Şimdi Ara

Az yakacak günlük uzun yol arabası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar ankarada ikamet ediyorum fakat kırıkkalede okuyorum. Hergün git gel 200 300 km yol yapıyorum ortalama şu anki aracım wv polo 2004 1.4 lpg. Benim aracımda ufak tefek sıkıntılar var 70 liralık lpg ile 150 170 km falan yapıyor bende biraz yüksek devirde kullanıyorum aracı.
    Gelelim asıl konuya :) ben sıfır 1.5 dci yeni clio almayı planlıyorum çok az yaktığını duydum hatta 150 lira dizel ile ankaradan artvine gittiğini iddaa eden bir aile dostumuz var. Buna benzer piyasası canlı, tabiri caizse az yakan çok kaçan bir araç arıyorum önerilerinizi 4 gözle bekliyorum.

İyi geceler,
    İyi forumlar. :)

• Cliodan ziyade bütçe yetiyorsa fluence daha mantıklı bir seçim olur, şirket aracı olarak aldığımız 1.5 dci fluence şehir içinde şuana kadar yaptığı 1400 km'de 5.4lt ortalama yakaladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirio

Cliodan ziyade bütçe yetiyorsa fluence daha mantıklı bir seçim olur, şirket aracı olarak aldığımız 1.5 dci fluence şehir içinde şuana kadar yaptığı 1400 km'de 5.4lt ortalama yakaladı.
    Uzun yol içinse C sınıfı bakın derim, yalıtım ve konfor uzun yolda önemlidir. Fluance dan hazzetmesemde size uygun gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirio

Cliodan ziyade bütçe yetiyorsa fluence daha mantıklı bir seçim olur, şirket aracı olarak aldığımız 1.5 dci fluence şehir içinde şuana kadar yaptığı 1400 km'de 5.4lt ortalama yakaladı.

fluance biraz ağır makam aracı gibi duruyor :) biraz daha sportif araç arıyorum teşekkürler öneri için :)

quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

Uzun yol içinse C sınıfı bakın derim, yalıtım ve konfor uzun yolda önemlidir. Fluance dan hazzetmesemde size uygun gibi.

ya fluance i bende sevmiyorum göze hitap etmesi lazım az hb araç arıyorum teşekkürler öneri için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackHawkk -- 8 Mart 2013; 3:09:50 >
  • O yol gidilir mi hocam her gün her gün, benzin mi dayanır ona insan yorulur be ayrıca kamyoncu gibi o ne öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

O yol gidilir mi hocam her gün her gün, benzin mi dayanır ona insan yorulur be ayrıca kamyoncu gibi o ne öyle

ankaradan kırıkkale 110 la falan gidersen 45 dakika falan sürüyor 120 km mesafe falan git gel 240 desen şehir içide sürdünmü işte :) su an kırıkkalede yurttayımda çok sıkıcı bi şehir durmak istemiyorum fazla git gel yaparım daha iyi :)
  • quote:

O yol gidilir mi hocam her gün her gün, benzin mi dayanır ona insan yorulur be ayrıca kamyoncu gibi o ne öyle

Harbiden arkadaş üstelik dediğin rakama göre günde 100 liradan fazla yakıt alıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

quote:

Harbiden arkadaş üstelik dediğin rakama göre günde 100 liradan fazla yakıt alıyorsun

malesef bmw alsam bu kadar yakar heralde :D aracımda problem var büyük ihtimal benzine vercegim parayla arabayı sıfırlarım diye düşündüm :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackHawkk -- 8 Mart 2013; 3:44:23 >
  • Sadece az yaksın diyorsan kesinlikle symbol uzerine tanımam ama can güvenliği konfor felan arama
  • quote:

Orijinalden alıntı: TolgaGürsoy

Sadece az yaksın diyorsan kesinlikle symbol uzerine tanımam ama can güvenliği konfor felan arama

hocam asfalttan kazımasınlar sonra yolculuktan keyif almadıktan sonra isterse hiç yakmasın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackHawkk

quote:

Sadece az yaksın diyorsan kesinlikle symbol uzerine tanımam ama can güvenliği konfor felan arama

hocam asfalttan kazımasınlar sonra yolculuktan keyif almadıktan sonra isterse hiç yakmasın :D

Yakincada kötü oluyorsun ama :)
  • quote:

quote:

quote:

Yakincada kötü oluyorsun ama :)

Alıntıları Göster
    Hyundai i20-i30 Daha binmek nasip olmadı ama hemen herkes çok az yakıyor ve çok güzel araba diyor. i30larda bir ilan görmüştüm 10 adet hava yastığı yazıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: muratkptan

Hyundai i20-i30 Daha binmek nasip olmadı ama hemen herkes çok az yakıyor ve çok güzel araba diyor. i30larda bir ilan görmüştüm 10 adet hava yastığı yazıyordu

Alıntıları Göster
    mümkünse biraz dolu paket yeni clio hb dizel al geç hocam.

