yönetmelik 26 kasım 2014 de değiştiği için bir dönem hakkımız daha bulunabilir. Şu an ne öğrenci işleri ne de danışmanım atılma olup olmayacağı, zamanıyla ilgili net bilgiye sahip değiller. YÖK ü de aradım onlar da üniversiteniz karar verecek diyor. Net bilgisi olan varsa söyleyebilir mi |
Azami Öğrenim Süresi Sonunda Okuldan Atılma (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: dilekk59yönetmelik 26 kasım 2014 de değiştiği için bir dönem hakkımız daha bulunabilir. Şu an ne öğrenci işleri ne de danışmanım atılma olup olmayacağı, zamanıyla ilgili net bilgiye sahip değiller. YÖK ü de aradım onlar da üniversiteniz karar verecek diyor. Net bilgisi olan varsa söyleyebilir mi
hangi üniversite sizinki?
-
Kocaeli üni
-
quote:
Orijinalden alıntı: dilekk59Kocaeli üni
bende kocaeli deyim. umarim dediginiz gibi bir dönem daha hak verirler bize.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dilekk59yönetmelik 26 kasım 2014 de değiştiği için bir dönem hakkımız daha bulunabilir. Şu an ne öğrenci işleri ne de danışmanım atılma olup olmayacağı, zamanıyla ilgili net bilgiye sahip değiller. YÖK ü de aradım onlar da üniversiteniz karar verecek diyor. Net bilgisi olan varsa söyleyebilir mi
Öğrenci işleriyle dönem başı konuştuğumda bu sene sonu atılacağımı söylemişlerdi. Okuduğum okulun yönetmeliğinde de yazıyor. Okula göre değişecek demek ki.
-
imza kampanyası başlatmış arkadaşlar, katılalım bizde olabilidiğince çok.
-
up var mı haber veya güncelleme ?
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boomcu -- 15 Haziran 2021; 17:4:8 > -
Arkadaşlar bende aynı durumdayım. Gazi Üni eem deyim 2014 girişliyim. Öğrenci işleri atılacağımı söylüyor.
Bende 2 yıllık diploma olduğu için dgs ye başvurdum. Ancak şimdiye kadar aldığım dersler 2014-2016 arasında ve bu sene tekrar aynı bölümü kazanırsam dahi şimdiye kadar aldığım derslerin son 5 yıl içerisinde alınması gerektiğinden muafiyet ve ders saydırmada olmaz diyorlar. Yani tekrar baştan okuyacağım bölümü. Yönetmeliğinde 5 yıl kuralı olmayan başka bir üniye geçsem dersleri saydırmak mümkün olur mu acaba?
Ayrıca atılma ne zaman gerçekleşecek o da belli değil. Diyelim ki aynı üni aynı bölümü kazandım. Önümüzdeki güz dönemi hala kaydımız silinmedi ise aynı bölüme nasıl kayıt yaptıracağım ki?
Herşey muamma..
-
Bende aynı durumdayım 2013 girişliyim ve 2014 te bu kanun çıkıyor. Aslında geriye yürümezlik kanunu sayesinde önceki yönetmeliğe tabi olmamız lazım ama onunda içeriğine bakamadım. Ben birde yatay geçiş yapmak istiyordum bakalım nolacak. 5 sene önce verdiğin derslerin muaf sayılmaması ,azami öğrenim süresi, Gano puanimin düşük olması 2. Sınıf olmam. 4-5 e 0 gerideyim.
arkadaşlar merhaba,
zonguldak beü ye gittim bu konu hakkında şöyle bir bilgi verdiler. 2015 ve öncesi herkes 2021-2022'yi okuduktan sonra ek
sınavlara girecek dediler. Yani 1 sene daha var.
-
Kesin olarak şu zaman atılacaksınız diyen bir okul var mı ? En kötüsü de böyle beklemek kimse net birşey söyleyemiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ktü deyim bu dönem sonunda ek sınavlar sonrası 5ten fazla kalırsa bitiriyorlar öğrenciliği.
-
Bir üstte ki arkadaşta 2015-2016 yılından itibaren diyor Zonguldak Bülent Ecevit için her okul farklı birşey söylüyor kimse bişey bilmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam bu açıklamanın okulun ya da bölümün sitesinde bir örneği var mı acaba bizim okula örnek olarak göstereyim adamlar 2014-2015 güz döneminin sonuna doğru çıkmış yasayı 2020-2021 yılında uyguluyorlar
-
evet her okul şuan kafasına göre kimi okul alınmayan derler için de sınav hakkı veriyor bizde o da yok öğrenci işleri kesin konuşuyor da bakalım , ortada bir yasa var herkes kafasına göre böyle olacaksa yasayı kaldırsınlar biz arada yanıyoruz
-
ben de aynı durumdayım arkadaşlar. öğrenci işleri dahi net bilgi veremiyor. ben yarın yks'ye giriyorum. benim bölümüm yetenek sınavı ile aldığı için yks kısmında 20-30 soru yapmam gerekiyor. sonrasına bakacağız. tekrar yetenek sınavını kazanmak gerekiyor. çalıştığımdan ötüre okula epey devam edemedim. son 2 senede ise 3.5 ortalama tutturdum. aynı okul aynı bölüme girip aldığım derslerin notların gitmesinden de korkuyorum. eğer uygulama bu yıl değil gelecek yıl olacaksa süper haber.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bluepawben de aynı durumdayım arkadaşlar. öğrenci işleri dahi net bilgi veremiyor. ben yarın yks'ye giriyorum. benim bölümüm yetenek sınavı ile aldığı için yks kısmında 20-30 soru yapmam gerekiyor. sonrasına bakacağız. tekrar yetenek sınavını kazanmak gerekiyor. çalıştığımdan ötüre okula epey devam edemedim. son 2 senede ise 3.5 ortalama tutturdum. aynı okul aynı bölüme girip aldığım derslerin notların gitmesinden de korkuyorum. eğer uygulama bu yıl değil gelecek yıl olacaksa süper haber.
bakalım ben de yarın müh. barajını aşmak için yks'ye gireceğim inşallah. hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Ben aşamam diye düşünüyorum umarım 1 sene daha verirler rahat ederizquote:
Orijinalden alıntı: 120205044bakalım ben de yarın müh. barajını aşmak için yks'ye gireceğim inşallah. hakkımızda hayırlısı olsun.
Alıntıları Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X