Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık bir ay sonra masaüstü bilgisayar toplamayı düşünüyorum. En son 2000 yılında masaüstü bilgisayar toplamıştım. Ondan sonrakiler hep dizüstü bilgisayar oldu. Dizüstü performansı bana yetiyordu ama son zamanlarda dizüstülerin performansı yetmemeye başladı. İyi performanslı dizüstülerde 6000 tl bandından başlıyor, gereksiz pahalı. Ben de uzun yıllar sonra masaüstü sisteme dönmeye karar verdim. Şöyle bir sistem topladım kendimce. Sizin öneriniz nedir? Teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: seco917
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık bir ay sonra masaüstü bilgisayar toplamayı düşünüyorum. En son 2000 yılında masaüstü bilgisayar toplamıştım. Ondan sonrakiler hep dizüstü bilgisayar oldu. Dizüstü performansı bana yetiyordu ama son zamanlarda dizüstülerin performansı yetmemeye başladı. İyi performanslı dizüstülerde 6000 tl bandından başlıyor, gereksiz pahalı. Ben de uzun yıllar sonra masaüstü sisteme dönmeye karar verdim. Şöyle bir sistem topladım kendimce. Sizin öneriniz nedir? Teşekkür ederim.
Bu saatten sonra 3500 liralik sistemde r9 380 degil rx 480 olmalı 1 aya kalmaz turkiyede stoklarda olur bence ekran kartını bir ay sonra alın onboard kullanın + Power cok aşırı gereksiz bu saatten sonra aslında sli cf yapılmadığı sürece her kasaya 750 watt gereksiz ortalama son sistem bi kasa suan maksimum 300 watt 310 watt cekiyor tam yukte bence 250$ rx480 icin butce ayırın buda 750 tl yapar gerisini dizin yani 2750 liraya sistemi komple alın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
SSD'yi 240/250gb yapman iyi olur, ekran kartı olarak, RX-480'i bekleyebilirsin.
quote:
Ssitem genel olarak güzel sayılır.. yine de biraz daha toparlayıp hataları düzeltmekte yarar var sanırım.. O işlemci soğutucuya ihtiyacın yok, stok soğutucu en azından bir süre idare edecektir.. daha sonra daha kaliteli bir tane alırsın, acelesi yok.. sistemi çoğunlukla oyun için kullanacaksan kablosuz klavye - mouse iyi seçim olmaz.. kablolu, kaliteli ürünleri tercih etmelisin.. microsoft'un ucuz setleri var, fiyatlarına göre kaliteleri iyidir, tavsiye ederim.. monitör de daha iyi ve güncel bir model olabilir, seçtiğin çok iyi bir ürün sayılmaz.. diğer arkadaşların da söylediklerini dikkate alman lehine olur..
Fikirleriniz için teşekkürler. Ekran kartını ve güç kaynağını gözden geçireceğim. Kasanın görüntüsünden ziyade fanlı olması ve güç kaynağı tümleşik olduğu için seçmiştim. Daha sade bir şeye yönelmekte fayda var.
quote:
Fikirleriniz için teşekkürler. Ekran kartını ve güç kaynağını gözden geçireceğim. Kasanın görüntüsünden ziyade fanlı olması ve güç kaynağı tümleşik olduğu için seçmiştim. Daha sade bir şeye yönelmekte fayda var.