bilemem)
    2-KIRIKKALEDE CANIN SIKILYORDUR BİLEMEM AMA KIRIKKALE CAN SIKICI BİR ŞEHİR DEĞİL CAN SIKICI ŞEHİR ARIYORSAN KIRIKKALEDEN DAHA KÖTÜ KONUMDA OLAN YERLER VAR
    üniversiteden bir çok kişi git gel yapıyor ama hiç nirinin sebebi kıtıkkale can sıkıcı bir yer olduğundan değil ailesi ankarada olduğundan ve ankaada bi üniversite kazanamadığından
    3- Bunun tam terside söz konusu kırıkkalede oturupta ankarada okuyan ama kırıkkalye gelip gidenler var buna. Ne diyeceksin ankara kötüdür diyebilirmisin
    DURUMU ÖZETLİYORUM MENFATIN İCABI HERGÜN GİT GEL YAPIYORSUN AMA BU SANA KIRIKKALE CAN SIKICI DEME HAKKINI VERMEZ
    Gelelim konuya clio 1.5 dci ve polo 1.2 tdi test ettim
    Clio derim touch modeli yeterli olur polo daha az yakıyor ama o performans için fazla yakıt göze batmaz
    1.2 ile 1.5 performans açısından epeyce bi farklı donanım olarakta clio üstün birde bu clioda hakkatten mühendisler kafa o
    yormuş önceki cliolarla çok çok farklı 2gömlek üstün diyebilirim hayırlısı

• quote:

• quote:

quote:

bugun aracı sanayiye götürdüm manifolttan hava alıyomş ondan bu kadar çok yakıyodur dediler 3 farklı ustaya götürdüm arabayı pazartesi düzelttiricem arkasından yola cıkıcam gaz bittiginde sonucu size yazarım :)
  • Uzun yol ise station wagon öneririm.

1.4 140 hp astra sport tourer 49 bin lira olması gerekiyor.

Çok da yakacağını söyleyemem çünkü eşimde 1.6 turbo 180 bg var benzinli. 10-11 litre arası yakıyoruz.
  • Kesinlikle 1.3 dizel astra derim. h kasa j kasa farketmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Kesinlikle 1.3 dizel astra derim. h kasa j kasa farketmez

Aranan kan bulundu. Motosiklet almanızı tavsiye ederim bu arada.1 aylık yakıt paranızla motor alırsınız bir günlük yakıt paranızla 1 ay gezersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

Aranan kan bulundu. Motosiklet almanızı tavsiye ederim bu arada.1 aylık yakıt paranızla motor alırsınız bir günlük yakıt paranızla 1 ay gezersiniz.

hocam tamda astrayı konusuyoduk babamla sedan ı çok hoşuna gitmiş donanım olarak bilginiz varmı ? teybi falan dokunmatikmi cliodaki donanımı aratmaz heralde astra :)
  • yeni clio
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

hocam tamda astrayı konusuyoduk babamla sedan ı çok hoşuna gitmiş donanım olarak bilginiz varmı ? teybi falan dokunmatikmi cliodaki donanımı aratmaz heralde astra :)

Matematik öğretmeni bir ablam aldı siyah sedan son derece memnun clioyu aratmaz.
     Az yakacak günlük uzun yol arabası

Çok tatlı duruşu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wampaa -- 10 Mart 2013; 1:11:03 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.