• Hocam her zaman dizel :)
  • Hocam yukarıyada yazmış zaten arkadaşlar sizin için bütçe sıkıntısı yoksa sıfır c sınıfı hb araç düşünülebilir mesela golf, i30, megane...yok dersenizki bütçede sıkıntı var o zaman ya 2. El focus, golf v.b araçlar yada 0 km clio 4 al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuphiBA

Alıntıları Göster
    zaten o kasa-motor poloların az yakma gibi bi iddiası yoktu, polo bluemotion veya arkadaşların dediği gibi clio baz yeter de artar, burda gaye hız sabitleyici size şart, sürekli hızlanıp yavaşlamak çok yaktırır, polo şehirdışı 3LT, clio 3.2LT yakıyor, polo da start-stop bluemotionda standart, clio bazda yok, polonun avantajı düşük dilim vergi, clionunki yerli montaj olduğundan servis-yedek parça avantajı olabilir, polo 42.000 liste, clio 38.000 liste fiyatı ...

iki aracada binin 4000TL farkı değerlendirin, ona göre karar verin ...

• quote:

Merhabalar ankarada ikamet ediyorum fakat kırıkkalede okuyorum. Hergün git gel 200 300 km yol yapıyorum ortalama şu anki aracım wv polo 2004 1.4 lpg. Benim aracımda ufak tefek sıkıntılar var 70 liralık lpg ile 150 170 km falan yapıyor bende biraz yüksek devirde kullanıyorum aracı.
    Gelelim asıl konuya :) ben sıfır 1.5 dci yeni clio almayı planlıyorum çok az yaktığını duydum hatta 150 lira dizel ile ankaradan artvine gittiğini iddaa eden bir aile dostumuz var. Buna benzer piyasası canlı, tabiri caizse az yakan çok kaçan bir araç arıyorum önerilerinizi 4 gözle bekliyorum.

İyi geceler,

bende bi konu açmıştım 2004 wv polo nasıldır alınırmı diye sana sorayım bari benim baktığımda lpg yok benzinli tavsiye edermisin alınırmı

• quote:

Orijinalden alıntı: dr_suphiba

hocam en full ünün test sürüşüne katıldım kesinlikle çok rahat yokuş kalkış desteği olsun boş vitesde durup debriyajdan ayağını cektigin zaman istop edip yakıt tasarrufu sağlaması olsun geri görüş kamerası çekişi her şeyi ile çok rahat bi araç olmuş çok kullanışlı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackHawkk -- 9 Mart 2013; 21:24:37 >
  • Opel Corsa nın 1.3 DTE 95 bg liği en ideal araçlardan bir tanesi performans olarakta üzmez yakıt olarak hiç mi hiç üzmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur-ay

quote:

Merhabalar ankarada ikamet ediyorum fakat kırıkkalede okuyorum. Hergün git gel 200 300 km yol yapıyorum ortalama şu anki aracım wv polo 2004 1.4 lpg. Benim aracımda ufak tefek sıkıntılar var 70 liralık lpg ile 150 170 km falan yapıyor bende biraz yüksek devirde kullanıyorum aracı.

İyi geceler,

bende bi konu açmıştım 2004 wv polo nasıldır alınırmı diye sana sorayım bari benim baktığımda lpg yok benzinli tavsiye edermisin alınırmı

kardeşim aracın temizini bulursan çok keyifli sürmesi torku yüksek çekişi kuvvetli sıfıra bile yatıyorum ben aracımla :) yakıt konusunda sıkıntı yaşadım ben bide aracım pertten cıkma ufak tefek sıkıntıları var şu an motoru komple sıfırladık nerdeyse sıfır gibi oldu ama çok yordu araba beni artk boyle içim rahat gezmek istiyorum :D tekrar söylüyorum temizini bulabilirsen kaçırma verdigin paraya değecek bi araç

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.