Şimdi Ara

Az Yakan Araç Tavsiyesi Lütfen (bütçem 13000)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir süredir araba almak istiyordum az buçuk para geçti elime ve ilk arabamı almaya karar verdim.
    2000 model ve üstü donanım olarak çağın çok gerisinde kalmayacak bir araç edinmek istiyorum :)
    İlk aracım olacağından en çok dikkat edeceğim hususlar güvenlik ve yakıt tüketimi.
    13000 Lirayı aşmayacak şekilde piyasadaki arabalara bakınca genelde peugeot 206, fiesta, corsa ve clio göze çarpıyor ama açıkcası ben bu modelleri pek beğenemedim. bunların arasında sadece fiesta olabilir diye düşünüyorum.

araca genelde tek başıma bineceğimden coupe'ler de ilgimi çekiyor ama konu hakkında pek bir bilgim olmadığımdan sürekli başa dönüyorum.
    pick-up'lara da baktım jimny baya hoşuma da gitti ama bütçemi epeyce aşıyorlar. Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden çok teşekkürler.

• clio veya punto tavsiye ederim..
  • teşekkürler hemen bakıyorum, tam da forumdan umudu kesiyordum :)
  • Palio'lara bakın. Az yakar, ikinci eli iyi, fiyatı ve parçası uygun. 2000 ustu rahat bulursunuz. Plase olarakta Opel Corsa öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derli toplu bir clio alın derim . Yakıtı az, satışı kolay ve parçası ucuzdur beklentilerinizi karşılar.
  • En az yakan ve o fiyata uygun clio derim
  • Clio tarifi yapmışsın hocam
  • clio uygun gorunuyor.
  • arkadaşlar gerçekten çok teşekkürler clio'lara daha ayrıntılı bakacağım :)
  • biraz konfor arıyorsan marea liberty bakabilirsin
    o fiyata 2004 model bulunabilir
  • teşekürler :) ilk mesajda belirtmemişim ama hatchback araçlara bakıyorum.
  • Benzinin fiyatı almış başını gidiyor dizel düşünürseniz hesaplı araçlardan bir taneside Citroen saxo 1.5D
  • teşekkürler saxo'ları pek beğenmiyorum clio'ya ısındım baya :)
  • Ben palio al derim hem satarken piyasası herzaman olan arabadır hem az yakar hemde malzemei ucuzdur.
  • açıkcası palio'ları pek beğenmiyorum yine de teşekkürler.
  • clio ya da accent en iyi seçenekler gibi görünüyor
  • Mazda 323
    Fiat Marea
    Mitsubishi Carisma (2. eli biraz zayıftır)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.